[QUOTE=Astatin;77836].kom.kom.kom.kom[/QUOTE]
çıkarıp durma o koca dilini, iyice hertarafa hastalık yayacaksın.dng
Printable View
[QUOTE=Astatin;77836].kom.kom.kom.kom[/QUOTE]
çıkarıp durma o koca dilini, iyice hertarafa hastalık yayacaksın.dng
[quote=jerfin;77847]çıkarıp durma o koca dilini, iyice hertarafa hastalık yayacaksın.dng[/quote]
delijerfin de fena bi isim değil.kom.kom
[QUOTE=Astatin;77854]delijerfin de fena bi isim değil.kom.kom[/QUOTE]
ıığğ çok banal... daha yaratıcı bi lakap bulamadın mı..
hem akıllı olup hayatımın sıradan olmasını da hiç istemezdim açıkçası:rolleyes:
jerff napcaz biz ya dow ucmus gıı :(
[QUOTE=mersiyk;77865]jerff napcaz biz ya dow ucmus gıı :([/QUOTE]
birbirimizi ağlaşarak teselli edelim:) yada git şarap al gel sabaha kadar içelim.. akşama kadar sızmış bir halde uyuruz.. ne sabah açılış fiyatını görürüz, nede akşam kapanışı.. nasıl fikrim:..:
amaannn beee boşver, kaybedilen para olsun.. bak birileri öhöö öhöö gebermek üzere:..:
[quote=jerfin;77862]ıığğ çok banal... daha yaratıcı bi lakap bulamadın mı..
hem akıllı olup hayatımın sıradan olmasını da hiç istemezdim açıkçası:rolleyes:[/quote]
[quote=jerfin;77871]birbirimizi ağlaşarak teselli edelim:) yada git şarap al gel sabaha kadar içelim.. akşama kadar sızmış bir halde uyuruz.. ne sabah açılış fiyatını görürüz, nede akşam kapanışı.. nasıl fikrim:..:
amaannn beee boşver, kaybedilen para olsun.. bak birileri öhöö öhöö gebermek üzere:..:[/quote]
kaşıntı ilacı talebinde artış var galiba.boks..boks. daha yaratıcı bir lakap belki bulabilirdim ama içimden gelmedi:..::..: "hem akıllı olup hayatımın sıradan olmasını da hiç istemezdim " yani ? akıllımısın, hayatın sıradan mı? hangisini tercih ettin, daha doğrusu hangi kombinasyonu :..: iyileştim ben...öhö öhö leri sadece patavatsızlar anlasında kısa kessin diye kullanıyorum :) öhö öhö..:..::..:
agresif geyik seni
[QUOTE=Astatin;77883]kaşıntı ilacı talebinde artış var galiba.boks..boks. daha yaratıcı bir lakap belki bulabilirdim ama içimden gelmedi:..::..: "hem akıllı olup hayatımın sıradan olmasını da hiç istemezdim " yani ? akıllımısın, hayatın sıradan mı? hangisini tercih ettin, daha doğrusu hangi kombinasyonu :..: iyileştim ben...öhö öhö leri sadece patavatsızlar anlasında kısa kessin diye kullanıyorum :) öhö öhö..:..::..:
agresif geyik seni[/QUOTE]
bana ''deli jerfin'' dedin.. bende ''akıllı'' olmak istemezdim zaten dedim.. ne var bunda bu kadar evirip çevirecek.. öksürmekten beynine kan gitmiyo senin:..:
[quote=jerfin;77897]bana ''deli jerfin'' dedin.. bende 1) [COLOR=red]''akıllı'' olmak istemezdim zaten dedim[/COLOR].. 1)[COLOR=red]ne var bunda bu kadar evirip çevirecek[/COLOR].. [COLOR=red]2) öksürmekten beynine kan gitmiyo[/COLOR] senin:..:[/quote]
1) yani :)dileğin kabul oldumu
2)doğru topiktemisin :)
3)ııığğğ çok banal:..::..:
Biz her daim sözümüzün ardındaız, ittifak hala gecerliyse yanınızdayım, ancak sizin cetenın faalıyetlerıne akıl sır ermıyor, ismi lazım değil biri kalkıp kısada olan moderatorumuze pozısyonundan dolayın neler neler söylüyor, (valla ben tekralamaktan imtina ederim), modumuzda kalkıp bir de tesekkur edıyor o yazıya.
Bu ne biçim bir kumpastır arkadaş!!!
[QUOTE=Astatin;77914]1) yani :)dileğin kabul oldumu
2)doğru topiktemisin :)
3)ııığğğ çok banal:..::..:[/QUOTE]
1- ben dilemem, sadece isterim !!..:p
2- doğru yada yanlış... böyle görece kavramlarla uğraşmayı aştım ben..
3- yapma yavvv. bak buna bozuldum:..:
yine başladık ''laf ve s...k yarışına''.. :)
[quote=tuareg;77915]Biz her daim sözümüzün ardındaız, ittifak hala gecerliyse yanınızdayım, ancak sizin cetenın faalıyetlerıne akıl sır ermıyor, ismi lazım değil biri kalkıp kısada olan moderatorumuze pozısyonundan dolayın neler neler söylüyor, (valla ben tekralamaktan imtina ederim), modumuzda kalkıp bir de tesekkur edıyor o yazıya.
Bu ne biçim bir kumpastır arkadaş!!![/quote]
hepimiz recoyuz hepimiz toureg:..::..:
[quote=jerfin;77917]1- ben dilemem, sadece isterim !!..:p
2- doğru yada yanlış... böyle görece kavramlarla uğraşmayı aştım ben..
3- yapma yavvv. bak buna bozuldum:..:
yine başladık ''laf ve s...k yarışına''.. :)[/quote]
:..::..::..:
1)) İsteğin kabul oldumu
2) Nirvana yı tanıyosun o zaman
3) ııgg çok banal:D:D
laf yarıştırmam, geyik yarıştırırım..lafım dendiği yerde kalır, oturur ve oturtur:D:D:D s..k..yarışında ise hiç şansın yok..varoluşsal nedenlerle;)