-
o kadar çok beklemişlerki,
desteği fiyatın üstne yanına çıkardılar,..
fazla beklemişler şerrolar,
yatay biter artık,
hakkımızda hayırlısı olsun, ben long devam ederim,..
pozumu bozmam,
ama sistem sinyallerine uyalım derim,..kendim uymuyorum ama tavsiyem uyulması yönünde,..
-
[QUOTE=indregandi;502629]o kadar çok beklemişlerki,
desteği fiyatın üstne yanına çıkardılar,..
fazla beklemişler şerrolar,
yatay biter artık,
hakkımızda hayırlısı olsun, ben long devam ederim,..
pozumu bozmam,
ama sistem sinyallerine uyalım derim,..kendim uymuyorum ama tavsiyem uyulması yönünde,..[/QUOTE]
trader son durumda longta,..nereye dönerse oraya meyletmek gerekir,
barda 725 devam ediyor
destekse son atakla 800 de,..nadir gelişen bir durum, sonuçta haber veriyor bize,
xu030 la birlikte hareketlenme başlayacaktır
artık yatay bitecek diye umuyorum,...
yada trans poze yapması gerekecek,
yani bir yöne kırııp sonra yine yataya sarabilir,..sonuçta az yada çok bir hareket artık olmalı,..
-
trader long için 775 ve üstüne iyi hiisediyor, anacak esaas harketlenme xu030 la başlar diye umuyorum,..
-
Dun 90.600 den yanlışlıkla shortlar ve yukarılardan 90.925/950/91.000/100/125/150 lerden açılar shortlar piyasa 400-500 lerde dolanırken şartlı emirle 90.600 den kapandı şimdi aynı yerden 10-13 tane long açasım var.
-
Bence pala yükselişi bitirdi. oyalanmasının nedeni mal çıkıyor.ansızın basacak. temkini olup izlemede kalınmalı.
74 ve 75 zaten satım yerler. o halde dikkatle izlemeli palanın nereye kadar DİB yapacağını.
-
[QUOTE=deniz;502632]Dun 90.600 den yanlışlıkla shortlar ve yukarılardan 90.925/950/91.000/100/125/150 lerden açılar shortlar piyasa 400-500 lerde dolanırken şartlı emirle 90.600 den kapandı şimdi aynı yerden 10-13 tane long açasım var.[/QUOTE]
hareketlenme bekliyoruz ama yönden emin değiliz,...kriterler takip edilmeli,
725 üstüne llv ile oturmalısın,
725 altına hhv ile gömülmelisin,..
-
traderim 775 üstünü long için gerçekliyor,
zigzagım bozuk devam ediyor,..
-
14:00
trader shorta geçti,
short 550 altında iyi hissediyor,..
-
bar analizinde 90800 e yürüyen destek varya,
o dstek 90800 den 14:00 barını short terndde takip ediyor,
başka bir ifade ile 90800 üstü [B]kalınmadan[/B] long yok,..
-
90.475/500/575 den olmak üzere 11 adet long oldum bakalım hadi hayırlısı. Durumu hala değiştiremiyorum
-
bugün ve yarın ABD ve ALMANYA tatil,..dolayısı ile burası hareket edemiyor,...
ama çaplı çapsız hareketler olacaktır,...
ben aşağıda 899xx e kadar bekliyorum,
yukarıda 90800 üstüne göre long şekillenebilir,..
-
550 ve üstünde tradere göre zaten short olumsuz
-
Pala oyun kuruyor. 91 üzerinde long yapmayan pala sizce ne yapar?Bbence Pala hala ŞHORT.
-
[QUOTE=tutku;502644]Pala oyun kuruyor. 91 üzerinde long yapmayan pala sizce ne yapar?Bbence Pala hala ŞHORT.[/QUOTE]
sayın tutku günlüklerinizde son bir kaç gündür long sinyal oluşması gerekir,...
saatlikler bu 2 günlük tatil nedeni ile sıkıştı kaldı,..ama günlükler tekrar aşağı dönmeden bence yorumlar erken olabilir,...
-
88500 seviyesi aşağı yönlü geçilip [B][I]kalınmadan[/I][/B] günlüklerde short gelmez o şekilde durumu netleştiriyim,..
-
Sağol üstat.eline emeğine sağlık.
-
zigzagları geçiyorum onlar zaten ala çabuk giriyorlar,
ama bar takip edenlerde ciddi sinyaller var bir kaç gündür,
yukarıda günlükte long tek bar mesafesinde,..
aşağısı 88500 altı kalınmadıkça short yeniden kurulmaz,..
-
burada belli,..
geçen hatırlattım,
1 kasım seçimlerinden bu yana olan sağlanan düşüşte saatlik olarak tepe yenileyemedik,
işte günlükte oluşabilecek tek günlük bir bar saatlikte tepe yeniler,
son 91500, 91400 deyiz,
91275 le dün geldik fakat geçmedik,
nedeni bu tatil modu olabilir,...
-
[QUOTE=indregandi;502637]14:00
trader shorta geçti,
short 550 altında iyi hissediyor,..[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;502643]550 ve üstünde tradere göre zaten short olumsuz[/QUOTE]
15:00
trader longa geçti,
-
traderde 775 altında long olumsuz, shorta geçiyor
-
91 üzerinde kalabilirse sorun olmaz.eksbankda gördüğüm kadarıyla TOBO çalıştırmışlar.
-
[B]16:00[/B]
trader longta rakamlar alabilirsem veririm,..
-
[url=http://hizliresim.com/dkqZMp][img]http://i.hizliresim.com/dkqZMp.jpg[/img][/url]
az vakit geçsin ...spordan döndü hala aynı ..aslında su 2 gün yatacan . gözler dinlenecek
-
[QUOTE=indregandi;502656][B]16:00[/B]
trader longta rakamlar alabilirsem veririm,..[/QUOTE]
long 775 te iyi hissetmeye başlıyor,
750 de nötr diyor,...
-
Garan atamadı bir 7,36'nın üstüne ama VOB'u da 90.600'ün altına da bırakmıyorlar. Çok patinaj var. Bu patinajalr destek ile alır gider mi yoksa geri kayıp toslarmı bir yere ? !!!
-
[url]http://www.bloomberght.com/haberler/haber/1844139-issizlik-basvurulari-4-haftanin-en-dusugune-indi[/url]
-
[QUOTE=deniz;502660]Garan atamadı bir 7,36'nın üstüne ama VOB'u da 90.600'ün altına da bırakmıyorlar. Çok patinaj var. Bu patinajalr destek ile alır gider mi yoksa geri kayıp toslarmı bir yere ? !!![/QUOTE]
kriterleri takip etmek gerekli,
1.bar analizinde long için 725 üstüne saatlik barlardan birinde LLV kalmalı,
2.bar analizinde 800 ü geçen her saatlik hareket long adayıdır, kalabilen ise longtur
3.trader takip edilmelidir, bu sinyallerden biri yatayın bitmesi ile short veya long piyasayı verecek olan sinyaldir
-
olursa buradan long olur . üstte kesecek trend line kalmadı buradan da yapmassa yata yata kapanırız
ahanda durumumu longa çevirdim ....
-
bar analiznde değişiklikler,
yatay takibinde 90725, 90825 e revize oldu,
hhv ve llv lerde 90825 ölçü alınmalı,..
aşırı yatay ve dara alan nedeni ile sapıtan destek ise 90800 yerine 90775 ten takip ediyor önceki
-
saatlik tepe dip anlizi,
saat 17:00 itibarı ile 29 barlık 91100 işi sonlandı,
bugüne ait başka saatlik bar kalmadığından,
yarın 09:00 barı ile 91100 91650 yükselecek ilk ve sonrasında daha yükseklere sıralı devem edecek,
rakamlarını dün verdim,..tecrübe analizini ise yaptık,..
-
bar analizinde 725 825 e revize oldu ya,
nokta 1 de ihlal henüz yok,...dolaysı ile yatay gözü ile bakamıyoruz,..LLV gözü ile bakıyoruz,
ne zamanki 825 altına nokta 1 de ihlal aldı een az yaty diyoruz ve yatayla birlikte short olasılık ta geri gelir
-
-
[QUOTE=indregandi;502668]trader shortta[/QUOTE]
775 long diyor, 750 short diyor,
-
yatay olmayan piysalarda bu tarderle iyi sonuçlar alabiliriz,
hoşuma gitti, rakam bilgilendirmesi mükemmel,...tölerans tanıması iyi bir özellik,
ancak yatay şu anda 16 bardır devam ettiğinden ve marj short long arasında 175 puana indiğinden
artık short ve longlar biri diğerinin içine geçmeye başladı,..
bu gayet normal,..
-
bar analiznde
825 tutunamadı ve 725 e yine kendini düzeltti,
725 te nokta 1 de çizik yedi, 725 ten yataya tekrar devam
-
şerroyu sabırla takip ettik,
milli bir borsamız kalmadığına ve devletin tüm tersanelerine girildiğine bir kez daha şahit olduk,..
yabancı olmadığında hikaye,...
yaprak kımıldamıyor,..
-
demkki yabancılar gitmemişler,..bunuda tesbit ettik,..yabancının dediği oluyorsa demekki buradalar,
ama tatildeler,
hindi budu sıyırıyorlar
-
[QUOTE=indregandi;502669]775 long diyor, 750 short diyor,[/QUOTE]
aynen devam ediyor,..
775 ve üstüne yarına long girer,
750 ve altında yarına short girer,..
nasıl gireceği bence önem arzetmiyor, zira çok yakınız artık,..marj yok,..
usulden yazalım,..
-
[QUOTE=indregandi;502673]demkki yabancılar gitmemişler,..bunuda tesbit ettik,..yabancının dediği oluyorsa demekki buradalar,
ama tatildeler,
hindi budu sıyırıyorlar[/QUOTE]
onları hepsi ''clean family childs ...'' elle yemez onlar .. yıllardır da yemediler
-