veriyle 250 ye verirler kanımca :D üwwwwwwwwww :::
Printable View
veriyle 250 ye verirler kanımca :D üwwwwwwwwww :::
[quote=saraylı;270071]iltifatın için tşk.ler unlim,
ama hem trade ediyoruz hem laflıyoruz...:::
hakkaten iyi bir havası var bu topiğin bence de.lelele
eğlenceli bi yer,iyi bişi...:..:::::D[/quote]
abi sen ne diyon, buradaki espri kalitesi o kadar az rastlanır türden ki.
ne diyorum size, bigün şirketten kovacaklar beni habire ekrana bakıp güldüğüm için. :D:D
sabahtan berı 1200 puan kactı.uwwww...pıyasa denge bulmaya calısıo...zalim olabilir...
[quote=ATHLON;270083]pıyasa denge bulmaya calısıo...[/quote]
Piyasalarda benim gece pozumun henüz belli olmamasının gerginliği var... Uzun girsem uzuncular terste kalacak, kısa girsem kısacılar terste kalacak.... Yatırımcı ne yapacağını bilemiyor şu an... :)))
vay namıssız yaa ne marj var üwwww veriden önce 250 yaptı üwwww paralar uçiyirrr ben radar cezamı nası ödeyeceğüm
[quote=oguzhan;270070]Patron benim göstergenin biri bu yukselişi es geçti eyer ala geçerse baya bi gideriz.[/quote]
patron benim göstergeler olmayınca çok kötü kör oluyorum. bi de aksi gibi pozda yakalandım kesintiye.
şu anda cepten bağlanıyorum. cep'ten bağlanmanın kötü yanı, telefon geldiğinde bağlantı kesiliyor.
millete de aramayın diyemiyosun ki üvvvv:)
[quote=saraylı;270057]kalkmadı,formüller topiğinebakın orda var,
isteyen uygular,
ben bakıyorum kırılma noktaları için sabah...:p[/quote]
teşekkürler, mantık olarak ichimoku'ya benzettim ve benim çok hoşuma gitti de, son zamanlarda sözü geçmeyince ters bir hareketi mi oldu diye merak ettim:)
credit ve docun net satışları ve daxın beşlik sıkışmayı aşağı geçmiş olması olumsuz durum.
[QUOTE=unlimitted;270090]patron benim göstergeler olmayınca çok kötü kör oluyorum. bi de aksi gibi pozda yakalandım kesintiye.
şu anda cepten bağlanıyorum. cep'ten bağlanmanın kötü yanı, telefon geldiğinde bağlantı kesiliyor.
millete de aramayın diyemiyosun ki üvvvv:)[/QUOTE]
75500 den o göstergede ala geçti
sistem alda.
histem kurbanı olduk,üwww :(
desdere mode: on
saat bası bakcam...havuza gıdıom bana ne ya...nerde purom...:)
[quote=unlimitted;270081]abi sen ne diyon, buradaki espri kalitesi o kadar az rastlanır türden ki.
ne diyorum size, bigün şirketten kovacaklar beni habire ekrana bakıp güldüğüm için. :D:D[/quote]
aynen bende de o kadar :::