Iyi patlatmış palam,......vardır bir bildiği,....falat girdim,.....bir dönem şöle agresif satış veya alış görmeden poz yok, satışta terse alışta terse,....hangisi olursa...
Printable View
Iyi patlatmış palam,......vardır bir bildiği,....falat girdim,.....bir dönem şöle agresif satış veya alış görmeden poz yok, satışta terse alışta terse,....hangisi olursa...
Ağam senmisin dolaşan demiş,....bir kerede döndüğümde tersini göriyim süpriz olsun,...sırtını dönmeye gelmiyor palaya,.....
[quote=eyyüp;366668]Son mesajlarda performans kaybı görüyorum dcmulti üstad mesaj araları 2 dakikaya çıkmış :..:[/quote]
seansı falan tam izleyemedim ama sanırım heyecanlı bir gündü :D
.lelele
[quote=indregandi;366674]Ağam senmisin dolaşan demiş,....bir kerede döndüğümde tersini göriyim süpriz olsun,...[B][COLOR=Red]sırtını dönmeye gelmiyor palaya,....[/COLOR][/B].[/quote]
Üstad yan dönsek bilem yetiyo palaya :::
Tepkilerde bir müddet shorta dönük olamakta fayda var,...pysa henüz agresif olmadı ancak sırası gelince olacak,.....bu gün aslında tepki için iyi bir gündü,...tepki olacaksa tepkinin geleceği bir gündü,....75675 seviyesi malum önceki yorumlarda cephe dediğimiz yerdi,.....işte buradan fake de olsa bir tepkinin gelmesi olanaklı idi,....olmadı,....biraz 5 dklıkların dışına çıkılmalı derim,.....periyotlar uzatılmalı artık, günlük , 120 lik periyodlar olabilir,....
Başkaca pysa ya gerçek yaklaşılmalı, cinliğin sırası deyil,....gerçek ne ise o, yani teknik gerçekten bahsediyorum,....bugün 300 puan karı almadım,...işim vardı çıktım 700 puvan - sonuçlandı gün, hemen flat ettim,...zira yarına yarın bakarım bu gün deyil,....
Görüntü ilk etapta 72xxx lere işaret ediyor,.....72xxx ağız bir değer, orada long pydan çıkılacak, öpüşme yeresi yani,....bir tepki olacak oradan, sonrası ise duruma göre crash başlayacak gibi,....hükümet koro halinde dışarıda abd merkezli ekonomik çalkantı olacağını söyleyerek vatandaşları uyarıyor, pes valla,.....
Cariyi amerikaya kapattırmanın bundan iyi bir yolu olamazdı,...bu adamlar hekketten sıkı adamlar,...vatandaşını da çok düşünüyorlar, öle böle deyil,..demişlerki denize düşen yılana sarılır,..öle demişler,...
Biraz graf atacam,......
[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/27/87933146.png/"][IMG]http://img27.imageshack.us/img27/9906/87933146.png[/IMG][/URL]
BUGÜN LONGA DÖNÜK OLMAMDAKİ NEDEN BU GRAF VE FİBON SEVİYESİ, 756XX LERDE UZUNCA SAVAŞTIK BUNUNLA,....SONUÇTA SEANSTA BELİRTTİĞİM, 75175 LERE BİR DÜŞÜŞ YAŞANDI,...
BURADA TEORİM ŞUYDU, MAVİ %50 FİBON NE TARAFA KIRILIRSA, HAREKET O YÖNDEKİ KIRMIZI FİBONLARA DOĞRU OLACAK VE FİBON İÇİNDE HAREKET İLERLEYECEK, BU HAREKET HER FİBON SEVİYESİNDE YANILGI ÜRETECEK, BU GÜN O FİBONUN İLK GÜNÜYDÜ, BELKİ BİR DESTEK ÇIKARDI, BELKİDE KALDI ....
GEÇMİŞTE AÇIKLADIM HATIRLARSANIZ,..BİR 75825 BULMUŞTUM, SONRA SİZİN İÇİN FARKETMEZ DEMİŞTİM, FARKETMEZİ ASLINDA BU İDİ, İNDİK TABANINI AYARLADIĞIMDA 75825, 783XX REVİZE OLUYORDU, FARKETMEZİ İSE BU TABAN DİĞER FİBONA(KIRMIZI) GELİYORDU %23.6 İLE BU GÜN İŞTE BURADA İDİK, 2 HAFTA OMUŞTUR SANIRIM, BAZEN BENDE UNUTUYORUM HERŞEYİ,...[B][I]BARBOROS SORMUŞTU BUNU,[/I][/B]....ŞİMDİ İŞTE BUGÜN O SORUNUN OLDUĞU YERDEYDİK,...SONRA BEN O FİBONU BİR İKİ GÜN İYİCE AYARLAMIŞTIM, SONUÇTA 75675 CEPHEYE DENK GELDİ,...
YANİ GÜNLÜKTEN X BİR İNDİK FİBOSU İLE, ....120 LİKTEN Y İNDİK BURALARDA DENKLEŞTİ,...BUNLAR HALİ İLE REFERANS DEĞERLER,...
75900(5 lik bir değer, 120 lik bir değer..), ve 75675(cephe), az öncede yukarıda yazdığım gibi,...bu bölgeye girmeyin,.....bu bölge üstüne çıkış olrsa eğer shortsanız stop edn,..st 2 civarı ise shortlayın,....bu bir ihtimal ve gerçekleşme şansı azaldı bu gün,...geçmişte hatırlarım, bu 2009 dan başlayan boğa pysi içinde ki halen içindeyiz,...bir gün o azılı short zamanlarımızda bir hafta sonu ağayı fena sıkıştırdık, dji fena - yapmıştı....dedik ptesi ağa 1500 gap açar aşağı,...sonrasında ağam bir yasladı öle böle deyil, .....yani bir py shortsa longa, longsa shorta kolay dönmüyor, uzun vadeden bahsediyorum, o zamn py tam boğaydı,..
yine dünde dji fena yükseldi malum, [I][B]nedim972[/B][/I] panic oldu, dedikki benim bir hocam vardı [B][I]kötülere bir şey olmaz derdi,...[/I][/B]ama kötü olacan, yarı kötü deyil....agresiiiifff, çekilmeeeeezzz, shortsun short fanatik, longsun long fanatik yani,...ne demek bilmek demek,...yarı baygın olmayacan,....en kötü şey yarı baygın olmak,...py nında en sevdiği şey, adeta ilacı,...
yani aynı örnek ağam dji ye aldırış etmedi bu defa, yalova kaymakımını dedi...boynum kalınlaştı tek tarafa bakıyorum artık, o kadar kalınki çeviremiyorum bile valla dedi, bir iki trash tan sonra başmış shortu ağam,...periyodlar maliyeti yukarıda olanlar için uzatılmalı derim tekrar,...78 lerden gelenler için,....
neticede, aşağıda 75900 altında, 75675, 74250 ve 72875 dizilişi var,...yukarısı ise 76 dan başlanmalı en erken,..stobu ise mutlaka olmalı bu pozun,..
bol şanslar,...
sayın indragandi iyiaksamlar.daha once soylediginiz 60 küsürlü asagı hareketin baslamıs olma olasılıgı var mıdır acaba?cok tesekkürler
birazda 5 lik analiz yapalım,......
yarın için agresif short py, en dipte 72875, 73350, 73500, olanaklı, agresif py bu, agresif olacak,......yani böyle bir py yi nerden anlarız,....soru bu,......
bir kere bu py 75175 altında kalacak,....bu py mevcut duruma yarın tepki koyacaksa bile, 75350, [B][I]75650[/I][/B], [I][B]75900[/B][/I] geçemeyecek,....bu py gerçekleşirse long olacak kişi, 73500 öncesinde poz açmayacak,....aynı kişi eğer şortsa 75900 geçilirse pozunu kapatacak, döndü yine 75900 geldi pozunu açacak tekrar,...böyle kovalayacak,...pysayı,...poza girdi, ...girdiği yer terse geçildi zarar etti bas stobu, düşünme,....tekrar geldi tekrar aç pozu, takip et, ısrar et kovala,.....sisteminiz varsa mutlaka uygulayın, kısaca değerlendirin, kar edin, varsa zararınız çıkartın, bakın nerdeyse hükümet bile shortlayacak valla, davul zurna yayın yapıyorlar, yetrki cari kapansın,.....ana fikir ise şu vurguladıkları, biz sağlamız ama işte dışarısı bozuk,....dji toparlar diye akılları çıkıyor,......
[quote=rüzgar;366690]sayın indragandi iyiaksamlar.daha once soylediginiz 60 küsürlü asagı hareketin baslamıs olma olasılıgı var mıdır acaba?cok tesekkürler[/quote]
bir bilsem hemen shortlarım, kalın bir puro alırm barmaklarımın arasına.....ama şunu söyleyebilirim,....bir agresife bir agresif olacak, bunun sonrası yön olacak,.....benim tahminim bu 72xxx civarlarına bir agresif düşü sonrası, agresif fake tepki, sonrası yön,...yani şu olmalı nerden tepki geliyorsa dönüp orası tekrar kırılmalı,....şu ana kadar agresif yapmadık,...hep stres yaptık, rahatlama yok,...agresif rahatlatır zarrar edenide kar edenide,...
öte yandan bu gün aylık graf kızardı,...haftalık zaten kızarıktı, günlük zaten satışta idi, fantazi dışında zarar eden olmadı gibime geliyor,....yani ben :..:,
short yavaş yavş usul usul geldi,....bu gün kızardı,...yarın daha bir kızarır,...yinede o kriterler yukarıda hep doğru onlar, uyulması yetrli onlara,...:rolleyes:,
istoplar ise 1000 puvanla dizili, 768xx, 758xx şeklinde,....900 e yuvarlayın düz olsun,...zaten gün içi iki üç kademe oynuyor bunlar,...
günaydın arkadaşlar dünden flattayız.. ama dönüş yerine gelmişiz....75 bin orta direk diyom +/- 500 puan .... ya 74500 yada 75500 hatta üstadın cephesi diyelim 75600 ler...74500 alttaki destekmise 73800 gibi geliyor.
günaydınlar...cortlarımı 76.450'den full reverse yaptım...hedefim 75.900 :D palaaa duy sesimi :D