-
ve dünya sahnesındekı oyuncular değişirken...Türkiyenin bu yeni sahnede önü sonuna kadar açılırken...Dış ticarette,siyasette,dış ilişkilerde ve buna bağlı olarak ekonomide,Satılan dünyadan çıkan varlıkların Türkiyeye gelişini görünce, o zaman şu anki fiyatların devede tırnak olacağını göreceğiz...
-
[QUOTE=ATHLON;233129]ve dünya sahnesındekı oyuncular değişirken...Türkiyenin bu yeni sahnede önü sonuna kadar açılırken...Dış ticarette,siyasette,dış ilişkilerde ve buna bağlı olarak ekonomide,Satılan dünyadan çıkan varlıkların Türkiyeye gelişini görünce, o zaman şu anki fiyatların devede tırnak olacağını göreceğiz...[/QUOTE]
ve sosyal çöküntü artıkça demeyi unutmuşun...
siirtler ,yibolar artıkça açılan türkiyenin önü değil,
olay.....o dediğin dünya sahnesindeki büyük oyuncuların, oyuncak değiştirmesinden ibaret olur..
yunanistan gider türkiye gelir.........onlar için farketmez......
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın,
[U]28 Nisan Çarşamba [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[B] USD MBA İpotek Kredisi Başvuruları (23 Nis) 14:00 %13,6 Düşük
USD DOE ABD Ham Petrol Stokları (23 Nis) 17:30 1894K Düşük
[COLOR="red"]USD Fed Açık Piyasa Komitesi Faiz Kararı 21:15 %0,25 %0,25 Yüksek [/COLOR] [/B]
[B][U]Bazı [COLOR="blue"]Bilançolar[/COLOR] [/U][/B]
Goodyear Tire & Rubber (GT) -0.02$ (Açılış Öncesi)
[B]Visa Inc. (V) 0.91 $ (Kapanış Sonrası ) [/B]
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
T.C Hazine 56 milyon TL iç borç ödemesi gerçekleştirecek
[B][U][COLOR="red"]NOT: Japonya NIKKEI, yarın tatil nedeniyle kapalı. [/COLOR] [/U][/B]
[B] Bol Kazançlar..[/B]
[/SIZE][/FONT]
-
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Bu sabah erkenciyim geceye long kaldım Şöyle sindire sindire bi dayak yiyelimki
aklımız başımıza gelsin.
Şunuda söyleyeyim. Dün garanın son saniye yukluce satışı.Ve meri teyzeyle,cıtı
nın vovdaki satışlarına çok uyuz olmuştum son dakika kapanıp kapanmayayımmı diye düşündüm.
sonuçta longum.
Yanlış bu iş burada bitmez
-
herkese günaydın.
gece yıkılmış ortalık. longculara sabır, şortçulara tebrik.
bari bugün ivvvenç bi piyasa olmasın dileklerimle...
-
günaydın gençler.....kendini genç hissedenler.....
ne güzel bir gün..........heyecandan uyku tutmadı genç aşıklar gibi.....
[B]KARA ÇARŞAMBA........[/B]
-
[B]Günaydın Türkiye....[/B]
[IMG]http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/04/28/bu-b-k-tan-kagitlari-nicin-sattiniz-insanlara--620207.Jpeg[/IMG]
[SIZE=3][COLOR=red][B]Bu [SIZE=5]b.k’tan[/SIZE] kâğıtları niçin sattınız insanlara?[/B][/COLOR][/SIZE]
[B]Goldman Sachs’ın yedi yöneticisi dün ABD Senatosu’nun finansal krizi araştıran alt komitesinin oturumunda soğuk terler döktü. Komite Başkanı Levin yöneticilere altı kere ‘Bu b.k’tan kâğıtları niye sattınız insanlara?’ diye bağırdı[/B]
01:41 | 28 Nisan 2010
[URL]http://www.milliyet.com.tr/bu-b-k-tan-kagitlari-nicin-sattiniz-insanlara-/ekonomi/haberdetay/28.04.2010/1230766/default.htm[/URL]
[B]Kağıttan kuleler....[/B]
[B]Güçlü kuleler.....[/B]
[B]ÇAYLAAAAAARRRRRRRRRRRRR......[/B]
[B]Hep unutuyorum...yuvarlak çöteninde yerli işbirlikçilerininde a..........:cool:[/B]
-
[quote=unlimitted;233142]herkese günaydın.
gece yıkılmış ortalık. longculara sabır, şortçulara tebrik.
bari bugün ivvvenç bi piyasa olmasın dileklerimle...[/quote]
Gap'ına güvendiydik, gazoz kapaklarımı isterim..:..::..:
-
[quote=excali;233147]Gap'ına güvendiydik, gazoz kapaklarımı isterim..:..::..:[/quote]
alırsın! :D
-
günaydın cümleten
her çöküşte olduğpu gibi bunu da kacırdım sanki :) yarıl yarılabıldıgın kadar aga..
yaf bunlar bılmıyomuydu notunun düşeceğini ? peki bunlar buna rağmen son 3 güne kadar neden long durdular.. bu kısım garip geliyor bana.. son ana kadar akuma vurusuna kasıp son 3 gun *okuna vurmazlar , vuramazlar.. neyse bakalım ne olacak..
-
[quote=unlimitted;233148]alırsın! :D[/quote]
Ulem, ne gıymetli gazoz kapağın varmış senin de..:..::..:
-
[quote=unlimitted;233148]alırsın! :D[/quote]
unlum,renk körüm,gözlerimin altına takanım,ihtiyar olduğumu sananım...
Önce bir göz doktoruna git,sonrada aynaya bak....son halimizi gösteren İresimlerimizi buraya koyalım bakalm kim daha genç ...hi hih....;)