-
[quote=unlimitted;233000]şş aste,
ayıp oluyo ha . VOBda oynamayıp benim kadar yorum yapan adam var mı lem.
hatta vob oynayıp da benim kadar yorum yapan bile yok sen hala ankette bi satırcık ayırmıyon bize.
olmuyo ama bak..
küserim hee :..:[/quote]
ATHLON para teklif etti...ayrıca exclusivity istedi..sadece onun adını anayım anketlerde diye:D:D
ama söz yarın ki ankette sağ görür ve yazabilir haldeysek anacağım seni ankette...:D:D:D
-
[quote=unlimitted;232994]abisi su içmeye kadar gitmişti.
coooşkuu coooşkuuuuuu koş.
tüh yetişemedi :D[/quote]
Abi ,
Dikkat et çağırdığın arkadaşın sonuna n harfi kaçmasın. Sonra karışmam olacaklara..:D
-
[quote=Astatin;233006]ATHLON para teklif etti...ayrıca exclusivity istedi..sadece onun adını anayım anketlerde diye:D:D
ama söz yarın ki ankette sağ görür ve yazabilir haldeysek anacağım seni ankette...:D:D:D[/quote]
yok an anlamında demediydim, bağa uygun seçenek yok ondan şeettiydim.
yoksa anılmak gibi bi derdimiz olsa, kazoz kapakları portföyünü bi yapıştırırık, efsane adam oluveririk demi lem atlon ehuehue ::::::
-
[quote=Astatin;233006]ATHLON para teklif etti...ayrıca exclusivity istedi..sadece onun adını anayım anketlerde diye:D:D
ama söz yarın ki ankette sağ görür ve yazabilir haldeysek anacağım seni ankette...:D:D:D[/quote]
inanma patronaj...sahte kazoz gapagı olcakmıs onun vercekleri...yani gapagın hemide sahtesini verceimiş utanmadan bi de...:))
-
verilerin doğruluğu ile ilgilenen arkadaşların dikkatine,
17:44 te olan işlemi
17:34 içine ekliyorlar
sonra
vay ben görmedim
vay ben duymadım
dimeyin
-
Cümleten İyi aksamlar geceye short (müsterihsel) :D:D
-
Altın
1147-1151 destek.
1166 direnç geçilirse hedef 1183-1200 aralığı.
1147 altında short.
Jelibon.
-
vaşşşşşşş....
yarılmış dow..... çok üzüldüm şimdi....:D:D:
-
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=316046&resize_x=600[/IMG]
-
Gebersin az mı çektirdi bize ...Daha iki gün önce 2000 puan gap yidiydik... .dng
-
ne olii ne biçim düştü maşllah geber dow :) kayahan erken geldin ya şu düşüş tam bitseydi kapansaydı dow
-
[B]U.S. stocks hit hard by S&P downgrade of Greece[/B]