10 dakikadır kaya dan "5 dklıklarda NUNU var" cümlesi bekliyorum, hala gelmedi..üw
Printable View
10 dakikadır kaya dan "5 dklıklarda NUNU var" cümlesi bekliyorum, hala gelmedi..üw
[quote=negrolino;313235]astipat ses ver :)[/quote]
negropat senle aramızda telepati var..ben ne zaman bir şey yazacak olsam, az önce senni bu soruyu sorduğunu görüyorum:D
Dün akşam flat kaldım
Bugün öğlende short açtım sonra baktım olmuyo kapattım
Flat devam flat:)
[quote=Strategist;313233]GBPUSD longgg... Dayanamadım yine bulaştım... Bu paritenin gizli bir büyüsü var beni çekiyo resmen.... :..:[/quote]
GBPUSD flattt... Niye çekiyo bu parite beni, çünkü doğru yerden girince 2-3 dakikada parayı cebine koyup gönderiyo... Öyle saatler boyu trendde oturacam ters hareketlere sabredecem derdi yok... :..:
[quote=Strategist;313247]GBPUSD flattt... Niye çekiyo bu parite beni, çünkü doğru yerden girince 2-3 dakikada parayı cebine koyup gönderiyo... Öyle saatler boyu trendde oturacam ters hareketlere sabredecem derdi yok... :..:[/quote]
strogerilla...:D:D benim histemim bu gece dow çökecek diyor...senin histemin strobear mı strobull mu
92450 / 80625 düşüşünün % 50 geri alış seviyesi 86600..
86575 en yüksek gördük bugün..
85800 de günlük ortalamanın bulunduğu seviye idi ve geçildi..
önemli seviyelerdeyiz ve biraz alışveriş gerekli bence..
[quote=Astatin;313241]10 dakikadır kaya dan "5 dklıklarda NUNU var" cümlesi bekliyorum, hala gelmedi..üw[/quote]
mutlu olcaksan söyleyeyim hocam 15 lik 5 likte çoktandır nunu varda söylemiyorum çünkü yiyorlar nunuları kv de biliyon özellikle güçlü trend var gibi kv de yorgunluk var ancak günlükte toparlıyor eğer yarında artı kaparsak büyük nbi ihtimal günlükte de AL gelir
acemice analizlerim
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=313242&postcount=863[/URL]
yeterince şort stoplattılar tahminim...şortlar şanslı artık
[quote=Astatin;313251]strogerilla...:D:D benim histemim bu gece dow çökecek diyor...senin histemin strobear mı strobull mu[/quote]
Patron benimki de short sinyali verip duruyo ama dizginliyorum.. Buz gibi uptrend var... Ama önce Euro'ya, sonra Dow'a çok pis verecekler hissini üzerimden atamıyorum... üvvv.... :)))
[quote=trader38;313254]acemice analizlerim
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=313242&postcount=863[/URL][/quote]
Sen acemiysen biz biryerlerden atlayalım abi... :)))
[quote=Strategist;313262]Sen acemiysen biz biryerlerden atlayalım abi... :)))[/quote]
estf. Ben kendimi cidden acemi olarak görüyorum. Ne zamanki portföyüm vaktimi forumlara ayıramayacak kadar büyür işde o zaman profesyonel oldum derim.