-
[QUOTE=PASSAT;494865]2 nolu düşüşleri oldum olası hiç sevmedim
birden geliyor bütün hevesi kaçırıyor
yeri geliyor .99 a kadar gidiyor
şükür tepeden yakalanmadık amma strese sokan bir dalga yapısı var hep
umudu törpülüyor resmen
ama dediğim gibi kendimce bir strateji çizdim 11207 ezmesine rağmen ew ye uyacam bu sefer dedim
çünkü 3 nolu dalgayı kaçırmak istemiyorum.zaten kaar ettik kaarı riske atacam
tabiki bistin zararı hala duruyor o başka
riske girmeden ekmek yok burda[/QUOTE]
11200 üstüne atmadan yemeyecek
-
yemezse kussun kardeşim fark etmez
batırıyorlarsada batırsınlar yunanı.ondan sonrada kendileri düşünssün
biz zarar kes yapar bırakırız en fazla
onlarda senelerce işsizlik şu bu uğraşsınlar sonrada birbirlerini yesinler 1 ve 2.dünya savaşındaki gibi
medeniyetmiş.ulan 2 dünya savaşınıda siz çıkardınız
şimdi dünyaya demokrasi dersi vermeye çalışıyor
-
endexler için pazartesi salı ve çarşamba günleri olabilecek yükselişleri artık satış fırsatı olarak değerlendirmeyi düşünüyom
-
bu arada ayrı bir bilgi daha vereyim
sizin için boş bilgi olabilir
david rockfeller bugün itibariyle 100 yaşına girdi.
tam 6 kez KALP nakli oldu.bütün iç organları değiştirildi
şu anda ölmek istemeyen insanların son uğraşları KAFA nakli
genç bir vücuda geçmeyi planlıyorlar.
bunun için deneysel ve gönüllü olan denekler var.
mesela komple felçli olanlardan durumu ağır olup ızdırap çektiğini söyleyenler denek olmaya başlıyacaklar
bir tane çıktı zaten
bakalım sonuç nolacak
nasılsa finansörleri var.olumlu olursa rambo vücudunda yaşlı moruk olacaklar
-
ver ulen ver daha
sp de daha var.dax oynayıp duruyor.geçenki gibi kolay lokma olmayacam diyor
ulen ne getiriyorsan milletin başına bu dalgalarda getiriyorsun
korkut al malı.çakal
gerçi yanlış düşünüyorsamda sazan oluyorum o ayrı konu
pullu sazan hemide ahahahaha
-
bizde garantide oynayan adamı doşe bankamı yolllasak
öyle oynanmaz böyle oynanır diye
gerçi orda kademe çizmek burdaki kadar kolay değil.
bulmuş sığ piyasayı hüküm sürüyor gavat
derinliği en çok olan endeksler en sağlam analiz yapılan endekslerdir
esasında bist gelişene kadar oynamayacaksın sadece değeri olan hisselere yatırım yapacaksın
temettü geliri alacaksın yıllar boyunca.yoksa gel viobta oyna falan adamı bitiriyorlar resmen
piyasa seçim öncesine gelmiş nerdeyse bankalar hariç diğerleri sürünüyor
tepki vermeyenler bile var
-
-
[QUOTE=PASSAT;494758][COLOR="Red"]daxta şu anda tek çekindiği 15 likde oluşan OBO[/COLOR]
[COLOR="Blue"]KIRARSA 11.000 E kadar getirir alimallah[/COLOR][/QUOTE]
obo yu yaptı helal olsun
şimdide günlükte tobo yap bakayim oğlum
1142xx boyun çizgisi hedef 122xx
zaten dedim 11207 ezse bile bu seferlik ew ye göre işlem yapacam diye
riskimi bilerek aldım
kapanışta iyi yerden
bu arada eve geldim işten alıntı yapamıyorum iş sistemi izin vermiyor
haftaya görüşürüz
iyi tatiller
-
TCMB’nin açıkladığı haftalık verilere göre yabancı yatırımcılar, 01-05 Haziran 2015 haftasında Borsa İstanbul’da (Piyasa Fiyatı ve Kur Hareketlerinden Arındırılmış) net $131.9 milyon hisse satışı gerçekleştirmistiler, ayni donemde ise borsa yaklasik %1 deger kaybetmisti.
kardeş yorumunu da eklemiş ağzına sağlık ;Secimden hemen sonra ise dibe vurdurduklari endeksi bir kaç gün içerisinde tekrar eski seviyesine getirdiler. Bu arada overall baktiginizda netice olarak bir para cikisi var...
TCMB’nin yayınladığı haftalık verilere gore yılbaşından bu yana net satış tutarı $90 milyon.
-
selamun aleyküm ..
Yurtdışında ise en önemli iki gündem Yunanistan ve Fed toplantısı. İki gün sürecek olan Fed toplantısı yarın başlayacak. fed acıklaması var faiz artırımının zamanlamasına ilişkin ipucu verecek, ekonomik gidişata dair açıklamalar önemli.
Yunanistan gorusmeleri sonucsuz kaldı
Görüşmeler Eurogroup üzerinden sürecek Piyasa yine umutlu..
[img]http://i.imgur.com/HfgYznL.png[/img]
-
Gelişen ülke borsalarından para çıkışı 2008 krizinden bu yana zirveye ulaştı, Amerikalı ünlü yatırım danışmanı Gartman, çıkan paranın direkt olarak ABD ve Avrupa’ya gideceğini söyledi.
EPFR Global’ın verilerine göre, geçen çarşambaya kadar geçen bir haftalık sürede gelişen ülke borsalarından 9 milyar 300 milyon dolarlık para çıkışı oldu. Bunda, Asya bölgesinin 7,9 milyar dolarlık para çıkışıyla büyük payı oldu.
'PARA ABD VE AVRUPA'YA GİDECEK' Amerikalı ünlü yatırım danışmanı Dennis Gartman, gelişen ülkelerden çıkan paranın direkt olarak Amerika ve Avrupa’ya gideceğini söyledi. CNBC'ye konuşan Gartman, gelişen ülkelerden para çıkışını endişe unsuru olarak görmediğini, çünkü bunun gelişmiş piyasaları destekleyeceğini ifade etti.
-
[IMG]http://www.hizliresimyukle.net/u/82/47/35a84782_orginal.jpg[/IMG]
şekilde görüldüğü gibi. temas ta tamam. olay büyük ihtimal bitmiştir. bence aşşağı yukarı sallamalar dökmeler olsa da 1160---1140---1100 ler sırasıyla gelmeli
-
[QUOTE=filozof;494860]bana 11200 üstüne atmadan zor gibi geliyor dax.[/QUOTE]
[QUOTE=filozof;494868]11200 üstüne atmadan yemeyecek[/QUOTE]
[QUOTE=filozof;494870]endexler için pazartesi salı ve çarşamba günleri olabilecek yükselişleri artık satış fırsatı olarak değerlendirmeyi düşünüyom[/QUOTE]
aynen devam.
-
[B]1. Dalga:[/B] İlk dalgaların yaklaşık yarısı, ana sürecin bir parçasıdır ve çoğunlukla çok baskılanmış seviyelerden bir sıçramadan başka bir şey değildirler. İlk dalgalar beş dalganın genellikle en kısa olanıdırlar. Bu ilk dalgalar bazen, özellikle ana taban formasyonlarından sonra ortaya çıkarlarsa, çok dinamik olabilirler.
[COLOR=blue][B]2. Dalga:[/B] İkinci dalgalar 1. dalganın bütününün kazandırdığının genellikle büyük çoğunluğunu ya da tümünü geri alır.
[/COLOR]
[B]3. Dalga:[/B] Üçüncü dalga, genellikle en uzun ve en dinamik olan dalgadır. 1. dalganın tepesinin geçilmesi, Dow Kuramı’ndaki alım sinyalinin ve her cins kopuşun ifadesidir. Gerçekte, bütün trend-takipçisi teknik sistemler, boğa piyasasının vagonuna bu noktadan atlarlar. Bu dalga sırasında genellikle işlem hacmi çok artmış olur ve fiyat boşlukları daha görülür bir haldedir. 3. dalga daha da uzama eğilimindedir. 3. dalga hiç bir zaman beş-dalgalık hareketin en kısası olamaz. Bu dönemde, temel veriler de iyileşmeye başlamıştır.
[B]4. Dalga:[/B] Dördüncü dalga genellikle kompleks bir modeldir. 4. dalga, 2. dalgada olduğu gibi bir düzeltme ya da erteleme aşamasıdır fakat yapısı yönüyle 2. dalgadan çoğunlukla ayrılır. Üçgenler, genellikle 4. dalga sırasında ortaya çıkar. Elliott analizlerinin önde gelen kurallarından biri 4. dalganın tabanının hiç bir zaman 1. dalganın tavanını örtememesidir.
[B]5. Dalga: [/B]Hisse senedi piyasalarında 5. dalga çoğunlukla daha az dinamiktir. 5. dalga sırasında bir çok teknik gösterge fiyat hareketinin gerisinde kalmaya başlar. Muhtemel bir piyasa tepesinin uyarıcısı olarak, değişik osilatörlerin negatif uyumsuzluk göstermeleri de bu dönem içindedir.
-
şu anda sadece ew ye göre işlem yaptığımı söyledim daxta
diğer sistmeleri bir kenara attım
oturup bekliyorum
10854.xx stoptur
bu arada haftasonu bahçede ağaçlara ilaç ve zehir verdim imanım gevredi
zor kalktım sabah
şimdi benim için hem haftasonu yorgunluğunu atmak hemde daxta beklemek kaldı
seyredelim bakalım nolacak
-
[QUOTE=PASSAT;494892] [COLOR=blue][B]2. Dalga:[/B] İkinci dalgalar 1. dalganın bütününün kazandırdığının genellikle büyük çoğunluğunu ya da tümünü geri alır.
[/COLOR] .[/QUOTE]
renkli yazıyla işaretlendiği için anlıyorum ki ;)
2. Dalga içindeyiz haydi hayırlısı bir de grafik olsa hiç anlamadığım elli ot zaman la inşaallah o da olacak :)
-
[QUOTE=PASSAT;494893] bu arada hafta sonu bahçede ağaçlara ilaç ve zehir verdim imanım gevredi ..
zor kalktım sabah
[/QUOTE]
elektriğini attın geldin ne güzel ..
bende gidecektim köye telefonla arkadaşlara sordum yağmur yağdığını tarlalara girilmediğini duydum gidemedim hafta sonu bir kaç gün sonra gidip ızgara çekecem bu sene mahsül yok sulamayacam bende ağaçları :D
-
benim sayım bu şekilde
son 5 in 1 i bitti 2 si içindeyiz bana göre
ya köşe olucaz yada doşe olucaz heheheh
[IMG]http://www.hizliresimyukle.net/u/73/04/40d60473_orginal.jpg[/IMG]
-
[IMG]http://image-turko.com/di-C2QJ.jpg[/IMG]
-
grafiklerini göremiyorum citiwan kardeşim
-
ben vob için söylemiştim ew i Dax için vermişsin yine de Allah razı olsun ben de yeşil kırmızı üzerine çıkmadan yükseliş ihtimalini zor görüyorum ...
[IMG]http://image-turko.com/di-3WDN.jpg[/IMG]
[B]Anlaşıldı kardeşim sadece ile gönderilenleri görüyorsun heralde bende onun la gönderirim[/B] :D
[url]http://image-turko.com/index.php[/url]
-
bist viop işlem yapanlar okusun bence..
güneş oteli pek hatırlamayız ama,duyduk [B]Dursun kim?[/B]
[url]http://blog.isyatirim.com.tr/dursun-kim[/url]
-
[QUOTE=citiwan;494897][IMG]http://image-turko.com/di-C2QJ.jpg[/IMG][/QUOTE]
citi amca bu ne grafiği ucunda sanki üçgen gördüm..
-
[QUOTE=filozof;494903]citi amca bu ne grafiği ucunda sanki üçgen gördüm..[/QUOTE]
bu ve benzeri topluluklarda önemli olan sessiz takip ten ziyade konuşulması
benim göremediğimi bir başka arkadaşın görmesi tartışılması ortak noktada buluşulması bazen san ki sır küpü gibi insanlar geliyor bak bak oku çek git acaba ne öğrenirler ki benim recona ters Allah razı olsun kardeş anlat sonra neler olur ?
-
[QUOTE=filozof;494903]citi amca bu ne grafiği ucunda sanki üçgen gördüm..[/QUOTE]
hatta OBO bile gördüm
-
[QUOTE=filozof;494907]hatta OBO bile gördüm[/QUOTE]
evet endex 5 dakkalık grafiği
HEDEF: 96800
-
[IMG]http://image-turko.com/di-K7XY.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=filozof;494909]evet endex 5 dakkalık grafiği
HEDEF: 96800[/QUOTE]
vob 94600 civarı beklentim var benim ...
[COLOR="Blue"][B][I]birde 3 kişi konuşacaksak buranın anlamı olurmu ben diğer iki arkadaşı face veya diğer chat proğramlarında toplar konuşurum diğer arkadaşlar da afedersin bakar dururlar [/I][/B][/COLOR]
-
[IMG]http://www.hizliresimyukle.net/u/08/29/35a82908_orginal.jpg[/IMG]
fdji 60 dakkalık
17700 ve de 17500 gibi sanki
bakalım tutacak mı?
-
sp de 2080-2090 arası beklentimiz devam ediyor
dax 2 düşüşte dedik
vioba gelince buyurun bendeki sistem bu şekilde
yükselen trendi kırmış
oğlan kıza doğru yardırıyor öpüşmek için
[IMG]http://www.hizliresimyukle.net/u/89/64/40d66489_orginal.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=citiwan;494911]vob 94600 civarı beklentim var benim ...
[COLOR="Blue"][B][I]birde 3 kişi konuşacaksak buranın anlamı olurmu ben diğer iki arkadaşı face veya diğer chat proğramlarında toplar konuşurum diğer arkadaşlar da afedersin bakar dururlar [/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
evet amcacım. kesinlikle haklısın..
ben foto paylaşıyom. neden? yazdıklarım doru bak kendimi ispatlamaya çalışıyom ben çok şey biliyom bu kesinlikle böle olacak demek için asla değil.
biri görür. yaw kardeş bak böle böle çizmişin ama bana göre yanlış çizmişin sen. şurda şöle bişe de olabilir. gören birinin onu demesini beklemek için resim paylaşıyom.
böyle olsa bence zarar açısından engelleme durumu olabilir hiç yoktan. herkes herşeyi bilemez.
saygılar..
-
citiwan abi bırak kimse gelmesin
3-4 kişiyi geçmemesi daha iyi.tek de iyi değil çokta iyi değil
böyle gayet güzel bence
-
[QUOTE=PASSAT;494915]citiwan abi bırak kimse gelmesin
3-4 kişiyi geçmemesi daha iyi.tek de iyi değil çokta iyi değil
böyle gayet güzel bence[/QUOTE]
aynen nerde çokluk orada ....... luk
yalnız bu 33 Misafir bunları biz ağırlayabiliyormuyuz memnunlarmı acaba sorasak mı : :::
-
PASSAT reis sen bu dax için ne diyon? neresi en son düşecekse. ya da yükselir mi? ben bakıyom da bişi çıkaramadım. sadece yukarda bi obo vardı. o 11 bin de hedef olmuş gibi. birde 11 binler destek gibi. ama işte ne kadar kuvvetli o var.
-
[QUOTE=citiwan;494916]aynen nerde çokluk orada ....... luk
yalnız bu 33 Misafir bunları biz ağırlayabiliyormuyuz memnunlarmı acaba sorasak mı : :::[/QUOTE]
reis o kadar misafir yoktur. bence şişirme. takılan bişiler vardır.
-
[IMG]http://image-turko.com/di-QAE2.jpg[/IMG]
-
10 haziran tarihli bir analizim
şimdi herkes tv lerde kürt kanton bölgesi falan filan diyor
ama unuttukları birşey var
halepi fetetmeye giden fetih ordusu hani guta da kurulan dediğim.
bunlar dönüp pkk ve pyd ye saldırırsa nolacak
işid afrine saldırırsa nolacak.
afrin oyunu pkk pyd ye alan açmak içinken,fetih ordusunun geri dönüp saldırması korkulu rüyaları olacak
kanton bölgesi için afrin olmazsa olmazdır.
ama unuttukları birşey var.türkiyenin de planları var
o tampon bölge kurulacak ve bunlar defolup gidecekler o bölgelerden
selo da hala barış demokrasi desin.bu arada korumayla gezmeye başlamış artık selocan
selo:silahları bırakma çağrısı için tek yetkili apo dur.
ulan 2013 nevrozdan beri adam bırakın diyor
kandil:apo unu silah bırak çağrısı yapmaya yetkisi yok
selocan suspus
neyse türkiye bu ortaoyununu bozacaktır merak etmeyin
hele bir ortalıktaki toz duman kalksın
atamı eşşeğemi bindiğiniz belli olur
aslanlar daha meydana çıkmadı.hele bir kozlarını dürtsünler bakalım neler varmış ellerinde
---------------------
---------------------
----------------------
diyarbakır olayların benim anladığımı yazayım
erken seçime gidileceğini gören ingiliz ve israil
hüdaparı işidle bağlantılı hale getirip sözde dünki saldırıylada buna cevap olarakta
pkk tarafındaki birkaç kişinin öldürülmesiyle bir çatışma çıkarıp
doğu ve güneydoğuda bulunan hdp seçmenini işid kürtleri kesecek ve bunu hüdapar eliyle yapacak
buna destek verende mit ve akp diyecekler
böylece erken seçime kadar korku ile seçmenini tutma çabasındalar
bu arada bunlara zemin hazırlamak içinde suriyede işidi kobani üzerine salmışlardı
şimdi de AFRİN bölgesine salacaklar.
yine kafa kesme yine sınıra akın eden AFRİN liler olacak bu sefer
plan bu şekilde bana göre
işidli hüdaparlı mitli [B][COLOR=#ff0000]afrin[/COLOR][/B] li bol bol selo tarafından dile getirilecek barış çağrısı kelebekler böcekler falan filan
[COLOR=red]yarın bir gün işid AFRİN e saldırdı haberi duyarsak şaşırmam
[/COLOR]
birinci plan zayıflatmak ikinci plan kaos
o planlarınızı dötünüze sokacaz sizin iingiltere
-
filzof kardeşim dax için obo var demiştik 11.000 hedefli adamlar süper oyn uyor
bende maliyet 11180 lerde ek lerle beraber
2 nolu dalga karekterinin özelliğidir.psikolojiyi bile bozar.aldığının tümünü verecek hareketler olur.serttir
hani dedim ya yükseliş esnasında ne olursa olsun bu 2 ye yakalanmamalıyız
şükürki yakalanmadık.biz kapattık haber geldi.
alttan .50-.618 arasından mallandık
şimdi oturup neler olacağını seyredeceğiz
sonuçta ew nin de bir stopu var 10864.xx
bu arada sistemimede bakayım dedim 11207 yi ezip üste attıydı ve o rakam şu anda 11270.xx de
yani bu rakamı ezip alta atmalı
-
[IMG]http://www.hizliresimyukle.net/u/57/49/35a84957_orginal.jpg[/IMG]
dax 5 dakkalık üçgen. bu da çift yönlü olabilir değil mi?
-
gaplı açtı zaten enin de sonunda doldurtacaklar
inşallah 10864.xx stop olduktan sonra doldurtmazlar
stop olduktan sonra diğer alış yeri 10600-10700 demiştik tam rakam 10627
bakalım nolacak
dipte olduğu için bu gönderdiğin şekil sankim yukarı gibi.zaten bendeki sistemlerde aşırı sat konumundalar
ew düzeltme kalıbınada uydu.sadece c dalgasının uzunluğunu kestiremiyoruz