Syn gandi gece pozunuzu alabilirmiyiz.
Printable View
Syn gandi gece pozunuzu alabilirmiyiz.
ancak yuhlanır bu durum,.......ne dax sı kaldı, ne dji si, ne sp si, ulan sabahdan beri 4xx-5xx okutan siz deyilmisisiniz şerrefsizler,.....
[quote=milaslı;366247]Syn gandi gece pozunuzu alabilirmiyiz.[/quote]
short,....:(
[quote=indregandi;366249]short,....:([/quote]
sağolun hocam
bu mübarek günde ağzımızı bozdurdular....
şu hareket en az aşağıda kalmasa bile 500-800 puanlık bir short hareketti, bu py de insanlar bir daha düşünmeli bu işi sürdürüp sürdürmeyeceklerini,...çüşler ötesi bir durum, futbola çullanacanıza burası ne güne duruyor,.....ha şike ha manipilasyon,....ne fark var,....üç kaad olduktan sonra,....şerrolar,....
elbet benim nezih milletim gün gelip uyanacak, derin uykusundan....amentü okuyun lan şimdiden,.....
sayın GANDİ emekleriniz paylaştığınız için sonsuz teşekkürler...
Herkezin kandili kutlu olsun...Allah hepinizin gönlükdeki muratları versin...
iyi akşamlar iyi tatiller...
sabahdan beri gördünüz short dürttüler, longu sakladılar,.....longa gittiler, bu defa shortu deyim yerinde ise vermediler,......kapatılsın bu kumarhane, bu resmen kumarhane, bakın içikiye kadar el atılıyor, alın size kumarhane,......vurun kırın, kapatın,.....çimentocular,...
[quote=indregandi;366159]satışta kapadık,......76700 leri okuduk,
1 dk stışta,...
5 dk [B][I]76925[/I][/B] de ihlal yaptı, satışları 76550 altında derinleşecek, 5 likte [I][B]75900 da ise kırılma başlayacak, [/B][/I]şimdilik bu ikisine odaklanacağız;,....
cümleten iyi akşamlar,...[/quote]
bakın 925 nasıl bir değer bu şerrefsizlerden, cımbızla çekip alıyorum, o kadar emeğim var,.....gecem gündüzüm, ama bu şerrefsizlere takılmak, yani şerrefsizliklerine takılmak kabak tadı veriyor artık, yoruldum lem,....:..::..::..:
Gandi Üstad teşşekkürler ,ellerine yüreğine zihnine sağlık ...
Adi herifler işlerine geldi mi dji de milimetrik harekete bir çaykaşığında fırtına koparıyolar
işlerine gelmeyince metrelik hareketleri es geçiyolar su katılmamış şerefsiz bunlar ...
tüm dostların kandilini kutlarım mutlu bir haftasonu dilerim ...
günlükler short devam etti,...
ancak 5 dk da öle bir yer kapattıki, artık sığır güdene bakılacak,.....birazda short aklıma yatıyor, negatif yurt dışı süpriz haberler nedeniyle, örnek sığır güdene hafta sonu çaksalar notu mesela,.....
daha erken ama allahın işi,......belli olmaz, onada çakarlar bunada haliylen çakarlar burada, nedeni sığırcı iki taraflı hem orada hem burada var,....yani oradan çaksalar buradan yankılanır,.....
tabi bunlar gerçekçi yorum deyil,.....gerçekçi olan şu, burada bir anayasa var, bu anayasa bir şekilde yapılacak,.....bu parasız kötü, bozuk pysalarla, dolar almış başını gitmiş bir ortamda olmaz, onun için buradaki kalem böyle çalışıyor, iç tezgah yamalarla vergi gibi, tv lerden her şey yolunda psikolojisi haberleri ek olarak, bankalar ise çok güçlüymüş mesala....
sorarlar adama elnde türk malı kaç bankan var veya kaldı, bu bankalar dışarda göçükte hepsi buradamı güçlü, dıaşarda streslilerde buradamı ferahlar....bu devasal cari açık, her ay 8-10 milyar giden, hangi vergi toplamaları ile kapanacak allah aşkına, ...vergiyi önce açıkladın 35, sonra dedin 58,yine tuhaf her zamankinden bu iş,...
yani senin maliyende kayıtlarda 35 gözükmüş, uzmanların oturup hesaplamış faturayı, toplamışsın bütün vergi borçalarını 35 demişsin kamu oyuna, sonra çıkmışsın 58 e, fark ne 23 mil tl, bu günde diyorsunki tv den daha veren yokmu, ek vergi falan, ya gene el altından fonlanıyorsunuz yine, adamı söyletmeyin, ayakta tutuyorlar yine hasta adamı,.... niye fonlanıyorsunuz fon veren ne için veriyor deyilmi,... kara kaşına kara gözüne mi veriyor bu paraları, ....
allah aşkına yetr artık, illüzyon cenneti yaptınız ülkeyi,...hep avucunuzda sıkılı bir şey var, aç bakalım hiç bir şey yok, çok maneviyeta dalmışsınız siz, öleki uçuyorsunuz, uça uça ne hale geldik,....
biraz ayaklarınız yere bassın da şu ülkeye dönün artk, siz dışardayken birde bakmışınız döndüğünüz de ülke kalmamış, o haldeyiz,.....
borasasıda işte bu şekilde bu ülkenin, .....ha hasan kel ha kel hasan,......tam batacak diyorsun, el altı yama geliyor, yamaya ilave göstermelik alım kovboydan borsada,....böyle götürüyorlar sistemi, du bakalım ne olacak, bir fıkra vardı du bakalım nolcek diye,......adam demişki du bakalım ne olucek, diye diye,.....annadınız siz onu,...
bakın 925 nasıl bir değer bu şerrefsizlerden, cımbızla çekip alıyorum, o kadar emeğim var,.....gecem gündüzüm, ama bu şerrefsizlere takılmak, yani şerrefsizliklerine takılmak kabak tadı veriyor artık, yoruldum lem,....:..::..::..:
Usta İyi haftasonları...
Ben bu piyasa kadar ****** bi piyasa görmedim...Bu ne ya...Vegastaki kumarhaneler bile daha dürüst bu ******lara nazaran...Dün ve bugün iyiyce azdı ibineler...Ossurdukça yönmü değişir kardeşim...Dün bugün full zarar..Dediğin doğru Usta 76-77 adam çarpma piyasası..Yankesici bunlar..Athlon diye bir üye var..Bir gün şöyle yazdı..Aynı pokere benziyor bu piyasa...Pokeri iyi oynarım turnuvalarda derecelerim var ama kardeşim ne pokeri ne brici bunlar dolandırıcı ne kuralları var ne ahlakları..Bakıyorum bütün hafta açılışta - gap yapmışlar...Bütün gün uyuz uyuz Ortalama yapıyor bezdirme yıldırma politikası.. saat 16dan sonra ortağı matriksten piyasa algısının tam tersine bir haber geçiyor herkes ters köşe..Bu hafta en az 3 kez yaptılar aynı şeyi bugün 16.05 te JP Türk hisselerini overweighte yükseltti dedi...Dün 16 dan sonra IMF e gelişmekte olan piyasalarda aşırı ısınma riski var dedi diye haber geçti ...Çarşamba fed başkanınının konuşmasını 16 dan sonra istediği gibi yorumlayıp verdi adam dün tam ters yani normalini konuştu...Herkesin üstüne gidiliyor herkes teknik takipte madem bu nitelikli ve organize dolandırıcılara niye müsamaha ediliyor yorumu sizlere bırakıyorum..Yokmu kardeşim bu ülkede devlet...
Herkese hayırlı kandiller...