-
[quote=Astatin;232860]onu dokuzu anlamam da,,, Blair Cadısı izlediğim en berbat filmdi....lelele[/quote]
Düşük bütçeli blair cadısı tarzı flim de paranormal aktiviti.Ayrıca flimde adamın mesleği day trader olarak geçiyor, dilimize çevrilmesi ise borsa simsarı :D
-
[quote=Kennym;232858]pala şeref yoksunusun be .. derdin beni stoplatmakmıydı bu kadar buyuk piyasada.. piuvvvv namıssız :) de get lan tepkı koy shortlayacam cok sınırlendım :)[/quote]
pela nın en sevdiği iş stop çalıştırmaktır.. geçim kaynağıdır..
ben asla stop kullanmam.... yetişirsem basarım.. yoksa yer sopayı otururum aşağı
-
bı de paranormal actıvıty war dı ...herif day trader dı fılmde...villasını dunyalıını yapmıştı...en üst katı da seans odası yapmıstı...arada havuza neyın gırıodu...ne içim gitmişti be...
-
[QUOTE=Astatin;232860]onu dokuzu anlamam da,,, Blair Cadısı izlediğim en berbat filmdi....lelele[/QUOTE]
berbat film dedin de aklıma geldi , benim çok hoşuma giden bir film vardır kime izlettiyse 30 dakika dayanamadı bıraktı izlemeyi cok kötü diye ama genelde sinemadan anlamadıklarını düşündüğüm kişiler olduğu için pek önemsemedim görüşlerini..
ahanda film bu ;
Fear and loathing in las vegas .. bu filmi izleyen var mı içinizde üstadlar :)
-
[quote=ATHLON;232864]bı de paranormal actıvıty war dı ...herif day trader dı fılmde...villasını dunyalıını yapmıştı...en üst katı da seans odası yapmıstı...arada havuza neyın gırıodu...ne içim gitmişti be...[/quote]
bu mesaj dejavu kibin oldu :D
-
[quote=Kennym;232866]berbat film dedin de aklıma geldi , benim çok hoşuma giden bir film vardır kime izlettiyse 30 dakika dayanamadı bıraktı izlemeyi cok kötü diye ama genelde sinemadan anlamadıklarını düşündüğüm kişiler olduğu için pek önemsemedim görüşlerini..
ahanda film bu ;
Fear and loathing in las vegas .. bu filmi izleyen var mı içinizde üstadlar :)[/quote]
Biraz araştırdım.Rivayete göre filmin sonunu gören kişi çok azmış zaten :)
-
[QUOTE=Astatin;232860]onu dokuzu anlamam da,,, Blair Cadısı izlediğim en berbat filmdi....lelele[/QUOTE]
onu dokuzu anlamam baskı belli küskü belli .. sana inanıyorum ... geceyi bekleyelim ... tgg kaç astetron patron ... üvvv .. :D:D
-
Sistemi al vermeye başlayan varmı
-
72900 üstünde alımlar gelebilir. En azından ben alırım:)
-
[QUOTE=flexy;232868]Biraz araştırdım.Rivayete göre filmin sonunu gören kişi çok azmış zaten :)[/QUOTE]
dediğim gibi filmi 15 - 20 kez izlemişimdir bugune kadar benimle birlikte oturup filmi bitiren sadece 1 kişi oldu oda filmi birlikte bulup izlemiştik ilk izleyişimizdi :) onun haricinde dayanabilen olmadı.. :D:D:D
-
[QUOTE=ATHLON;232864]bı de paranormal actıvıty war dı ...herif day trader dı fılmde...villasını dunyalıını yapmıştı...en üst katı da seans odası yapmıstı...arada havuza neyın gırıodu...ne içim gitmişti be...[/QUOTE]
Sonu da feci olmuştu herifin .dng
-
[QUOTE=oguzhan;232870]Sistemi al vermeye başlayan varmı[/QUOTE]
Benim hızlı bir saatlik sistemim al verdi. Getirisi uzun vadede fena değil, fakat çok fazla işlem yaptırdığı için onu kullanmıyorum... Ana sistemim hala satta...