Bugün ve sonrası kontratlar 700 tl Arkadaşlar Hatırlatmak istedim
Printable View
Bugün ve sonrası kontratlar 700 tl Arkadaşlar Hatırlatmak istedim
Bugün pek kimse hafta sonuna pozisyonla girmek istemeyeceğinden öğleden sonra sert pozisyon kapatma dalgaları gelebilir... Kısa vadeli tırtıklarla devam etmeyi düşünüyorum...
Ağustosun son haftasının kopyasını yaşıyoruz sanki...
yafrim benim ayrışta geeelll
günaydın herkese
bol kazanclar ,
ve en önemlisi saglık mutluluk dileklerimle.. bir haftasonu daha yaklaştı :)
helal olsun bunlara sabahki boşluğu kapattılar ama . boşluk görünce dayanamıyolar hemen dolduruyor namıssızlar.
Hazır sn sazan da buradayken bir oru sorayım sistemci arkadaşlara? Vade geçişlerinde sisteminizi hangi grafikten takip ediyorsunuz? X30YVADE mi yoksa yeni geçtiğimiz vadenin grafiğini mi?
Ata worl trader için ne diyoruz işlem yapan varmı, spot ayağı yok şu an için, vadeli ayakta, spot için yasal mevzuatı bekliyor, enstruman kaldıraçları 38 civarında
[QUOTE=adalı54;173205]Bugün ve sonrası kontratlar 700 tl Arkadaşlar Hatırlatmak istedim[/QUOTE]
Şunu bi açıklığa kavuşturalım aracı kurum dolar kontratları için diyor endex kontratları içinde geçerlimi.Ben 15 gündür piyasadan uzağım.Kaçırdığım birşeylermi var.
FOREKS HABER:
11.12.2009 10:19:06 *TÜSİAD/MUSTAFA KOÇ, "BÖYLE BİR ORTAMDA IMF'DEN GELECEK 30-40 MİLYAR DOLARI REDDETMEMİZİ ANLAYAMIYORUZ"
--------
Yaw yine bi katakulli dönüyo... Kim reddetti, neyi reddetti, ne zaman reddetti, reddettiyse piyasa niye -%20 yapmadı, reddetmediyse niye +%20 yapmadı, yok daha belli değil ise bu adam ne diyo...
Piyasalar Meksika dizilerine döndü....
lö pormosyon döla titrasyon
[LEFT][FONT=Georgia]Yorumlar, belirtilen tarihin, VOB seans sonrasında (genelde geç saatlerde) veya akşamında yayınlanmaktadır.[/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=2][COLOR=#0000ff]10 Aralık 2009 Bir Nefes Ver: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=2][COLOR=#000000]Dünkü yorumda, DJI, dünkü VOB/IMKB kapanışına göre %0.5-0.6 civarı artıda olmasına rağmen, "Ancak,indikatörler, yukarı bir hareket olacaksa bile, bugünkü en düşük seviyenin altına inilmesinin olası olduğunu söylemektedir" yorumunu yapmıştık. Nitekim %1 kadar altına sarktıkdan sonra yine yukarı doğru ciddi bir hareket yaptı ve 62950-63000 pivot seviyesinin kırılması ile yükseliş hızlandı. Ancak sonrasında DJI ve DAX'a göre negatif bir ayrışma yaşayarak gevşedi. Piyasada 2-3 gündür, özel bir nedene, veriye v.b. bağlı olmaksızın çok geniş marjlarda hareket gözlenmektedir ki bu durum, küçükyatırımcının kafasındaki/piyasanın gündemindeki soruların ve bulanıklığın kullanılması olarak çaıklanabilir (Türbülans ortamında kontrol kaybedilir). Günlük grafiğe bakarsak endeksin zayıflamaya başladığını, kırmızı çizgi ile gösterilen önemli seviyenin altında kapanış yaptığını, yüksek fiyatların momentumunun zirveye yakın bölgede düşük fiyatların momentumunun altına düştüğünü yani yükseklerin yenilenme iştahının zayıfladığını, para akış indikatörlerinde zayıflamanın sürdüğünü ancak bunun referans değerler etrafında olduğunu görüyoruz. Ortva vadeli algılamamız negatif olmakla beraber, bizi rahatsız eden ve ölçümleme şansımız olmayan konu ise, DTP faktörünün fiyatların daha doğrusu pozisyonların içine ne şekilde girdiğidir. Teorik olarak, piyasaya "ani" olarak gelmeyen başka bir deyişle önceden bilinen risklerin fiyatlamasını piyasa son ana brakmaz. Hele ki riskin ne şekilde realize olacağı yüksek oranda belliyse, risk realize olunca ilk etapta, çoğunluğun beklediğinin aksi yönde bir hareket olduğu da aşikardır. Bu tip haberler sadece piyasanın geçici bir süre ile türbülansa sokulmasına hizmet eder. Ancak sonrasında piyasa zaten "niyetli" olduğu yöne gider. Sistemli işlem yapmayan yatırımcı için bu türbülanslar genelde kayıpla sonuçlanır. Türbülansda yürümesini bilinmiyorsa, koltuktan kalkılmamalı emniyet kemeri de açılmamalı. [/COLOR][/SIZE][/FONT][IMG]http://www.vobmatriks.com/gunebak_10ara_x30yvade.png[/IMG]
[url]www.vobmatriks.com[/url][/LEFT]
[quote=enorton;173212]Hazır sn sazan da buradayken bir oru sorayım sistemci arkadaşlara? Vade geçişlerinde sisteminizi hangi grafikten takip ediyorsunuz? X30YVADE mi yoksa yeni geçtiğimiz vadenin grafiğini mi?[/quote]
Daima X30yvade.