[quote=eloy;313146]saraylı hocam, abs(5dk) dun hangı saatte al vermıs acaba?[/quote]
9.20 de ...:)))
Printable View
[quote=eloy;313146]saraylı hocam, abs(5dk) dun hangı saatte al vermıs acaba?[/quote]
9.20 de ...:)))
[quote=saraylı;313148]9.20 de ...:)))[/quote]
sonra da işlem yaptırmamıs gun boyu, ne akıllı şeymiş o oyle :)
[quote=a.kaya;313147]Evet hocam ben zaten 15 ve 5 lik grafik var ekranımda sistem 15 lik 5 liği ise sadece 15 in teyidi için dikkate alıyorum benim demek istediğim grafikteki dairelere benzer hareketler olabilir dikkatli olmalı onu demek için günlüğü gösterdim özellikle yani 86-87*** ler çok önemli yeni zirveler için[/quote]
haklısın kaya,:)))
4 gündür yataydaydı piyasa,sıkışmıştı,
eğer 87.000 i sert yukarı kırarsa,hızlı bir şekilde yeni tepelere yükselme ihtimali var bence de...;)
sisteme bakıyoruz nasıl olsa,yukarı da gitse ,aşağı da dönse yakalarız onu,belki biraz gecikmeyle...:::
iyi bişi...:D
[quote=eloy;313149]sonra da işlem yaptırmamıs gun boyu, ne akıllı şeymiş o oyle :)[/quote]
akıllıdır.lelele,o yüzden kullanıyorum onu,
ABS; t/yh ve oynaklık durumuna da bakıp karar verdiği için normal sistemlere benzemez,
piyasaya hep aynı şekilde, aynı katılıkla yaklaşmaz...;)
alım/satımdaki hassasiyetini ,yukarda dediğim parametrelere göre değiştirir.
Pozitif beklentili bir sistem olan ABS'nin
endeks30 kontratlarında:
20 trade /ay..............8000 puan/ay
gibi bir enerjisi var..önemli olan da ,zararlı ayı yok...
dolar/tl de ise:
7 trade /ay...............500 pip/ay
gibi...bunda zararlı ayı olabilir...
rakamlar kom+kayma hariçtir.
süpermiş valla saraylı abi.ayda ortalama 20 trade ve 8.000 puan kar.cillop oliy :D
Saraylı hocam bu son ABS sisteminiz mekanik mi yoksa görsel mi :confused: yani al-sat ok ları falan yok galiba anladığım kadarıyla:o 20 işlem 8000 puan dehşetmiş :..: .brv
[quote=a.kaya;313158]Saraylı hocam bu son ABS sisteminiz mekanik mi yoksa görsel mi :confused: yani al-sat ok ları falan yok galiba anladığım kadarıyla:o 20 işlem 8000 puan dehşetmiş :..: .brv[/quote]
Mekanik ve görselin karışımı diyebiliriz,dolayısıyla tam mekanik değil...
belli bir akış diyagramı var,ona göre bazı yerlere bakıyorsunuz...mühendislik var birazcık...
-piyasanın t/Yh durumu
-oynaklık durumu
ile ilgili bazı tg lere bakıyorsunuz...birden çok zaman diliminde...birden fazla tg periodunda...
sonra giriş ve çıkışın tespiti için birden fazla zaman diliminde,bakmanız gereken yerlere bakıyorsunuz,bu parametrelere göre...
bunlarda da birden fazla tg ve tg periodu sözkonusu...
akış diagramını doğru uygularsanız,çatallanma olmadan tek bir karar çıkıyor...:)
bazı durumlarda birbirine benzer 2 karar çıkabilir,ama farkları fazla olmaz...
bu sistem için 8000 puan /ay normaldir,
bu aybaşındanberi ,şu andaki kapanışa kadar 2800 puan oldu yaklaşık,
buna rağmen ciddi PY ve RK uygulanıyor,mesela SL=1000 puan gibi...
86000 görmedi hala :)
[quote=a.kaya;313136]eminmisin :..:[/quote]
[quote=negrolino;313165]86000 görmedi hala :)[/quote]
şimdi görmüşş
15 likler berbat olmaya başladı yukarı dönmez ise işler sakatlaşacak 225 de ike nflatla demiş ama yemekteydim şimdi de geç kaldım artık sat gelirse kaparım :(
seans arası ya silkeleme yapıyor galiba ralli için ya da öyle düşünmemizi istiyorlar .dng ::: ::: :::