-
[quote=Strategist;240105]Yorum yok 3/3 short devam... Böyle piyasanın hakkından ancak sistem gelir... :)))
Ekranımdan fiyatları, diğer grafikleri, haberleri, sistemler hariç herşeyi kaldırdım. Akşamları DOW'u izlemeye de ara vereceğim. Dünya batsa haberim olmayacak artık. Yeni trade tarzım bu. :)))[/quote]
abi en güzeli.. bende bir süredir böyle yapıyorum,inan o kadar rahatım ki...
-
ilk desteğine geldi piyasa.. kırarsa mavi bant hedef... 70.300/600...
[IMG]http://i43.tinypic.com/33e7dap.jpg[/IMG][URL="http://i43.tinypic.com/33e7dap.jpg"][/URL]
-
5 dk macitde bir hazırlık var
-
[quote=seagate;240110]abi 5. dalga 60 bin endeks halen olabilir mi ? buna düzeltmemi diyoruz ?[/quote]
şahsi fikrim belli... emin olabilmem için biraz daha beklemek lazım... bu yüzden hala flatim.. :)
-
5 dk tobo ihtimali belirdi azcük
-
short dewam ya sabır sela okundu herkese kolay gelsin tırtıl cumaya gider cumanız mübarek olsun form ahalisi
-
dip ve tepe yapıları piyasa tahmini için çok önemli birer silah... yetersiz dipler geçmişte sıkça bugünkü gibi sert düşüşlere vesile olmuşlardır,bunu 1 haftadır dile getirmeye çalışıyorum... 70.7 ve 65.7 dipleri hayli zayıf, bunların bir trend yaratma ihtimali çok az...
şimdiki tepe yapısı da düşüşün boyutu hakkında bilgi verecek.. şelale mi (min %30) yoksa sıradan %10-15 arası bir düşüş mü gelecek....yakında öğreneceğiz...
-
Dedigim 70600 tamam,1.eksi tamamlandı,simdi longculara umut vermesi lazım buradan teptim diye..2.seans herseyi belli edecek pala...buradan tepki verdikten sonra 2.eksi leri mi hedefliyecek ki bu düsüş saglam olur,yoksa burası dip mi?dibi onaylamak için 71700 üstünü geçmesi lazım..
-
evet sinyal için ilk şart sağlandı... 70.300/600 bandına dokunduk....
elstock kardeşime katılıyorum, buralardan yukarı yapmalı.... olası hedefi 71.35/55 bandı..
-
[QUOTE=halojen;240111]abi en güzeli.. bende bir süredir böyle yapıyorum,inan o kadar rahatım ki...[/QUOTE]
Hakikaten abi. Bugün ilk kez geçtim bu olaya, şimdiden kuş gibi hafifledim. :)
Piyasa düşüyor ama niye düşüyor bilmiyorum. Umrumda değil. Düşmeye devam eder mi, o da beni ilgilendirmiyor. Zaten işlerim de çok yoğun ilgilenemiyorum. Yorum yok short devam... :..:
-
oh oh abartı hareketlere devam... 70.300 altı sanal.. sinyal gelecekse tepkisiz olmaz..
-
70200 son kale burdan 77 80 felan olmaz heralde olur mu yoksa ne olur
-
şimdi burdan 77 olsa 1 tane ky kalmaz hep biter.. başta ben :) onun içün ne yapmak gerekiyor.. 77 olup olmayacağının eyi bir araştırması lazım bilimsel ekip şart
-
5 dk macit hazırlanıyor gene flama yukarı doğru olabülür..
-
sinyal için bundan sonraki en ideal hareket tarzı...
[IMG]http://i43.tinypic.com/5kr320.jpg[/IMG]
-
fiyat oyun alanımızda... önümüzdeki süreç hayli kritik artık... 70.300/600 iki destek bandının kesiştiği bölge.. ilk seferde kırılmamalı...
[IMG]http://i44.tinypic.com/30djcz6.jpg[/IMG]
-
nefessiz düşüyor.. non stop.. vayyy vayy vayyy. fakee de atıyor yükselecek gibii arada 2 oldu bu :D tekrar 70 yapıp az beklerse obo oluyor gene olaya bakkk üvvvvvvvv
-
Bu tür günlerde fake çok olur. Pala gideceği yere cümbür cemaat gitmeyi sevmez. Mümkün olduğunca çok KY'yi long'a geçirmeye çalışacaktır. Bu tür zamanlarda tepkiye oynayıp çarpıla çarpıla kaybettiğim paraları bir araya getirsem Yunanistan'ı kurtarırdı. :) Aklım başıma geldi ama geç geldi. Geç olsun güç olmasın... :)
-
melaba..dünün en düşüğünün 100 pıvan altına koyduğum tp çalıştı..poz flat..manzara aşağıdaki gibi
[IMG]http://i39.tinypic.com/vovibc.png[/IMG]
-
çok komik veriyor pala yalnız ahhaha son 3 saatte sadece 1 tane yeşil bar var 15 dklıkta..
yersen...
-
[quote=Astatin;240216]melaba..dünün en düşüğünün 100 pıvan altına koyduğum tp çalıştı..poz flat..manzara aşağıdaki gibi[/quote]
Bu ay tam bir sistemci ayı olacak gibi duruyor Astetros Patros. Abka'nın tek rakamlı ay kuralı bozulacak gibi sanki.. :)
-
[QUOTE=seagate;240185]şimdi burdan 77 olsa 1 tane ky kalmaz hep biter.. başta ben :) onun içün ne yapmak gerekiyor.. 77 olup olmayacağının eyi bir araştırması lazım bilimsel ekip şart[/QUOTE]
Ben tam tersini düşünüyorum, buradan 77 ye gitse akıllı ky en az 5000 puan kazanır. 7000 puan çıkarken short pozla nasıl da güzel çıkıyo diye seyretmez herhalde...
-
2nci seans tepki gelmesi kuvvetle muhtemel... 70bin stoploss...
-
[quote=halojen;240234]2nci seans tepki gelmesi kuvvetle muhtemel... 70bin stoploss...[/quote]
Gelecekse de bensiz gelecek abi. Ben tepkiye oynamam artık. Tövbeliyim. :..:
Sistemden sinyal gelene dek short da kapatmam. Varsın karın bir kısmını geri versin hiç mühim değil. Disiplinle sisteme devam. Her sinyali sorgu sual yorum değerlendirme şart şurt cart curt olmadan aynen bu haftya başlarken planladığım gibi uyguluyorum. Önümüzdeki hafta da böyle devam edeceğim.
-
[quote=Strategist;240239]Gelecekse de bensiz gelecek abi. Ben tepkiye oynamam artık. Tövbeliyim. :..:
Sistemden sinyal gelene dek short da kapatmam. Varsın karın bir kısmını geri versin hiç mühim değil. Disiplinle sisteme devam. Her sinyali sorgu sual yorum değerlendirme şart şurt cart curt olmadan aynen bu haftya başlarken planladığım gibi uyguluyorum. Önümüzdeki hafta da böyle devam edeceğim.[/quote]
evet,bende abi.. gözümün önünden binlerce puan akıp gidiyor gene de istifimi bozmuyorum.. nirvanaya ulaşacam sayelerinde hehhe...
tepki tepe yapısı için önemli, yoksa değerlendirilesi bir hareket değil şu saatten sonra..
-
[quote=mur@t;240233]Ben tam tersini düşünüyorum, buradan 77 ye gitse akıllı ky en az 5000 puan kazanır. 7000 puan çıkarken short pozla nasıl da güzel çıkıyo diye seyretmez herhalde...[/quote]
mimkin değillllll tecrübeyle sabittir.. yüzde 1 2 azınlık olabilir ancak..
-
bugün için full kısa kriterleri...
1. [B]71.550/750[/B] bandına atak...
2. atak sonrası 71.550 altında en az bir 15 dk kapanışı..
3. 1 ve 2nci şartların sağlanması.. :)
-
[QUOTE=seagate;240244]mimkin değillllll tecrübeyle sabittir.. yüzde 1 2 azınlık olabilir ancak..[/QUOTE]
Ben de akıllı ky dedim zaten...
-
Öğlenden sonra toplantı trafiği nedeniyle nadir uğrarım ancak.
Bu fırsatla toplantılarda nasıl sistem takip ettiğimi de anlatayım.
iPhone'da bir uygulama var. Evdeki bilgisayarına bağlanıp ekranı görmeni, hatta telefon üzerinden kontrol etmeni sağlıyor. 15dk'lık sistem kullandığım için 15dk'da bir evdeki bilgisayara bağlanıp sistemlerde sinyal değişikliği var mı diye bakıyorum. Varsa emirleri gerçekleştirip kapatıyorum. Hatta müşterinin gözünün dibinde sanki SMS'lerime bakıyormuş gibi şipşak hallediyorum. Bu sayede artık bilgisayar başında oturmama da gerek kalmadı. Evdeki bilgisayarım açık olduğu sürece dünyanın her yerinden sistem takibi yapabiliyorum.
Çok toplantı, müşteri, patron vs. derdi olan sistemcilerin böyle bir imkandan haberi olsun. Benzer programlar dokunmatik Nokia'lar için de var.
-
Garantı bankası'nın 3 aylık net [b]karı 1.005.307.000 tl [/b](oncekı: 650.763.000 tl)
-matrıks-
-
15 dk içinde anlamlı bir sıçrama olmazsa sinyal ihtimali ortadan kalkacak... ve haftayı flat kapatacağım..
-
evet sinyal ihtimali kalmadı... trendin devam etmesi olası..... 69.5 stoploss..
70.350 uzun açtım...
-
[quote=halojen;240278]evet sinyal ihtimali kalmadı... trendin devam etmesi olası..... 69.5 stoploss..
70.350 uzun açtım...[/quote]
hayırlısı abi sahalara indin :)
-
70300 shortlar kapandı bereket versin
-
[quote=seagate;240280]hayırlısı abi sahalara indin :)[/quote]
vala biliyosun uzuna hevesli değilim pek,ama sinyal yok dediler mecbur kaldım.. :)
hiç tahammülüm yok yalnız, hemen almaları lazım..
-
abi bu garantinin karı çok güzel bence.. yükeliş içün bilem tek başınaa yeter artar.. fk sı farklı bir dünyaya açılıyor yıl sonuna kadar böyle kar devam edersee.. kimse uyanmadan işlerine bakıyolar gene ahahah
-
[quote=seagate;240290]abi bu garantinin karı çok güzel bence.. yükeliş içün bilem tek başınaa yeter artar.. fk sı farklı bir dünyaya açılıyor yıl sonuna kadar böyle kar devam edersee.. kimse uyanmadan işlerine bakıyolar gene ahahah[/quote]
vala tek baktığım vob grafiği... onlar benim yerime de düşünsün karar versin, sonuca göre iş yaparız..
:)
-
-
uzadım bakalım akşama kısalacakmıyım :) titriyorum üvvvv
-
fiyat ortalamanın üstünde bayadır buda fake iseee adaletsiz dünya :D