[QUOTE=Astatin;208412]cerphin, bahçeye bak....haydut ortalığı dağıtıyor:..:[/QUOTE]
daha kulübesi gelmedi.. şu an beni dağıtmakla meşgul..:..::p
Printable View
[QUOTE=Astatin;208412]cerphin, bahçeye bak....haydut ortalığı dağıtıyor:..:[/QUOTE]
daha kulübesi gelmedi.. şu an beni dağıtmakla meşgul..:..::p
boyu 3 mt. eni 1.5 mt. yüksekliği 1.70 mt.. ben bilem sığarım.. devasa bir kulübe oluyor 2+1..:..:
[quote=Cerphin;208416]boyu 3 mt. eni 1.5 mt. yüksekliği 1.70 mt.. ben bilem sığarım.. devasa bir kulübe oluyor 2+1..:..:[/quote]
eni azmış ama...arkadaşlarını pul koleksiyonu bakmaya çağırdığında sığmayabilirler:)))
[QUOTE=Cerphin;208416]boyu 3 mt. eni 1.5 mt. yüksekliği 1.70 mt.. ben bilem sığarım.. devasa bir kulübe oluyor 2+1..:..:[/QUOTE]
eniştenle ben de geleyim tatile..kalırız gız..haydutla..5 yıldız gulube..:::
[QUOTE=unlimitted;208376]özelden yazdım patron. çirfin ve bilimum hesap nosu istemeyen cimriler duymasın ::::D[/QUOTE]
.kom.kom
yawf seni bekliyorum.. arasana bi..
bak heran vazgeçebirim seni paralamaktan..:::.dng
[quote=QUEEN;208418]eniştenle ben de geleyim tatile..kalırız gız..haydutla..5 yıldız gulube..:::[/quote]
eee pes yani..sen daha nereye dathille gidiyon..zati marmaros da değilmisin..eüzü...tatile doymayanını da ilk görüyom he
[QUOTE=Astatin;208420]eee pes yani..sen daha nereye dathille gidiyon..zati marmaros da değilmisin..eüzü...tatile doymayanını da ilk görüyom he[/QUOTE]
fentezi yapıyorug.dngvilla culube world of wonder..
[quote=QUEEN;208421]fentezi yapıyorug.dng[/quote]
köpek kulübesinde he mi.dng.dng.dng
lüküs datillerden bıktın herhal, bitli pireli ortamlar mı arayore.kom.kom
[QUOTE=Astatin;208422]köpek kulübesinde he mi.dng.dng.dng
lüküs datillerden bıktın herhal, bitli pireli ortamlar mı arayore.kom.kom[/QUOTE]
lem...hayduta bitli diyo jerfo..oo ne şampuanlarla yıkanıyodur..:p
[QUOTE=QUEEN;208423]lem...hayduta bitli diyo jerfo..oo ne şampuanlarla yıkanıyodur..:p[/QUOTE]
he valla.. yıkandığı şampuanın 100 ml. 30 lira.. ben bile daha ucuz şampuan kullanıyorum..:..:
[QUOTE=Cerphin;208424]he valla.. yıkandığı şampuanın 100 ml. 30 lira.. ben bile daha ucuz şampuan kullanıyorum..:..:[/QUOTE]
bizde saç bitek kafada..onun heryeri saç..:):)..bende kedi vardıı..bembeyaz..uzun tüylü iran kedisi....3 ay dayanabildim...tüyüne..çocuklar ağladı..ya ben ya o dedimm..bizimki erkekti..boğazda yalıda oturan 5 kız kedili birine verdik..bizimki orda bi havalar hiç pas vermiyodu kızlara..:..:
[quote=QUEEN;208425]bizde saç bitek kafada..onun heryeri saç..:):)..bende kedi vardıı..bembeyaz..uzun tüylü iran kedisi....3 ay dayanabildim...tüyüne..çocuklar ağladı..ya ben ya o dedimm..[COLOR=red]bizimki erkekti..boğazda yalıda oturan 5 kız kedili birine verdik..[/COLOR]bizimki orda bi havalar hiç pas vermiyodu kızlara..:..:[/quote]
kaç ay yaşadı:..: