gördüğüm kadarıyla tarihi bir ana yaklaşıyoruz, saat ve fiyuatı kaydetmek açısından tarihi..üühühüh..ehühühüh.
yalnız 120 dklık VOB grafğindeki TOBO çalışırsa varya..ppiiüüüüü
Printable View
gördüğüm kadarıyla tarihi bir ana yaklaşıyoruz, saat ve fiyuatı kaydetmek açısından tarihi..üühühüh..ehühühüh.
yalnız 120 dklık VOB grafğindeki TOBO çalışırsa varya..ppiiüüüüü
[QUOTE=selçuklu;312961]saraylı abi .. endeks saymaya çalıştım abi .. az sonra gönderecem grafı .. sanki .. daha4. dalga bitmedi gibi .. kombinasyon olacak bence ... tahminim ... :o:o:o:o[/QUOTE]
ahada tahmnim ... sayım .... ühühüh ... çok ciddiye almayın ama ... kombinasyon zor iş ... :o:o:o
[IMG]http://img143.imageshack.us/img143/9857/adszzib.png[/IMG]
hayde nikoletta ralli
Açık pozisyon sayısı artıyor, long şartları oluştu aslında, garantiyide aldılar, sadece sabah al verdirerek yukarı başlıyacaklar, bu durumda hızlı yukarı riskine karşı flat kalmalı, eğer vobda al sinyali kapanışa kadar gelirsede long olurum:)
gün ortalamasına geldik bakalım ne yapacak?
Flat.
[QUOTE=bull market;312970]Flat.[/QUOTE]
bull abi yarın için gap tahminini ve altın yorumunu alabilirmiyim ... üvvvvv :o:o:o
v ay arkadaş ya..koşturdum longları flatlemek için amma yetişemedi emir..üühühü...gec kaldık..üühühüh...
aman belki tutar ilk diyen ben olayım....fdj çift tepe olabilir....olursa ben bildim, olmazsa kapatın bu konuyu... :)..
ah ul aahhhhhhhh..hata ettik..bu geceye flat veya şort girmeliydik..üwwww...ingaaaaaaaaa...
[QUOTE=Astatin;312978]aman belki tutar ilk diyen ben olayım....fdj çift tepe olabilir....olursa ben bildim, olmazsa kapatın bu konuyu... :)..[/QUOTE]
yarından itibaren küsküsel günler bekliyorum ... fdow için patron ..... bu gece başlayabilir mondiyosagnesel küskü denemeleri ..... :o:o:o
saraylı abi ali baba .. şarkısı vardı ..bugün yine dilime dolandı ... ... küçükken çok hoşuma giderdi ... ali babanın bahtı açık olur inşallaah ........ şarkıdaki gibi olmaz inşallah ... :o:o
[url]http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/35685/sadri-alisik---ali-baba-ormana-ters-daldi[/url]
[quote=selçuklu;312979]yarından itibaren küsküsel günler bekliyorum ... fdow için patron ..... bu gece başlayabilir mondiyosagnesel küskü denemeleri ..... :o:o:o[/quote]
mümkün paron..80 küsürden gelmiş 85.75 e...burda şort grmemiz lazımdı..ü[url]www...birde[/url] bildiğin destekleyici nedenler var...:D:Dü[url]www..long[/url] olarak korkunç bir gap yiyeceğim hissiyatı altındayım