-
[quote=a.kaya;232606]hocam bende bu akşam demirlerle güreşcem demek sizde demircisiniz :D fitnes mı body mi sizin yaptığınız ayrıca stres atmakta birebir bu body işi valla, barbell ları indirip kaldırıken pala aklıma geliyor daha iyi çalışıyorum :::[/quote]
pala için twist öneriyorum :)
-
dow 11.216'da zorlanır. ilk denemede geçmesi zor...
-
[quote=ERK;232582]BORSAMIZIN BUGÜNKÜ PERFORMANSINI HİÇ BEĞENMEDİM.
DAHA İYİ PERFORMANS SERGİLEMESİNİ BEKLERDİM...
İNŞALLAH Bİ SORUNU YOKTUR. vARSA YARIN BELLİ OLUR.
eĞER SORUNU YOKSA YARIN TELAFİ EDER.[/quote]
inanmıyormusun yoksa.:D80-90-100 binlere
-
strategist system uncensored
[IMG]http://i40.tinypic.com/15ck5g1.png[/IMG]
-
DOW DA berbat tepede doji oluştu bakalım yarın göççekmiyiz benim salı çarşamba göçüş sanırım gerçekleşcek sanırım 78 82000 hedefini iptal edecekler ..
-
fiuuuuuuuu dow uçmuş beaaa %0.01 artmış vay be yarın + 1000 puan gapla açarız :D:..::..::..::..:
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/B][/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]27 Nisan Salı [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/SIZE][/FONT][/B]
[U][B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/SIZE][/FONT][/B][/U]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]GER GfK Tüketici Güven Anketi (May) 9:00 3,2 3,2 Yüksek [/U][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]GER İthalat Fiyat Endeksi (a/a) (Mar) 9:00 %1,1 %1,0 Düşük [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]GBP Bankalar Birliği Konut Kredisi Kullandırımı (Mar) 11:30 38.000 35.276 Yüksek [/U][/SIZE][/FONT]
[U][SIZE=3][FONT=Times New Roman]GBP CBI Perakende Ticaret Endeksi (Nis) 13:00 13 Yüksek[/FONT][/SIZE][/U]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]USD S&P/Case-Shiller Bileşik-20 Endeksi (a/a) (Şub) 16:00 -%0,15 %0,32 Yüksek [/B][/SIZE][/FONT]
[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]USD S&P/Case-Shiller Bileşik-20 Endeksi (y/y) (Şub) 16:00 %0,8 -%0,7 Yüksek [/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]USD S&P/Case-Shiller Konut Fiyat Endeksi (Şub) 16:00 145,32 Düşük [/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]USD Tüketici Güveni (Nis) 17:00 53,7 52,5 Yüksek [/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]USD Richmond Fed İmalat Endeksi (Nis) 17:00 9 6 Orta [/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=red]USD Fed-Ben Bernanke'nin Konuşması 17:00 Yüksek[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Times New Roman][SIZE=3]EUR AMB Başkanı Trichet'in Konuşması 17:15 Yüksek[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]USD API ABD Ham Petrol Stokları (23 Nis) 23:30 -741K Düşük [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U]Bazı [COLOR=blue]Bilançolar[/COLOR] [/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Daimler AG (DAI) 0.09$ (Açılış Öncesi- 13:00 TSİ)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ford Motor Company (F) 0.31$ (Açılış Öncesi- 14:00 TSİ)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]DuPont (DD) 1.06$ (Açılış Öncesi)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Deutsche Bank (DB) --- $ (Açılış Öncesi)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]CIT Group (CIT) -0.55 $ (Açılış Öncesi)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]3M Company (MMM) 1.21 $ (Zaman belli değil)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]United Parcel Service, Inc. (UPS) --- $ (Zaman belli değil)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
-
[quote=belhal;232619]inanmıyormusun yoksa.:D80-90-100 binlere[/quote]
40-50 binlere inandığım kadar 90-100 binlerede inanıyorum..
sana da inanıyorum
-
cümleten günaydın ve bol kazanclar :o
-
cümleten günaydın ve bol kazanclar :o
-
Günaydın hayırlı işler bol kazançlar
-
herkese günaydın.
11,216'yı geçememiş paşam.
11.180'e gelecek bir yukarı atağı geçemezse, 15'liklerde OBO'yu gündeme alır ağalar.
hatta gündemin ilk maddesi yaparlar.
bol kazançlar.