şu an geberiyorum gülmekten....babolar eyiki varsınız ya....hay siz çok yaşayın...
Printable View
şu an geberiyorum gülmekten....babolar eyiki varsınız ya....hay siz çok yaşayın...
[quote=excali;232553]He.., Hani tepiyodu??:..::..:[/quote]
depti, sen kaçırdın :..::..:
satır arasında çok enteresan bi formül gizli patron. sen onu kaçırıyorsun asıl...
benim tepecek dediğim noktalara bir bak.
güzide vob30'umuza da bir bak.
benim tepecek deyişimle vob30 arasında bir korelasyon var.
hepsi aynı değil tabii ki ama bir tane ilişki var kiiiii,
[B]istisnasız[/B] bir korelasyon. bakalım bulabilecek misin...:)
[quote=selçuklu;232525]i dont believe both of you ..:D:D[/quote]
Boz. :(
Yok yok boz ayıyı gastedmedim, güstüm anlamında.
[quote=astatin;232557]bak peşin peşin söyleyeyim bana kimse inanmasın..erk patron senin için de geçerli ha :) :)sen de inanma bana..[/quote]
sana inanıyorum.
[quote=ATHLON;232559]şu an geberiyorum gülmekten....babolar eyiki varsınız ya....hay siz çok yaşayın...[/quote]
abi ben bunca forum arasında bu forum kadar espri potansiteli ve kalitesi yüksek forum görmedim.
yaw ne diyorum size, karşımdaki arkadaş her gün mutlaka bi kere soruyo lan neye gülüyon ver şu siteyi biz de gülelim diye.:..::..:
Vadeli İşlemlerTanımU/KMiktarBirim MiktarBirimMaliyet FiyatıUzlaşma FiyatıKar/Zarar111F_IX0300410U65100TL67.367773.4539,534.95
VADE SONUNA KADAR .. BAKALIM...
[quote=ERK;232563]sana inanıyorum.[/quote]
artık yapacak bir şey yok...ben elimden geleni yaptım..:D:D
ben Jaguar XF e bir de ANJO ya acaip inanıyorum...misal...o açıdan diyosan, bir gün ikisi de olursa hiç heveslenme yani..yok bende inandıydım sana; Jagi ile iki tur atayım felan gibi taleplerin olursa duymazdan gelirim...:D
anket
[url]http://www.voborsa.com/forum/29-nisan-anket-t5496.html?p=232566[/url]
[quote=unlimitted;232564]abi ben bunca forum arasında bu forum kadar espri potansiteli ve kalitesi yüksek forum görmedim.
yaw ne diyorum size, karşımdaki arkadaş her gün mutlaka bi kere soruyo lan neye gülüyon ver şu siteyi biz de gülelim diye.:..::..:[/quote]
tabi abi versene adamlara siteyi...."site site" gezmesinler buraya gelsinler:D:D
[quote=unlimitted;232560]depti, sen kaçırdın :..::..:
satır arasında çok enteresan bi formül gizli patron. sen onu kaçırıyorsun asıl...
benim tepecek dediğim noktalara bir bak.
güzide vob30'umuza da bir bak.
benim tepecek deyişimle vob30 arasında bir korelasyon var.
hepsi aynı değil tabii ki ama bir tane ilişki var kiiiii,
[B]istisnasız[/B] bir korelasyon. bakalım bulabilecek misin...:)[/quote]
Noktalara yarın baksak, unlu tepici abi??.dng
Gözlerim şu an şu durumda da...dng
[B]Bu arada İYİ AKŞAMLAR HERKESE...brv.uyk[/B]
Patron,
Şortum ama geceyi bekleyelim diey oy verdim bu kez..ERK patron bunca zamandır diyo vardır herhalde bir bildiği...bir kere de biz ona inanalım :) ehuhueueue..
hem değişiklik olsun yaw....
[quote=Astatin;232570]tabi abi versene adamlara siteyi...."site site" gezmesinler buraya gelsinler:D:D[/quote]
yok verirsem gizemi kaçar biliyon iskelenin ucunda paltonun yakaları kalkık duruyoz bozma şimdi karizmayı :D:D