Gunaydin !!
Printable View
Gunaydin !!
Isınma Turları :
DJI haftalık.
Hedef değerlerin sınırında geziniyor. Geçen 3 haftadan birinde tam kırmızı, diğer iki haftada ise (geçen hafta dahil), kırmızı ile mavi arasında kapanış oldu ve henüz mavi üstünde kapanış yok. Özellikle mavi ok ile gösterdiğim haftalık barda, tam hedef değerlerinde bir doji oluşmuş durumda.
Bu doji , en düşük değerinin aşağı geçilmesi , bence, düşüşü başlatır. Ancak bu hafta kapanışının mavi yatay üstünde olması, ve özellikle doji bar high değeri de üstünde ise, stop loss'u doji low değerine koyarak yükselişe oynamayı anlamlı kılar. Bu durumda hedef 11.000 olur.
[URL="http://img10.imageshack.us/i/djihaftalk.png/"][IMG]http://img10.imageshack.us/img10/8827/djihaftalk.png[/IMG][/URL]
sanırsam şortlar badem olacak yine :)
[quote=Astatin;170032]sanırsam şortlar badem olacak yine :)[/quote]
58.8 üstüne stop loss koyarsan bence badem olmaz.
Orta vadeli sistemlerimin (15 ve 20 dk'lık) her ikisi de halen flat.
fulll kısa ..
longlarda ayağa düşecek inşallah...
Long kebap yimek istiyorum yahu...Kimler longdaydı bakiimm, bir dilim selçuklu, bir dilim patlıcan, bir diim kuin, bir dilim domates...ehuheheueue
:D:D:D
yada şort kebap; bir dilim asti, bir dilim domates, bir dilim cerfi, bir dilim elstock, bir dilim .................. zzzzzz şortcular çık fazlaymış **...istanbulu doyuracak kadar kebap çıkar bu popülasyondanüüüüüüüüüüüü
üwwwww
[QUOTE=Astatin;170032]sanırsam şortlar badem olacak yine :)[/QUOTE]
badem derken buzlu mu buzsuz mu :) yanmayalım diye soruyorum :D buzsuzsa kendım alıcam buzu mutfaktan
[quote=sazan;170033]58.8 üstüne stop loss koyarsan bence badem olmaz.[/quote]
:..::..::..::..: ben -100 puana bile gecince badem olmuş hissediyorum kontratoları:..::..::..:
bakalım 58.775 ve 57.950 aralıında kımlerı kesecek...
[quote=Astatin;170038]:..::..::..::..: ben -100 puana bile gecince badem olmuş hissediyorum kontratoları:..::..::..:[/quote]
Bense -3000 puvandan sonra.
biraz rahatlamak için 325 altına inmek lazım ama şu an böyle bi izlenim edinemedim bademe devam yani ::((