kanım dondu nasıl bi haber bu üüüüüüüüüüüüüüüüüü
Printable View
kanım dondu nasıl bi haber bu üüüüüüüüüüüüüüüüüü
içim parçalandı ...fena oldum ...
bizim vob poker masası gibi arada pala rest çekiyor bunu göremeyenler kaybediyor...
dışarıyla olan korelasyon bozuldu.
selçuklu'nun istediği gibi baya bi puan yedi bizim pela.
ekskali nerde yaw tabakta çekirdek bitmiş o hooooo...
İdamın olmadığı ülkede olacakların önüne geçemezsin, şimdi bu şerefsizler yaşı küçük diye 2 senede çıkarlar..
pişmanmış ulan bu adamları gerçi adam değil ama olsun o işi yapabiliyosa adamdır benim gözümde ,hadım edeceksin bu gibi insanlıktan nasibini alamamış hayvanları.:mad:
İran da geçen sene böyle bir sapığı 15 yaşındsa idam ettiler.. bu şerefsizlerin bu ülkeye yaşayarak verebilecekleri hiç bir şey yok , hepsini sallandıracaksın onlara o çocuğu getiren dahil..
madem idam cezası var bunu yapacaksın kardeşim devlet yapamıyorsa yaptıracak birilerini bulsunlar yahu bir sürü memati gibi adam var benim bile bildiğim , ver bu adamların eline bak ne yapıyorlar p şerefsizlere.ama yok neymiş demokrasiymiş insan hakkıymış ulan bi Allahın kuluda çıkıp demiyorki o ölen tecavüz edilen katledilen insanın hakkı yokmuydu o ne olcak diye soran yok ben böyle kanunların adlaet anlayışının... diyecem ama suç olur demi şimdi...:mad:
shortlar 325 den kapandı flat izleyecem
benim de 12 yaşında kızım 7 yaşında oğlum var insan ister istemez tüyleri diken diken oluyor bu haberleri duyunca.Hangi ülkede yaşıyoruz bu toplumu bu hala nasıl geldi daha doğrusu getirdiler anlmakta zorlanıyorum.Osmanlının torunları olan o gül nesil bu hale nasıl gelir ya da getirilir.
[quote=unlimitted;232359]buyur patron. umarım işini görür :D:D
[IMG]http://i40.tinypic.com/xf5iqw.jpg[/IMG][/quote]
Unli mihendis bey,
Uçaklar nereye inecek bu proceksiyonda??:..:
zaten bu tip şeylere ceza olmadığı için yüz bulunmuo mu yeniden yapılmasında..insan hakları orman kanunlarıyla belrilenıyo sonrasında da..yazık...bunların bi kaçını malum yerden sallandırıp öldürmek bi kaçını da hadım edip sokağa salmak lazım..hepsinden ders çıkarıcak biri varolur nası olsa..ama işte.. nerde...Allah yakınlarına sabır versin..