ŞŞŞŞŞ unlu,
Spot 100 de 58.876 çizmişim,871 kapatmış...elimin ayarının bozukluuğundan olabilirde...sen bir el atsanda...niye o kadar ince yerde kapandı...
Çok ciddiyim bir açıklama yapsan...diyer arkadaşlarda yapabilir tabikide...:o
Printable View
ŞŞŞŞŞ unlu,
Spot 100 de 58.876 çizmişim,871 kapatmış...elimin ayarının bozukluuğundan olabilirde...sen bir el atsanda...niye o kadar ince yerde kapandı...
Çok ciddiyim bir açıklama yapsan...diyer arkadaşlarda yapabilir tabikide...:o
[quote=Astatin;232287]kopi peyst kibin....yeşil halkalar...green rings scenario live...
[IMG]http://i42.tinypic.com/fk9oqp.png[/IMG][/quote]
[IMG]http://i40.tinypic.com/1zgdgn6.png[/IMG]
kukuriku..long live bears...:..::..::..: ilk bar varya ilk bar..adamı rezilde eder vezir de...
konu dışı olarak; en sevdiğim toplantı, iptal edilmiş olandır
hobareyya...ulem bı müşteri gonuşması,görüşmesi,neetmiş piyasaya...
lomk dewam...
sibobz shortingale mentalrey lönk devam
*UPB (Uluslarası Pala Birliği) 'inden yapılan açıklamaya göre üst üste 3 kere çarpılanlara teşvik olarak 1 adet kontrat a eşit gelecek miktarda para verileceği öğrenildi.UPB genel koordinatörü Paladium palamos, gelecekte yeni teşvik paketleri açıklanacağını şimdilik yatırımcıların bununla idare etmesi gerektiğini söyledi.Küresel kriz ile ilgili sorular üzerine ise " bir elimde cımbız bir elimde ayna umurumda mı ki bu dünya " diyerek salondan ayrıldı.
- Zötirik haber
[quote=EMEKDAR;232334]ŞŞŞŞŞ unlu,
Çok ciddiyim bir açıklama yapsan...diyer arkadaşlarda yapabilir tabikide...:o[/quote]
posbıyıh, dedik ya tipecek diye. elimizin ayarı kaçmış 200 puana fren anca tutmuş sorma. (nedeni bence öğlen arası mevzusudur. zati tipecek dediğimde dünyanın en uzun öğlen arasını veren borsaya sahip olduğumuzu da unutmuştum ya neyse:))
şaka bi yana, abey ben spottan annamam. burda spotun kralları var. misal aste'nin sisteme garan'ı üsrükle bırak yaptırak bakak noliy. şş aste, uyuma lem kime diyom.
vob oynadığım zamanlarda da, inan spota günde 3 kere bakıyordum desem yalan söylemiş olurum. o kadar alakasızım spotla.
geldim ... son işlem 74.225 kısa devam .. yüksek müsterihlik duyguları .. üvvv:o:o:o
unlimit abi eksi kapatsın dowun pointlerinin hepsini iç etsin bence .. .:o :D:D
[quote=selçuklu;232347]geldim ... son işlem 74.225 kısa devam .. yüksek müsterihlik duyguları .. üvvv:o:o:o
unlimit abi eksi kapatsın dowun pointlerinin hepsini iç etsin bence .. .:o :D:D[/quote]
ulem senin temeninin bu olduğunu bilsem tipecek dimezdim be selçuklu.
tüh. :D
[QUOTE=unlimitted;232348]ulem senin temeninin bu olduğunu bilsem tipecek dimezdim be selçuklu.
tüh. :D[/QUOTE]
temeni demeyelim abi .. temenni deyince .. sanki olmayacak bişey gibi algılanıyo .. üvvv :D:D
[quote=selçuklu;232349]temeni demeyelim abi .. temenni deyince .. sanki olmayacak bişey gibi algılanıyo .. üvvv :D:D[/quote]
satır aralarını ekskaliden de iyi okumaya başladın lem
:..::..::..::..::..:
[QUOTE=unlimitted;232354]satır aralarını ekskaliden de iyi okumaya başladın lem
:..::..::..::..::..:[/QUOTE]
abi şu grafı bi okusan diyorum .. obomu ne o .. ? üvvv .. .sen oku ben satır aralarında alırım cevabı .. ehuehe :D:D
[IMG]http://i41.tinypic.com/2ii9ydw.jpg[/IMG]
[quote=unlimitted;232343]posbıyıh, dedik ya tipecek diye. elimizin ayarı kaçmış 200 puana fren anca tutmuş sorma. (nedeni bence öğlen arası mevzusudur. zati tipecek dediğimde dünyanın en uzun öğlen arasını veren borsaya sahip olduğumuzu da unutmuştum ya neyse:))
şaka bi yana, abey ben spottan annamam. burda spotun kralları var. misal aste'nin sisteme garan'ı üsrükle bırak yaptırak bakak noliy. şş aste, uyuma lem kime diyom.
vob oynadığım zamanlarda da, inan spota günde 3 kere bakıyordum desem yalan söylemiş olurum. o kadar alakasızım spotla.[/quote]
şşş aste, üsrükledin mi lem:::