-
[quote=boz ayı;351335]pehhh ne gündü ama...
Böyle özel bir günde trade yazmak imkansız..
Geceye full long..trade hariç maliyet....82.350...
Iyi akşamlar...yarın yeni bir gün...[/quote]
boz amcanın verdiği taktikle 82200 long..hedef 85350 ..herkese bol kazanclar..
-
s.a... gençler....ve kendini genç hissdenler..
82.725.. longların yarısı veridi..1/2 poz..long devam..
82.800..dünkü düşüşün 23.6 fibosu...
-
hayırlı sabahlar, dün şirketten çıkarken alım yerleri yazmıştım...hepsi geldi tabi ve şimdi ful long durumdayım...
-
[quote=boz ayı;351129][b]bugün benim rakkamlarımla...[/b]
[b]destek...83.250.....[/b]
[b]direnç....85.450...[/b][/quote]
hocam dünkü destek ve direnç rakamları bügünde gecerlimi? 85000 rakamları görme ihtimali ne kadar zamanda gercekleşir?
-
dünkü rakkamlar adı üstünde dünkü idi..bugün geçerli değildir..
dün özel bir olay yaşadık..kapitalizmin tarihinde...kötü haber panik getirdi.
-
bugünkü destek ve dirençlerim...
destek..81.550...
direnç...83.900.
-
PİVOT...82.825..
82.775....FLATT...
pivot tradeye devam....
-
dün çok iyi para vardı..ama yazmak imkansızdı...
pivotum benim stoplossum.....başka stop tanımam...
-
pivot altında satarım..üstünde alırım...
hepsi bu...
-
[quote=boz ayı;351142]boz amcanız tek bir şey söylüyor bugün..........
84.250 üstünde şort...84.050 altında long kalmak tehlikeli olabilir...[/quote]
[I]dün 84.050 altı tehlikeli demiştik..çok tehlikeli oldu haberle beraber..[/I]
[I]84.050 altında en az 82.800 kadar şort.trade yapılmalıydı..[/I]
-
-
-
çıkmam gerek ...bol kazançlar hepinize..
-
[quote=boz ayı;351426]82.425..1/2 long...[/quote]
[I]82.675..flatt......pivot...82.800...[/I]
-
[quote=kanterturk;351213]neoldu üstadlar kara habermi geldi ?[/quote]
[I]ben ihtiyar bunağım..burada başkada yazan yok...[/I]
[I]bunağım ama mektup okumasını bilirim...[/I]
[I]aracı kurumlar ve çalışanları vede üstadlar buyrunuz yazınız...[B]utanmayınız[/B][/I]
[I][B]korkmayınız[/B]....sadece muhalefet..sadece boş laflar...artık bırakın bunları..[/I]
:(:(:(
-
-
Başka kimse konuşmayacak galiba yine ben konuşayım...Buraya girip boz ayıya laf yetiştirmeye çalışmayın....Ben yaklaşık iki aydır geri gelmesini bekliyordum.İstemeyen varsa girmesin...Bizide rahatsız etmesin...
-
kimse boz abimizi üzmeye veya kızdırmaya çalışmasın, niyeti kötü olan gitsin başka topiği takip etsin...ben boz abimi çok uzun zaman bekledim ve şimdi boz abimin değerini anlamayacak kişiler için boz abimin tekrar üzülmesini istemiyorum.
Lütfen herkes boz abimizden faydalansın...sadece dikkatle izleyin ve hepimiz para kazanalım, birşeyler öğrenelim...boz abi gibi bir hoca bir daha bulunmaz...
Boz abi sen b,izim büyüğümüzsün ve seni kim kızdırırsa kızdırsın biz buradayız...seninle beraberiz.
-
[quote=buffet;351493]kimse boz abimizi üzmeye veya kızdırmaya çalışmasın, niyeti kötü olan gitsin başka topiği takip etsin...ben boz abimi çok uzun zaman bekledim ve şimdi boz abimin değerini anlamayacak kişiler için boz abimin tekrar üzülmesini istemiyorum.
Lütfen herkes boz abimizden faydalansın...sadece dikkatle izleyin ve hepimiz para kazanalım, birşeyler öğrenelim...boz abi gibi bir hoca bir daha bulunmaz...
Boz abi sen b,izim büyüğümüzsün ve seni kim kızdırırsa kızdırsın biz buradayız...seninle beraberiz.[/quote]
buffet arkadaşıma yürekten katılıyorum lütfen kimse topiği karıştırmasın..herkes kıymetini bilsin sn boz abimizin..
-
[quote=buffet;351493]kimse boz abimizi üzmeye veya kızdırmaya çalışmasın, niyeti kötü olan gitsin başka topiği takip etsin...ben boz abimi çok uzun zaman bekledim ve şimdi boz abimin değerini anlamayacak kişiler için boz abimin tekrar üzülmesini istemiyorum.
Boz abi sen b,izim büyüğümüzsün ve seni kim kızdırırsa kızdırsın biz buradayız...seninle beraberiz.[/quote]
buffet kardeşimizin yazdıklarına aynen katılıyorum.ben 2 yıl forexle uğraştım.kaldıracın çok yüksek ve 24 saat acık olmasından zarar ettim. Finans fiyasasından birçok ekonomisti takip ettim.fakat boz abi gibi isabetli tahmin veren bir kişiye rastlamadım...inşallah bilgilerini bizle paylaşır..
-
s.a...
[QUOTE=buffet;351493]kimse boz abimizi üzmeye veya kızdırmaya çalışmasın, niyeti kötü olan gitsin başka topiği takip etsin...ben boz abimi çok uzun zaman bekledim ve şimdi boz abimin değerini anlamayacak kişiler için boz abimin tekrar üzülmesini istemiyorum.
Boz abi sen b,izim büyüğümüzsün ve seni kim kızdırırsa kızdırsın biz buradayız...seninle beraberiz.[/QUOTE]
[QUOTE=kemal52x;351494]buffet arkadaşıma yürekten katılıyorum lütfen kimse topiği karıştırmasın..herkes kıymetini bilsin sn boz abimizin..[/QUOTE]
[QUOTE=BARBAROS;351503]buffet kardeşimizin yazdıklarına aynen katılıyorum.ben 2 yıl forexle uğraştım.kaldıracın çok yüksek ve 24 saat acık olmasından zarar ettim. Finans fiyasasından birçok ekonomisti takip ettim.fakat boz abi gibi isabetli tahmin veren bir kişiye rastlamadım...inşallah bilgilerini bizle paylaşır..[/QUOTE]
[B][SIZE="4"][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]karşılıksız, iyi niyetli paylaşımlarından dolayı...Boz abiden Allah Razı olsun...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Blue"][I]Arkadaşların yazılarına yürekten katılıyorum....hayatında kimseye bir faydası olmamışların..ve faydalı yazısı olan ustaların topiklerine musallat olan virüslerin topiğin huzurunu kaçıracak yazılar yazmasını kınıyorum....
Lütfen Helin hanımın gereğini yapmasını diliyorum.[/I][/COLOR].[/B][/FONT]
-
Sn Buffet, kartal, kemal,barbaros, biocan...Arkadaşlar ekleyecek fazla birşey bırakmamış, söylediklerinize can-ı gönülden katılıyorum..
-
yanlış anlaşılma varsa önce boz abiden sonra tüm forumdaki arkadaşlarımdan özür dilerim
burada bir sataşma yoktur sadece düşüş sebebini geç öğrenmemden kaynaklana bir yazıdır . saygılarımla
-
Günaydınlar...patron nerdesin...
-
günaydın gençler ve kendini genç hissedenler..
-
84.000 şort..ile güne başladık...
-
abi benim longlar hala duruyor...dün yine şirket dışındaydım ve longlarımı satamadım...bugün için en iyisi trade yapmak olacak...bugün seninle beraberim abi burada...
-
83.900 şortlar kapandı..pivot gereği..işlemlerim günlük ve pivot iledir..
pivot trade...devam...
-
-
83.650 şortlar kapandı...
çıkmam gerektiğinden dolayı....
görüşmek üzere...
-
boz abi, longlar 84200'de kapatıldı...Allah bereket versin...
Abi bu arada sabahtan seni görmeye ne güzel alışmaya başladık...inşallah yakın zamanda sizi öğleden sonrada aramızda görebiliriz...palanın bu ara dağıtacak parası varmış, sen olmadan paylaştırmak istemiyormuş...abi gel de senin vesilenle hepimiz nasibimizi alalım...
-
günaydın gençler...ve kendini genç hisseden moruklar...
-
pozisyonum...84.400...long....
-
pozisyon aynen long hocam...bugün burada olursunuz inşallah sizinle beraber bolca trade yaparız
-
Sayın Bozayı, hoşgeldiniz, sizi gördüğüme sevindim, sağlıcakla kalınız
-
-
[quote=boz ayı;352136]long devam...[/quote]
hocam açıklamanız tam zamanında ilaç gibi geldi...hedefiniz neresi? 8430 long bekliyorum
-
-
[quote=boz ayı;352138]geceyede long....[/quote]
8460 pozisyon kapama emri yazmıştım...iptal ettim....geceye long...siz nereye ben oraya...
-
ne kadar berbat bir gün yahu...
iyiki cnbc.e komedi kanalı var....
ağzı olan konuşuyor....konuşuyor...
sonuçta bir şey yok ama....olabilirde..olmayabilirde...
gelde gülme...