700 pangınot kardayım usaglar...dolar longda kardayım usaglar....
keyifler keka...kerizzzz parası...HARAMDIR HAAAA.....
Printable View
700 pangınot kardayım usaglar...dolar longda kardayım usaglar....
keyifler keka...kerizzzz parası...HARAMDIR HAAAA.....
[quote=jani;166934]kafayı yemiş düşler...
seni sevdim lem...yoksa bizim kazım mısın sen....
güzeldi...deeelll mi...
guzu bu olummm....boru deeelll ki....ha ha ha[/quote]
kuzu banada kazım gibi geldi... kazım olmasada kazımı aratmayacak...
BİZİM OFLU HOCAYI ARADIM...
sordum...hocam dedim...borsada kefere parası çarptım halalmıdır....
zinharrrrrr haramdır diye kükredi...
eeee ne yapayım bu parayı dedim...
getir bana dedi...ben hallederim dedi....
kınalı guzum ben nakitteyim sabah kapattım azcuk long olmuştum 650puan kar verdi al dedim bu defalık ele olsun:) ama düşerken kazanmak varya sizlerle daha zevkli lo eskiden alırdık bi senet beklede yükselsinde kazanalımda ama burda düşerkende şıakrkande kazanıyoz şükür iyiki varsınız lo:)
kazım değilim abim ben seni yeni keşf ettim varya amerikayı keşf etsem ele sevinmezdim herhalde:) iyiki varsınız lo guzu ve dostlarına selam palaya nanay:)
[quote=jerfin;166885]tepki gelmesi halinde tepebileceği max seviye 59.800 görünüyor grafta.. bu rakamın üstü düşüş trendini bozacak...yani kısaca 60.000 üstü kısalar stop edilmeli...
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i251600_vob-19.11.bmp[/IMG][/quote]
saol jerfom...dün üçgen sıkışmaya girecek demiştim...bu grafı kastediyordum....yaparmı bilemem....ben maldan cıkmam...
58 300 deyiz...DÜŞMEM DİYOR...ÖLDÜRSEN DÜŞMEM...makası açarım gene düşmem diyor....
sen bilirsin bebek...bende sen düşünceye kadar beklerim....
[QUOTE=jani;166954]58 300 deyiz...DÜŞMEM DİYOR...ÖLDÜRSEN DÜŞMEM...makası açarım gene düşmem diyor....
sen bilirsin bebek...bende sen düşünceye kadar beklerim....[/QUOTE]
bunu dedın ya guzum pela rehat durmaz 1000 puvan yukarı tepkı koyar sındı 59200 yeresine
49 000 den...46 000 e düştü....3000 puan....
geri dönse...satmadıgı için anasından dogduguna pişman bi yıgın adam var...hepsi döşer....
bu nedenle...geri dönerse 49 000 kesmez bunu...52 000 de temizlerrr ancak....
eeeee....varmı para....
[QUOTE=fXci;166957]bunu dedın ya guzum pela rehat durmaz 1000 puvan yukarı tepkı koyar sındı 59200 yeresine[/QUOTE]
ah be pelam heç değişmeycen demi .... hep aynı taktikler accuk şaşırt bızı gayri
fxci...
şom agzını kapa...bak gene çıkıyor...lem bi kerede yanıl bea....
dolar bazlıda düşüyor aslında...dolar 1.4920 de...future 1.50 yide astı...karım gani...
kısa vadeciler tikkat.. 500 üzeri yukarı tepki şidetlenebilir..
(yawaş yürüyen kuzular hariç)
[QUOTE=jani;166984]fxci...
şom agzını kapa...bak gene çıkıyor...lem bi kerede yanıl bea....
dolar bazlıda düşüyor aslında...dolar 1.4920 de...future 1.50 yide astı...karım gani...[/QUOTE]
guzum pela bu........ işi zora sokmadan rahat etmeyor namıssız... accuk içini kıyıl kıyıl edecek .... amigadalağımızı gıdıklayacak ancak eyle mama yedırıyor namıssız :::