-
[quote=boz ayı;228783]75.250.. stop koydum....bıraktım..fenalık gelecek yaa..74.100 bekliyorum.....[/quote]
[I]kısa açma sebebim...alışkanlık..heh hee...[/I]
[I]bahanelerim ..............[/I]
[I]abd verileri..özellikle sanayi üretimi ve KKO verisini çok iyi bekliyorum..[/I]
[I]üstüne 22.15...LACKER basın toplantısı yapacak...faizlere vurgu bekliyorum.[/I]
[I]bunları palanında bilmesi gerek....o zaman sırada longçular var...[/I]
[I]onları kesmeli..........[/I]
-
[quote=boz ayı;228794][I]kısa açma sebebim...alışkanlık..heh hee...[/I]
[I]bahanelerim ..............[/I]
[I]abd verileri..özellikle sanayi üretimi ve KKO verisini çok iyi bekliyorum..[/I]
[I]üstüne 22.15...LACKER basın toplantısı yapacak...faizlere vurgu bekliyorum.[/I]
[I]bunları palanında bilmesi gerek....o zaman sırada longçular var...[/I]
[I]onları kesmeli..........[/I][/quote]
[B][I]PALA ..........[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]evladım biraz değişiklik yap....hergün şortçu..hergün şortçu[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]bıkmadın mı ?...[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]değiştir evladım....tam zamanı....[/I][/B]
-
15 dk rsı aşağı kralı epey oldu fakat fiyat trendin altına yeni geliyor.
15 dk. nekadar güvelirdir.:confused:
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/ef6dyeuay9.png[/IMG]
-
makası eksiye getirdi oynuyo valla yetiş mavişşşş yetişşş :dü::dü:
-
helal sana dax sende olmasan nefes alamıyacaz
-
seni seviyorum mavişim bozdayımın mavişi bu dayı bi ses ver
-
bu arada spottan fener hissesi aldım. en son böyle bir mal devrini sngyo da şimdiki fiyatı ile 0,47 lerde yaşamıştım 6 kat yükseldi. burdada yeni maliyetlenmeler söz konusu gibi.
al - sat tavsiyesi olmayıp. sadece fikir paylaşımıdır. eleştiri ve yorumlara açığım...:..:
-
fxci patron sibobu ne diyor patron müsaitsen
-
[IMG]http://i42.tinypic.com/104q2wy.png[/IMG]
-
[quote=saraylı;228791]selçuklumu biri kızdırmış ben yokken galiba,üüü
o bu forumun gülü yaa,..:..:
selçuklum dön bak sana yeni dalga yapısını söyleycem,forumda söyleycem kimse görmeden...:D:..:[/quote]
Selçuklu patron, lütfen yazmaya devam ediniz. yokluğunuz hissediliyor, şu sanal ortamda kimseye kızmaya değmez. Bizler sizden çok istifade ediyoruz. projeksiyonların hepsinin tutması zaten mümkün değil fakat bakış açısı olarak her ihtimalin değerlendirilmesi herhalükarda gerekli.
-
[quote=tırtıl;228810]seni seviyorum mavişim bozdayımın mavişi bu dayı bi ses ver[/quote]
[I]ses.....ses veriyorum......[/I]
[I]deneme..deneme.....[/I]
[I]evladım dizlerim titriyor.......dizlerim......[/I]
:..:
-
[quote=İmales;228811]bu arada spottan fener hissesi aldım. en son böyle bir mal devrini sngyo da şimdiki fiyatı ile 0,47 lerde yaşamıştım 6 kat yükseldi. burdada yeni maliyetlenmeler söz konusu gibi.
al - sat tavsiyesi olmayıp. sadece fikir paylaşımıdır. eleştiri ve yorumlara açığım...:..:[/quote]
abi
eğer mal devri varsa
...
fener şampiyonluğu garantilemiş
...
büyük para bunu biliyor
...
ve satın aldı..
pehhhhhhh diyorum :) iddaa kuponları için analiz misss