iyi akşamlar cümleten..
Printable View
iyi akşamlar cümleten..
[quote=selçuklu;168959]geceye fulll short girdim ..::::::[/quote]
patron..fark ettiğim kadarıyla çok kalabalığız..birde fark etmediklerim vardırüüüüüüüüü
bu altın çıkacak daha..dowda onun peşinde..
[QUOTE=security;168964][RIGHT][/RIGHT]
nerdesin be babam sen, tam senlikti hadise......[/QUOTE]
çarpışıyodum patron .. iyi geçmedi ama çarpışma ..**ne pala arkamdan enseme iki tane tokadı patlattı arada hehhehhe ::::::
Valla 1999 dan beri borsadayım 2,5 yıldır da vobdayım daha şuana kadar manipulasyon denebilecek tek bir olaydan başka bir olay yaşamadım... Bu dönemde manipulasyon sayılabilecek tek olay bu yılın haziran ayında bir bankanın mail yoluyla yaydığı imf haberidir... O da manipulasyon mu değil mi tartışılır... Spekülasyonla manipulasyonu birbirine karıştırmayın...
Spekülasyon olmazsa piyasa olmaz... Manipulasyon ise suçtur... Sözlerim imkb endeksi ve vob için geçerlidir, yoksa bazı hisselerde manipulasyon yapıldığı herkesin bildiği bir gerçek...
[quote=Kanaatkar;168965]Öneri:
Her gün seansin bitimine son 1 saat kala bu topiğin ustünde yarina hangi pozla girildiği dair long ,short, flat secenekleri iceren bir anket olsa bizde eğilimi gorsek nasil olur?
Foruma katilim gercekten üst seviyede bizler icin iyi bir ek gosterge olabilir.Anket sonuclari her gun sıfırlanmali tabi[/quote]
ula onu da yasaklar bunlar, sonra manipçi derler adama, adamlar dik alasını yapıyo ama döte gelen biz oluruz hemide.......
[quote=enorton;168970]Valla 1999 dan beri borsadayım 2,5 yıldır da vobdayım daha şuana kadar manipulasyon denebilecek tek bir olaydan başka bir olay yaşamadım... Bu dönemde manipulasyon sayılabilecek tek olay bu yılın haziran ayında bir bankanın mail yoluyla yaydığı imf haberidir... O da manipulasyon mu değil mi tartışılır... Spekülasyonla manipulasyonu birbirine karıştırmayın...
Spekülasyon olmazsa piyasa olmaz... Manipulasyon ise suçtur... Sözlerim imkb endeksi ve vob için geçerlidir, yoksa bazı hisselerde manipulasyon yapıldığı herkesin bildiği bir gerçek...[/quote]
Bu manipilasyon ama sç deyil, biz yaparsak suç olayi
[quote=security;168971]ula onu da yasaklar bunlar, sonra manipçi derler adama, adamlar dik alasını yapıyo ama döte gelen biz oluruz hemide.......[/quote]
Ozel mesajla aramizda anlasip sifreli bir anket yaparik
geceye 650 den lönk girdim... var mı benden başka lönk..:)
dow kapanış tahminim sayısal olarak 2 ... harfsel olarak iki .. romen rakamsal olarak I I ...
kayıtlara geçsin .. ehuehuheu:o:o:o:o
[quote=selçuklu;168959]geceye fulll short girdim ..::::::[/quote]
Kahraman celcuki
Uyuz etti Pala. İkinci seans tek kuruş kar etmeyi başaramadım. Yeni gavatarımı Pala'ya hediye ediyorum... :..: