650 den stop flat kalayım iyisimi sakat durumlar
Printable View
650 den stop flat kalayım iyisimi sakat durumlar
[quote=a.kaya;312614][COLOR=red]84450[/COLOR] DEN ŞORT nk ANCAK ONAYLIYACAK GALİBA ONAYLAMADI AMA DAHA SİSTEM İSE [COLOR=red]85000[/COLOR] DEN ÇAKTI SAT SİNYALİNİ[/quote]
wake-up wake-up
iyi haftasonları dilerim arkadaşlar
son zamanlarda girdiğim en unmutserih şort pozisyon bu geceye..dramatik bir artı gap yiyebilirik..neyse en azındna sistemle aynı pozdaydık deriz..amma sistemden daha önemli şeyler var..üühühhüüh
[quote=astatin;312618]wake-up wake-up[/quote]
hızlı yazdım ondan öyle düzensiz oldu :d
pis yataya bağladılar...trendde verdiklerini toplamak maksadıylan...indi çıktı filan bişeyler yaptı piyasa...bi havalar bi havalar...sanırsın dünya parmağının ucunda döniy palanın :D
ebeni eşşekler kovalasın pala :D
[quote=a.kaya;312623]hızlı yazdım ondan öyle düzensiz oldu :d[/quote]
kayaboss,
ben şekilden değil esastan bahsediyorum:D:D sistem 85000 den şort vermişken, sen 84450 ye kadar nedne bekledin, ne tür bir işle iştigal ediyordun o süre zarfında:D
[quote=TÜRKOĞLU;312626]pis yataya bağladılar...trendde verdiklerini toplamak maksadıylan...indi çıktı filan bişeyler yaptı piyasa...bi havalar bi havalar...sanırsın dünya parmağının ucunda döniy palanın :D
[B]ebeni eşşekler kovalasın pala[/B] :D[/quote]
Olumsuz TÜRKOĞLU,o kullanıldı yeni şeyler söylemek gerek...:::
Dow, haftalık...
11370 yılların eskitemediği direnç...
[img]http://666kb.com/i/box4yc52uit3gsr0y.gif[/img]
[quote=a.kaya;312614]84450 den şort nk ancak onaylıyacak galiba, onaylamadı ama daha, sistem ise 85000 den çaktı sat sinyalini[/quote]
Nk onaylamadığı için flatladım ama bu bana 200 puana mal oldu yahu ne kaçınırsın be kaya .dng.dng.dng
[quote=Sekube;312629]Dow, haftalık...
11370 yılların eskitemediği direnç...
[IMG]http://666kb.com/i/box4yc52uit3gsr0y.gif[/IMG][/quote]
Isdıracistin dediği kimin,
Grafa bakınca longlamak geliyür aklına insanın..öyleya eller pekmezlenir[B]kene[/B],asırlık çanakları çömlekleri küpleri doldurur[B]kene[/B],gözü doymayıp,silolar dikip onlarıda doldurur[B]kene[/B] tom amca seyrediyordu,hemide paranın kalını tom emminin abisindey[B]keneeee[/B]...kom
Tabikiside babasının hıyrına etmiyor bunnarı tom emminin abisi,alın size para kullanın,bende enflasyon oluyor,bana dokanıyor siz kullanın benim enflasyonumu bir zamad siz alın...bana kalın geliyür siz alışgunsunuz habire okkanın altına gitmeye yünsek faiss vermeye...neyyyse...yeter...arkası yarın...
[quote=Astatin;312627]kayaboss,
ben şekilden değil esastan bahsediyorum:D:D sistem 85000 den şort vermişken, sen 84450 ye kadar nedne bekledin, ne tür bir işle iştigal ediyordun o süre zarfında:D[/quote]
bi dosta fiyatları mail atmaya çalışıyordum, :) bide zırt pırt müdürler gelip geçiyor ayrıca yatay piyasa izlenimi oluştuydu bende :(