eğer usdtry boğaları, bu formasyonu ezerse, öyle 2 imiş, psikolojik dirençmiş falan hepsi cacık olur...ama ezerse...
Printable View
eğer usdtry boğaları, bu formasyonu ezerse, öyle 2 imiş, psikolojik dirençmiş falan hepsi cacık olur...ama ezerse...
[QUOTE=tutku;454405]o ne demek? ne anlama geliyor.? anlaşılır yazarsan iyi olacak.:D[/QUOTE]
katılıyorum demek hıı çaktın
[IMG]http://o1307.hizliresim.com/1c/d/q5rur.png[/IMG]
aşşa kırılırsa bizanstan ses anadoluya gelir mi
way anasını..bu USDTRY boğları ne içtiyse VOB ayuları da ondan içsin arkadaş..o ne lan
günlük pivort 88050 altına kayarsa hoş görünmüyor.altındaki destekler geniş açılı.
87 - 86 -85425 - 84700 ve83800 82800:D
[quote=Astatin;454406]eğer usdtry boğaları, bu formasyonu ezerse, öyle 2 imiş, psikolojik dirençmiş falan hepsi cacık olur...ama ezerse...[/quote]
çünkü haftalığı beyle
döşe bank açıkladı öğle arası merkez rezervlerini ertimesi sürdürülemez gibi
o değilde faiz artırmamak için batışa gidiyoruz tümden.. kurlar çıldıracak astatinin dediği gibi..
faizi 4.5 yaptılar inat ettiler
tl akıbeti belirsizliğe gidiyor
[QUOTE=Astatin;454406]eğer usdtry boğaları, bu formasyonu ezerse, öyle 2 imiş, psikolojik dirençmiş falan hepsi cacık olur...ama ezerse...[/QUOTE]
formasyon grafik felan çalışmaz temele indi sorun..
[quote=seagate;454413]döşe bank açıkladı öğle arası merkez rezervlerini ertimesi sürdürülemez gibi
o değilde faiz artırmamak için batışa gidiyoruz tümden.. kurlar çıldıracak astatinin dediği gibi..
faizi 4.5 yaptılar inat ettiler
tl akıbeti belirsizliğe gidiyor[/quote]
yok ben çıldıracak demedim hacı.. o formasyon ezilmesş koşuluyla çıldırabilir dedim..
yaw bu arada öğlen arası eksi makas hoş olurdu...femen nerede?
usd yükseliyor. o halde endeks düşebilir. ayı cıkabilir başlara taş düşebilir.:D
umutmayalım..bu işin 4ü olmaz..ya bugün ya hiç...