Kahpe dolar.. 1646 dan kapattık... 1638 gelmiş
Printable View
Kahpe dolar.. 1646 dan kapattık... 1638 gelmiş
yarın ikisine birden saldırısa, 79200-79633, 80050 gider,.....bu ihtimal var,....
o ndenle terte kalnlar varsa, flat olup sakin olsunlar , illaki fırsat çıkacaktır,...çıktığında yazıyoruz zaten,...
Dolara bakarsan yukseliş devam edecek gibi...AMA DOLARLA KEDİNİN FAREYLE OYNADIĞI GİBİ OYNUYORLAR... 1,653 NERE 1,637 NERE % 1 YAKIN.. YA MİLLETİ YANILTIYIRLAR .. KOKUSU ÇIKAR BUNLARIN.. İSPANYAAYDA BİR NOT HİKAYESİ GELİRSE ŞAŞMAM...
Dj göre arttıysak yarın olan hayrola...
şükür mevlaya günlük kardayız.. Hepinize iyi akşamlar...
sayın GANDİ isabetli yorumlarızdan dolayı tebrik ediyorum...gerçekten bu işin piri olmuşsunuz...ve bunları bizlerle paylaştığınız için teşekkür ediyorum...
başarılarınızın devamını diliyorum saygılar...
[quote=nedim972;365008]garana bak yaa % 4 yükseltti.. bazen çok abartıyor...[/quote]
şimdi dji için endex deyil dedik,....çünkü globu savunuyor ve glob üzerindende kendini, garan da bu anlamda hisse deyil, çünkü ülkeyi savunuyor, ayrıca djinin buradaki işini görüyor,....
bunların hepsi analizlerimizde ve yazılarımızda var, abartılar negatif psikolojiye yönelk haliylen, sürü bazen sopayla da güdülür,....işte abartı budur,....
Sn İndregandi
paylaşımlarınız için sonsuz teşekkürler
Allah sizden razı olsun
izlemeye devam
[quote=dcmulti;364914]78450 gitmemiş görmüş ama... Her neyse...[/quote]
78450 yi görmedi max200
[quote=dcmulti;365013]Dolara bakarsan yukseliş devam edecek gibi...AMA DOLARLA KEDİNİN FAREYLE OYNADIĞI GİBİ OYNUYORLAR... 1,653 NERE 1,637 NERE % 1 YAKIN.. YA MİLLETİ YANILTIYIRLAR .. KOKUSU ÇIKAR BUNLARIN.. İSPANYAAYDA BİR NOT HİKAYESİ GELİRSE ŞAŞMAM...[/quote]
resim büyük, buna tatlı dolar çıkışı dedik, agresif deyil, eğer dji, 11862 altına gitse idi agresif olma şansı kısmen vardı, ancak buda tersten cariyi kapatacağından yine olumluydu, fakat halkın hormonlarını bozacağından anayasayı blolke edcekti,...
işte gelinen noktada faiz sabit kalmak üzere tatlı usd yükselişini uygun görmüş idik,....faizizn her durumda yükselişi usd nin tatlılığını bozar, çünkü usd yi baskılamaya gider, bu farklı durumdur ...
bunu demiştikki, bu görev usd ye verildi diye, elin parasına nasıl görev verilir diyede açıklamıştık, öyleyse durum üsküdar durumudur, ve geçene kadar da geçerlidir,....
bu durum hormonal düzey eşliğinde anayasaya oynamaktır,....[COLOR=Red][B][I]eğridir[/I][/B][/COLOR] , doğrudur, ancak gerçek budur ve bilinmelidir,.....
geriden takip modundayım yarına böyle girdim, [B][I]çatışma ortamından uzak,[/I][/B] [B][I]çayımı kahvemi içecem,[/I][/B] eğer olrsa ağam yükselecek ben istop yükselecek, tki ağa beni dönüp kesene kadar, .....
cümleten iyi akşamlar,...
Usta...
Bunun da bir realizesi gelecek elbet direnmekle yıldırmakla yapamazlar amenna...
7.60 üstü garan ne....? aşırı alım...
Turkeyin hakettiği fiyat ne...? 783xx
bir günde ne çıktı???1800 puan
Maküllükse...Yarın açılış 200 300 artı sonra yatay akşama basmaları normal olandır...
Anayasaya gelince...Tartışma ilk 3 maddede değişebilirmi acabaya kadar vardı...
Bakın artık başıörtüsü resmileşti...
Geriye ne kaldı Kürt sorunu..
Onlarda de facto bir durum içindeler özerklik dillendiriliyor...
Neyin koşusu bu???Tükenişin koşusu...Ne uğruna ceplere girecek kısa vade karlar uğruna...
Valla ben piyasadan çıkan bu 70bin kontratı takdir etmeye başladım.
Tansu-Erbakan-Baykal koalisyonu vardı.. Bilenler bilir...1996-1997 de Baykalın adı o zaman borsa spekülasyonuyla anılmaya başlamıştı..Açıklama yapıyor çıkartıyorlar demeç veriyor düşürüyorlar...Bana o günleri anımsattı şu anki siyaset ....
Valla Usta sen süpersin ama ben shortum maliyet 78700 yani 1200 puan çıkmış burdanmı long olacaz dedim bastım..Allahtan full değilim Yarın süngü hucümuna kalkıcam..Her şey için teşekkürler..
Cümleten iyi akşamlar...