sabahtan beri yaza yaza daxı nihayet düşürmeyi basarıcam :..:
Printable View
sabahtan beri yaza yaza daxı nihayet düşürmeyi basarıcam :..:
daha konut verileri var
[QUOTE=VOBiX;74717]yok o 10 tur sabah ilk açılış anındaydı. Yön veriyor değil oynuyor dedi arkadaş.[/QUOTE]
"oynuyor piyasayla" demek yön vermek demektir
[quote=mmommo;74720]BASBAKAN RECEP TAYYIP ERDOGAN, 29 MART YEREL
SECIMLERINE ILISKIN, ``HALKIMIZIN HUR IRADESIYLE EMNIYET ICINDE, HUZUR ICINDE OY
VERMELERI ICIN NE GEREKIYORSA ONU YAPMALIYIZ`` DEDI.
böyle giderse yakında dışarda oy verecek adam kalmayacak[/quote]
yok merak etme canlıları içeri alsalarda öteki tarafa göçmüşleride seçmen gösteriyorlar nasılsa.millet mezarından çıkıp oy verecekmiş 29 martta.
hamdolsun seçmenden bol bişey yok canım ülkemde.
kisalarla devam. iyi seanslar herkese:)
kısa devam ama stoplatacaklar sanırım.
Güniçi 32150-32350 arasında sıkışma var. Koptuğu yere artık.
32200 üstünde 2 saat daha kalırsa 33000 e gideriz.
kolay gelsin arkadaşlar,güzel kazançlar olsun..
su dengesizligize bakin koca fiat group 2008 yili kari 1.6 b. euro, urunlerini cinde yaptiran yine 3g diye on tarafinda kamera olmayan yani goruntulu konusulmayan iphonelari millete satan, daha bluerayi bile olmayan laptoplari 2500 dolara satan apple sadece ceyrek yilda 1.6 b. dollar kar ediyor.
[QUOTE=hexen;74327]sindi burda 3 trader grup var catedralim
bunnar
1- 34500 yeresine cıktımızda bu yukselis belli kitlece short fırsat olyor beli kitle short edyor dediyim kitle bunnar yavas harket edyor..
2- alt peryot graf gore system bakan traders onlar bazısı sacma harket zamanda zarar etiler.. onlar halen short tutyor 15 dakk system long signalde short kapacaklar (sacma harkette yavas harket eden short olan belli kitle short ac kapa malyet dusurdu..)
3- gun icte trade eden traders..
1. grup halen short tutyor
2. grup dun bazı traders short stop sonra 31600 yeresinden terkar short eti.
3. grup gun içte traders dun iyi trade etiler iyi kar etiler gun sonra flat girdi
bugun 31125 üstesinde long deneme etti sonra 31125 asayasında stop etti
sindi 30750 yeresinden terkar long etti onlar terkar 30750 asayasında short stop eder..[/QUOTE]
1. yavas harket eden traders halen short tutyor amma korkyolar cunki eyer 32600 üstesine gider vob 33500 yeresine kadar shorts realiz etme karar vercekler orda sıkıntıda duscekler..
2. grup traders sindi dün 15 dakk system long signal oldu icun 2. grup traders shorts realiz stop eti bazı long eti. onlar halen long tutyor..
3. grup gun icte trade eden traders sindi onlar 32300 yeresi civarda short etiler.. onların stop 32350
systems
5 dakk short amma sınırda
15 dakk long
gun short signal
[quote=serkanyurttas;74692]dolar spot 1,64 kırılırsa kırılıs o kırılıs olur [IMG]http://img150.imageshack.us/img150/3255/eeeeeeeeeeeeels0.jpg[/IMG][/quote]
dolar dönmesi gereken yerden dönmüştür :..:
Bazı trederlerı delıkanlı olmaya cağırıyorum
300-500 lot yazıp kaçmasınlar
Ben anlamadım bu işi. DAX ve FDOW geriledi ama biz 100 puan arttık..Decoupling masalı mı?
[QUOTE=rcp;74734]Bazı trederlerı delıkanlı olmaya cağırıyorum
300-500 lot yazıp kaçmasınlar[/QUOTE]
valla ben kendimi delikanlı bilirim,
çoğu zamanda 500 bile bulmadan kapatırım pozumu, huyum çıksın ama huyum bu:D
geceleri ise flat.
Tekrar merhaba arkadaşlar,
Soracağım soru abes olursa acemiliğime verin lütfen.
Spot kapandığından beri dolar 1,64 den döndü yukarıya, dax düştü djf düştü ama 30 kontrat düşmemekte direniyor.
Burda bir uyumsuzluk yok mu ?
Ya da bu ne anlama geliyor?
Saygılar...
[quote=poyraz;74737]Tekrar merhaba arkadaşlar,
Soracağım soru abes olursa acemiliğime verin lütfen.
Spot kapandığından beri dolar 1,64 den döndü yukarıya, dax düştü djf düştü ama 30 kontrat düşmemekte direniyor.
Burda bir uyumsuzluk yok mu ?
Ya da bu ne anlama geliyor?
Saygılar...[/quote]
para piyaslarındaki hareketler her zaman birbirini desteklemez küçük resimde eura yen - 070 dax + 1,70 gibi
[QUOTE=VOBiX;74704]Adam söylüyor işte sabah sabah 10 tur attım diye. Aracı kurumu işlem hacminde birinde müneccim olmaya ya da derinlik sahibi olmaya gerek yok gerek yok.[/QUOTE]
hangi aracı kurum ? deşifre edelim:)
[QUOTE=traderx;74736]valla ben kendimi delikanlı bilirim,
geceleri ise flat.[/QUOTE]
Zinhar sızı kastetmedım sevgılı kardesım,
300 500 kontrat alış yada satıs gırıp, saniyesınde sılenlerı kastettım,
azcık delıkanlı olsunlar yaaa!!!:D
Tutuyorlar.Yükselebiliriz.
[QUOTE=rcp;74740]Zinhar sızı kastetmedım sevgılı kardesım,
300 500 kontrat alış yada satıs gırıp, saniyesınde sılenlerı kastettım,
azcık delıkanlı olsunlar yaaa!!!:D[/QUOTE]
yok zaten benim etim ne budum, cürmüm kadar yer yakarım anca:D
slmlar.
[quote=traderx;74736]valla ben kendimi delikanlı bilirim,
geceleri ise flat.[/quote]
Orada arkadaş emir adetini yazmış.Puanı değil.
[QUOTE=kegen;74741]Tutuyorlar.Yükselebiliriz.[/QUOTE]
yurtdısına rağmen mı:D
Herkese selam,
Yok yok, hemen öyle aramıza hhoşgeldin demeyin.. Ben ASTATİN...Peki neden farklı bir nickle burdayım...
Dün akşamdan bu yana voborsa foruma giriş yapamıyorum .. -ki bu bence forum için çok büyük bir kayıp :)...3 ihtimal var
1) Sanıyorum ki, bu durum dün nick name imin harf fontlarını büyüğe çevirme talebimin modlar tarafından yerine getirilmesi ile ilgili.. (I, i olayı muhtemelen)...
2) Modlardanbiri, bana duyduğu hayranlıkdan dolayı, beni başkaları ile paylaşmamak için girişimi engellemiş olabilir (öyleyse sorun yok :))
3) Bana nefret duyan modlar ve/veya gurup sakinlerinin nefreti gizli bir örgüt olarak organize oldu ve beni attı (hiç ihtimal vermiyorum)..
..Muhtemelen ikinci seçenek ama belki ilkidir diye modlara durumu bildirdim sabah.. :) Sitedeki şifre resetlemeyi tool unu da denedim. Gelen geçici şifrede çalışmadı.. Sonuç1; hala eski efsane nickime kavuşamadım..
Sonuç2: modların yavaşlıkları geçici olarak kullanacağım nickname i bulma konsunda esin kaynağı oldu...
Sevgili modlar, uyumayınız üyelerinize sahip çıkınız...
Mersi (yk) & Thanks to Hell-im...
Not: Bu süre zarfında sitede yapamadığım geyikler, komplimanlar, avatar tacizleri v.b. den kaynaklanan manevi kayıplarıma ilişkin tazminat hakkımı saklı tutuyorum :)..
Ayrıca, forumda arkamdan, "vayyy astatin kısada yakalandı, DJ yükseldiği için ortada görünmüyor türü tacizlere de yanıt veremiyorum."
32100 üstesinde long zamanıdır artık.
[QUOTE=kegen;74741]Tutuyorlar.Yükselebiliriz.[/QUOTE]
yalnış anlama ama, 2-3 gündür düzenli takip ediyorum burayı, güniçi ne zaman borsa yükselebilir desen, borsa düşüyor, borsa düşecek deyince çıkıyor,
pozlarınla uğraşmaktan heralde geç yazıyorsun:)
[quote=Killmods;74745]Herkese selam,
Yok yok, hemen öyle aramıza hhoşgeldin demeyin.. Ben ASTATİN...Peki neden farklı bir nickle burdayım...
Dün akşamdan bu yana voborsa foruma giriş yapamıyorum .. -ki bu bence forum için çok büyük bir kayıp :)...3 ihtimal var
1) Sanıyorum ki, bu durum dün nick name imin harf fontlarını büyüğe çevirme talebimin modlar tarafından yerine getirilmesi ile ilgili.. (I, i olayı muhtemelen)...
2) Modlardanbiri, bana duyduğu hayranlıkdan dolayı, beni başkaları ile paylaşmamak için girişimi engellemiş olabilir (öyleyse sorun yok :))
3) Bana nefret duyan modlar ve/veya gurup sakinlerinin nefreti gizli bir örgüt olarak organize oldu ve beni attı (hiç ihtimal vermiyorum)..
..Muhtemelen ikinci seçenek ama belki ilkidir diye modlara durumu bildirdim sabah.. :) Sitedeki şifre resetlemeyi tool unu da denedim. Gelen geçici şifrede çalışmadı.. Sonuç1; hala eski efsane nickime kavuşamadım..
Sonuç2: modların yavaşlıkları geçici olarak kullanacağım nickname i bulma konsunda esin kaynağı oldu...
Sevgili modlar, uyumayınız üyelerinize sahip çıkınız...
Mersi (yk) & Thanks to Hell-im...
Not: Bu süre zarfında sitede yapamadığım geyikler, komplimanlar, avatar tacizleri v.b. den kaynaklanan manevi kayıplarıma ilişkin tazminat hakkımı saklı tutuyorum :)..
Ayrıca, forumda arkamdan, "vayyy astatin kısada yakalandı, DJ yükseldiği için ortada görünmüyor türü tacizlere de yanıt veremiyorum."[/quote]
Astatin şifreni sakla ilerde bana lazım olur belki.:p
[quote=traderx;74747]yalnış anlama ama, 2-3 gündür düzenli takip ediyorum burayı, güniçi ne zaman borsa yükselebilir desen, borsa düşüyor, borsa düşecek deyince çıkıyor,
pozlarınla uğraşmaktan heralde geç yazıyorsun:)[/quote]
Yoo anında yazıyorum.Ama pozisyonumu değiştiriyorum.Görüşlerim tutmuyor hiç.İki günde de iyi kar etmişim.
sabahtan beri 8 tur yapmısım, yeter yaa basım dondu,
oynamıyorum:)
dow future 8135 üstesinde kaldımı 8280 potansta olur dikat olun..
8135 asayasında kaldımı 7880 yeresinden long acan 8123 yeresinde realiz eden traders 8135 asayasında 8040 yeresinde realiz etmek icun short eder..
Onlar 8135 üstesinde short vazgecer 8280 yereis icun long eder.
[quote=rcp;74744]yurtdısına rağmen mı:D[/quote]
gerçekten tutuyorlar. Bana bu seviyelerden short fırsatı verdikleri için teşekkür ederim umarım bu akşam.
[quote=kegen;74748]Astatin şifreni sakla ilerde bana lazım olur belki.:p[/quote]
tükkan senin:cool:
[QUOTE=booth;74752]gerçekten tutuyorlar. Bana bu seviyelerden short fırsatı verdikleri için teşekkür ederim umarım bu akşam.[/QUOTE]
Onların ıpıyle kuyuya ınmem:)
[quote=rcp;74750]sabahtan beri 8 tur yapmısım, yeter yaa basım dondu,
oynamıyorum:)[/quote]
Ben de yaklaşık 30 tur var.
sanırım spot açılana kadar aşağı yukarı yaparak,yakın stopları toplayacaklar,1400 te spotla beraber aşağı basacaklar.stratejim bu olduğu için stopu yukarı çektim,kısada bekliyorum.
31600 e kadar aşağı bir iniş bekliyorum.orada flat olacağım.
Bu moderatörler ortada yok..kesin hamama veya konsere kadınlar matinesine takıldılar burayı boşladılar...
[QUOTE=kegen;74755]Ben de yaklaşık 30 tur var.[/QUOTE]
Ama, benım turların hepsı karla kapandı:)
Vay be TRA birinciliğe oturmuş. nasılsa 55 kş. atış serbest.
Duzeltıyorum,
9. turda 50 puan zarar var:)