Unutmayın düşüşü daha 73.000'leri zorlarken DAX ile arasındaki güç farkına bakıp tahmin etmiştik. DAX'la MAX'la niye uğraşıyorsun diye soran çok oluyor, ondan söylüyorum. DAX elim kolum böbreğim benim... :..:
Printable View
Unutmayın düşüşü daha 73.000'leri zorlarken DAX ile arasındaki güç farkına bakıp tahmin etmiştik. DAX'la MAX'la niye uğraşıyorsun diye soran çok oluyor, ondan söylüyorum. DAX elim kolum böbreğim benim... :..:
[quote=fXci;239641]çokh kişi arkasına aldıysa ayvayı yirik abi :::[/quote]
Bana da öyle bir his geldi patron... Çok kolay oluyor bu iş... Bir bit yeniği var... Dur şu short'lardan biraz take profit yapayım... Sonra tekrar açarız icabında...
[QUOTE=Strategist;239649]Bana da öyle bir his geldi patron... Çok kolay oluyor bu iş... Bir bit yeniği var... Dur şu short'lardan biraz take profit yapayım... Sonra tekrar açarız icabında...[/QUOTE]
valla patromz bana oyle his gelsede sisteme uyuyorem ::: cunkum o hislerde sistem disiplinini mahfedeyor
nası kolay abi 70 de short 73500 yüzde 50 zarar :) daha ne olsun ahahah
fxci ve strategist patronlar,böyle başarılı sistemleri emek edip sunmanız büyük incelik.. eksik olmayın....
[quote=fXci;239660]valla patromz bana oyle his gelsede sisteme uyuyorem ::: cunkum o hislerde sistem disiplinini mahfedeyor[/quote]
Ben de paranın belli bir kısmıyla kesinlikle sisteme uyuyorum artık patron. Ama geri kalan kısmıyla da diğer daha dandik sistemlere bakarak aynı yönde kaldıraç artırıp azaltıyorum. Bu ekstra kısımlardan hislerime göre kapayıp kar almak da serbest. Ama bu arada ana sistemle yönettiğim kısım hep duruyor.
Bu piyasa koşullarında sistemsiz para kazanacak kapasiteye sahip değilim şu an. Piyasa eski "nomal" durumununa dönene kadar ben böyle giderim.
[quote=seagate;239662]nası kolay abi 70 de short 73500 yüzde 50 zarar :) daha ne olsun ahahah[/quote]
Allah 14000 zarar göstermesin:))):):):..::..::D:D:D:D:D
84 bini mi işaret ediyorsunuz :) hmmm :P
vella ben kısa devam aynen geceye :) en fazla bugün açtığım ilaveleri kapayabülürümmmm çünkiiii imannn ettimm :) bekleyeceğümm teki sonuna kadar
[quote=seagate;239687]vella ben kısa devam aynen geceye :) en fazla bugün açtığım ilaveleri kapayabülürümmmm çünkiiii imannn ettimm :) bekleyeceğümm teki sonuna kadar[/quote]
hehehh bu sefer çok azimli gördüm seni abi, inşalah istediğin olur... zaten şelaleye gireceksek 29.500 u100 hedefi var.... çekersin bir porsche altına :D
[quote=boz ayı;239099]72.600...şort...............
full şortt..........
uzlaşmaya kadar ...............[/quote]
dün açtık uzlaşmaya kadar dedik.....nasip işte..
[I]71.800..şort..cover....[/I]
[I]pir parti daha kapatayım.....[/I]
son tradelerle maliyetim 72. 000 üstüne çıkmıştır...herhalde.......
artık uzlaşayım diyorum.......
yavaş düş yavrum....tahrik oluyorum..........
[quote=boz ayı;239704]dün açtık uzlaşmaya kadar dedik.....nasip işte..
[I]71.800..şort..cover....[/I]
[I]pir parti daha kapatayım.....[/I][/quote]
sistemsel mi histemsel etkilerden dolayı mı kapatıyorsun Boz abi.
[quote=boz ayı;239707]yavaş düş yavrum....tahrik oluyorum..........[/quote]
abi vala bende zor tutuyorum kendimi basmamak için...ağır tahrik altındayım :..:
[quote=ordi;239709]sistemsel mi histemsel etkilerden dolayı mı kapatıyorsun Boz abi.[/quote]
[I]ekranda totalde kar gördüm....bu kaddar kötü trade ve kar....[/I]
[I]sadece 1/4 ünü kapattım...fazlası uyutmuyor..gaz yapıyor...[/I]
[I]bugün 13 mayıs.........[/I]
[I]72.350..tepkisini bekliyorum...yaparsa son kapattıklarımı basacam...[/I]
5 dk macit kesti yukaru hayırlara vesile :) hemen ilavelerden kurtulayımm müsait bir yerdenn
[quote=seagate;239681]84 bini mi işaret ediyorsunuz :) hmmm :P[/quote]
aman ha..ben gelecekten bahsetmiyordum...:rolleyes:
kalbimden geçeni söyleyeyim...........
biz kapanmadan dow ..toparlar artıya geçer...inşallahh...
bizde yukarı yaparız....bozz amcanız basar......basana mani olmaz.....
palda basar.....akşam dow..yıkılır......sabah eksi 2000 gap.....
nasıl ama.....
[quote=boz ayı;239729]kalbimden geçeni söyleyeyim...........
biz kapanmadan dow ..toparlar artıya geçer...inşallahh...
bizde yukarı yaparız....bozz amcanız basar......basana mani olmaz.....
palda basar.....akşam dow..yıkılır......sabah eksi 2000 gap.....
nasıl ama.....[/quote]
bana uyar abi... 71.5 üstü zaten fazla bu piyasaya... haketmiyor..
bu gece bütün dünya piyasaları imtihan verecek.......13 mayıs..zaman analizim
öyle diyor...........çok sert hareketler olabilir....
bana göre hiçbiri dayanamaz......pariteler dahil............
275 den alnının ortasına gene çaktım az sonra bana mı o çakmış benmi ona belli olur :) 300 325 dende çahtum
[quote=boz ayı;239716][I]ekranda totalde kar gördüm....bu kaddar kötü trade ve kar....[/I]
[I]sadece 1/4 ünü kapattım...fazlası uyutmuyor..gaz yapıyor...[/I]
[I]bugün 13 mayıs.........[/I]
[I]72.350..tepkisini bekliyorum...yaparsa son kapattıklarımı basacam...[/I][/quote]
72. 325.........şorttt................
kalbim temiz..kalbim..................
boz ayı abey pala bizi çarpacak :) çok kurcalıyoz haha
[quote=seagate;239760]boz ayı abey pala bizi çarpacak :) çok kurcalıyoz haha[/quote]
[I]çarpmazsa a.*******************[/I]
[I]şerrefsiz ................[/I]
[I]ona öyle bir ali cengiz ouyunu hazırlıyorum ki.....tarihe geçecek...[/I]
[I]sabır.....zamanı geliyor...[/I]
72400 short bismillah
72. 750 yaparsa bir posta daha basarım..........
yarını iyi beklemiyorum.............
525 550 den de verdüm
yuh be zigzaglara bak.. bin puan geri aldı nerdeyse... finale yakışan hareketler bunlar..
5 dk macit haber verdi 175 den kapandım 400 ortalamalarla geri bastum... şurdan bir 71800 yapsa dadundan yenmez ahahah
tamamdır...........artık dow....göçebilir........benden müsaade....
geber............
Geceye sistemik long..fekat ne yalan diyeyim...bir kısmını son tepkide kavırladım..525 den...ehuheue..way beaa..ben ve boğa ha..üww
[IMG]http://i39.tinypic.com/2469kdf.png[/IMG]
garanti bank'ı fena pataklayacaklarmış gibi duruyor... 3.80 civarları muhtemel hedefi... şelale halinde... umarım görürüz o günleri..
oy kullanalım...herkese uygun seçeneklerimiz var
[URL="http://www.voborsa.com/forum/13-mayis-gecesi-pozisyon-anketi-t5507.html?t=5507"][COLOR=#810081]http://www.voborsa.com/forum/13-mayis-gecesi-pozisyon-anketi-t5507.html?t=5507[/COLOR][/URL]
[quote=halojen;239796]garanti bank'ı fena pataklayacaklarmış gibi duruyor... 3.80 civarları muhtemel hedefi... şelale halinde... umarım görürüz o günleri..[/quote]
ağzından bal damlıyor üstad rabbim gönlüne göre versin bizde nasiplenelim aynı yoldayızya ondan .lelele
72.500 ilave şortt.......
inanıyorum.....oynamalıyım...........
ilaveleri 450 den kapadım zarar ettüm palaaa 100 puan gitti son dakika operasyonunda :D ana poz short devam pehhh
biraz makro yazalım........japonya dedik neden..altını dolduralım.......
[quote=tırtıl;239803]ağzından bal damlıyor üstad rabbim gönlüne göre versin bizde nasiplenelim aynı yoldayızya ondan .lelele[/quote]
vala 2 senedir şelale yok,bu çok uzun bir süre piyasa için.. realizesiz geldik neredeyse buraya kadar...gelsin artık baydı artık hakikaten...
flat devam arkadaşlar.. henüz sinyal işlemlerine girmedi piyasa... iyi akşamlar olsun...
[I][B]önce ingiltere sonra japonya....[/B][/I]
[I]japon sermayeli dünyanın en büyük varlık fonu (emeklilik )1.4 trilyon dolardır....fon ağırlıkla [/I]
[I]japon haz..bonolarına yat..yapmaktadır..son dönemlerde fon japon haz. bonosu [/I]
[I]almıyor..tersine satıyor...sebebi japonyanın kamu borcu..sıkı durun japonyanın [/I]
[I]kamu borcu tam 10 trilyon dolar....kamu borcunun GSYİH..oranında japonya [/I]
[I]dünya birincisi....10 trilyon doların 1/4 ünün vadesi bu yılın sonunda doluyor...[/I]
[I]yani 2.5 trilyon dolar.......akıllara zarar....japonyanın borcunu daha önce finanse[/I]
[I]eden bu büyük fon artık japon haz..bonosu almayacağını açıkladı.....eeee...[/I]
[I]şimdi ne olacak.....bu para nerden bulunacak.......[/I]
[I]bana göre çook zor....muhtemelen japonyada devalüasyon yapmak zorunda[/I]
[I]kalacak..borcu enflansyona yedirmek için...ve yen değer kaybedecek....[/I]
[I]yada iflas bayrağını çekecek....japonya ihracaat ile gelir elde eden ülke...[/I]
[I]nufüs yaşlı..varlık fiatları yüksek..ve uzun yıllar resesyonda.......çıkış yokk..[/I]
[I]varda yook....en güzeli spekülatörlerin yene saldırması ..bu japonyanın işine [/I]
[I]gelecektir..ve yen..i devalüe edecektir.....yani devalüasyona kılıf bulacaktır....[/I]
[I]diğer seçenekler faizleri arttırmak...vs...japonyayı daha derin resesyona götürür..[/I]
[I]bizler için dikkat edilecek nokta..yen carry.trade parası ve faizi sıfır....borsalar [/I]
[I]aşağı giderken yen değer kazanıyordu....bu ezberde bozulacak.....borsalar ve yen [/I]
[I]beraber aşağı gidebilir....borsalardan çıkan para yen..e dönmez..üstüne yen..den [/I]
[I]kaçış olasıdır.....[/I]