[quote=saraylı;228738]topik bugün çok sakin ya,halbuki zarar gelince daha neşeli olmak ve kar edince temkinli olmak gerek...:p[/quote]
dün sarsıcı geçti abi, bin puanlık kazancı masada bırakıp kalktık.. bugün hiç heves kalmadı işlem yapacak..:(
Printable View
[quote=saraylı;228738]topik bugün çok sakin ya,halbuki zarar gelince daha neşeli olmak ve kar edince temkinli olmak gerek...:p[/quote]
dün sarsıcı geçti abi, bin puanlık kazancı masada bırakıp kalktık.. bugün hiç heves kalmadı işlem yapacak..:(
4'lü nu tepe yapısına göre konuşacak olursak henüz kısa şartları sağlanmadı... flat beklemeye devam....
hatamız son tepeyi görememekmiş, bu durumda aslında dünkü iade ettiğimiz puanlar normal... haketmemişiz..
her şartta min. 70.600'e geri geleceğine inanıyorum, oyun stratejim değişmedi... muhtemelen yarın tekrar kısa pozisyon denerim...
şimdi eller kısaya gitmiyor ya dönüş başlıyomuş bugün pehh... spot 30 75 i geçmesi stoplos olarakkk 75 üzerinden full kısa denenebilirdiii kanaatimce :)
işlem sayım artınca ..aynı anda hem yazıp hem işlem yapamıyorum...
malum yaşlılık.....
75.050 den kısa açtım....ellerim tuşta..dizlerim titriyor.....
gebertecek bu iş beni...:..:
[quote=seagate;228746]şimdi eller kısaya gitmiyor ya dönüş başlıyomuş bugün pehh... spot 30 75 i geçmesi stoplos olarakkk 75 üzerinden full kısa denenebilirdiii kanaatimce :)[/quote]
dünkü feykten sonra yeni tepe yapamazsa harbi iyi kazık atmış olur...
[quote=boz ayı;228752]işlem sayım artınca ..aynı anda hem yazıp hem işlem yapamıyorum...
malum yaşlılık.....
75.050 den kısa açtım....ellerim tuşta..dizlerim titriyor.....
gebertecek bu iş beni...:..:[/quote]
bugün 74.100 bekliyorum......açarken stopum 75.250 idi....
şimdi tuşta bekle babam bekle.........oofff..
bugünde veri var baya amarikadan.. veriye kadar yatay sonra ne olacaksa dow açılışıylen ... mezbahaya girerik ahahha
[quote=halojen;228674]ve son dalgaların (4) ortak yapısı.. zigzag...
[/quote]
15 dk.lıkta durum....
[IMG]http://i41.tinypic.com/21dfxhe.jpg[/IMG]
bu son minör tepe, önceki 3 örneğinde de ertesi gün gelmiş... yani bugün 15 dk. macd'ın tekrar yukarı dönmesi ve fiyatın yeni tepe yapması zor...
bugün böyle geçer... yarın heyecan kaldığı yerden devam eder gibi duruyor...
tam flat'lik bir gün...
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/ggihmpft66.png[/IMG]
75.250.. stop koydum....bıraktım..fenalık gelecek yaa..74.100 bekliyorum.....
selçuklumu biri kızdırmış ben yokken galiba,üüü
o bu forumun gülü yaa,..:..:
selçuklum dön bak sana yeni dalga yapısını söyleycem,forumda söyleycem kimse görmeden...:D:..: