-
[quote=Astatin;379331]Şunu bilinki gralım, zihinlerinde onca yılın mağlubiyetleri ve acıları kazınmış olan PAWS'lar, Greencircle ovasını çevreleyen Blueborder'ları hızla geçtiler. Ve gözünü, acı ile korlanmış intikam bürüyen bu vahşiler, Blueborder üstüne sürülmediği [COLOR=red](71,650)[/COLOR] sürece, kan tonu kızıla bezenmiş nice şafaklar bizi bekler...
[URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=5567&d=1318933442"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=5567&stc=1&thumb=1&d=1318933442[/IMG][/URL][/quote]
HAcıexxxxxx....günün en yükseği ne oltiiiii; [COLOR=red]71,625[/COLOR]..... NOOOLLLTİİİİİ
-
[quote=Astatin;379342]Sana bundan sonra Bangacı Gedi değil Nankör Gedi diyeceğim:p 70xxx görülmeyinceymişde miiş miş de...:D Şorttan Korkma Ula Allah tan kork:D:D
AVatara gelince...öyle değil... gebel gebel gebel gap-italism babunda, vendetta:..:
Hadji, hala soruma cevap vermediniz yaw..ayıp valla... [B]Bize dünyanın yuvarlak olduğunu kimin keşfettiğini öğrettiler..ula basit bir soru yok bi hinlik...bir cevap bir dokunuş.[/B]..:o
RMI yi kötü dedin be[/quote]
RMI karışmış bugün..Ama görüntü negatife dönmüş...
Aste ,
madem bir hinlik yok cevabını niye kendin vermeyip başkasından bekliyorsun?:confused:(Bold kısım için)
-
(yenıleme) dovız satım ıhalesıne 1 mılyar 454 mılyon dolar teklıf geldı
merkez bankası'nın actıgı maksımum 1 mılyar 350 mılyon dolar tutarındakı
dolar satım ıhalesıne, 1 mılyar 454 mılyon dolar tutarında teklıf gelırken,
750 mılyon dolar satıs gerceklestı.
ıhalede; ortalama fıyat 1.8826 tl, en dusuk fıyat 1.8605 tl, en yuksek
fıyat 1.8640 tl, ıhaleye gelen teklıflerın ortalama fıyatı 1.8572 tl
olarak acıklandı.
-matrıks-
-
[quote=excali;379345]RMI karışmış bugün..Ama görüntü negatife dönmüş...
Aste ,
madem bir hinlik yok cevabını niye kendin vermeyip başkasından bekliyorsun?:confused:(Bold kısım için)[/quote]
Hayda Atiila Mayda... Argedaş, size resmi tarihin ne gaddar komik bişi olduğunu ispat edeceğum..bi deyin daa..... Bi kısmınız Galile diyecek bir kısmınız Kopernik diyecek dimi?..deyin hadi yaw
-
[quote=Astatin;379347]Hayda Atiila Mayda... Argedaş, size resmi tarihin ne gaddar komik bişi olduğunu ispat edeceğum..bi deyin daa..... Bi kısmınız Galile diyecek bir kısmınız Kopernik diyecek dimi?..deyin hadi yaw[/quote]
"Galile mi, Kopernik mi ?" karar ver , lem....dng
Noooltii??:::::::::
-
ortalama seviyesinde dengelenmeye çalışıyor piyasa.
ya 71 bini aşağı ya 72 bini yukarı geçmesi gerekiyor dişe dokunur hareket için..
ben sistem gereği :) 72 bin stoplu gısa bekliyorum..
garantininde 6,90 üstüne atması lazım yukarı atak için ki mal meydanda :)
-
[quote=excali;379348]"Galile mi, Kopernik mi ?" karar ver , lem....dng
Noooltii??:::::::::[/quote]
tavan olsun da gör o zaman.boks.
-
Aste baba,,
Topun yuvarlak olduğunu kim bulmuştur???
-
[QUOTE=Astatin;379347]Hayda Atiila Mayda... Argedaş, size resmi tarihin ne gaddar komik bişi olduğunu ispat edeceğum..bi deyin daa..... Bi kısmınız Galile diyecek bir kısmınız Kopernik diyecek dimi?..deyin hadi yaw[/QUOTE]
yuvarlak mıymış ki?
-
[quote=excali;379352]Aste baba,,
Topun yuvarlak olduğunu kim bulmuştur???[/quote]
Hiç kimse...Toplar insandan önce var olduğundan olsa olsa toplar insanı bulmuştur...insanlar topu ve dolayısıyla yuvarlak oldupunu bulmuş olamaz:p
tümden gelimde zayıf gördüm seni..tavan diyorum bah.dng
-
anarchy in the kanalizasyon :D
patron avatar çok dokunaklı olmuş .brv
kopernikus diyi bilirim ben sorunun cevabını bu arada :o
-
[quote=Astatin;379342]Sana bundan sonra Bangacı Gedi değil Nankör Gedi diyeceğim:p 70xxx görülmeyinceymişde miiş miş de...:D Şorttan Korkma Ula Allah tan kork:D:D
AVatara gelince...öyle değil... gebel gebel gebel gap-italism babunda, vendetta:..:
Hadji, hala soruma cevap vermediniz yaw..ayıp valla... Bize dünyanın yuvarlak olduğunu kimin keşfettiğini öğrettiler..ula basit bir soru yok bi hinlik...bir cevap bir dokunuş...:o
RMI yi kötü dedin be[/quote]
[quote=mosyo2000;379354]yuvarlak mıymış ki?[/quote]
yok yuvarlak değil...ama sonuçta ben de yuvarlak olduğunu kim ispat etmiştir demiyorum:D:D:D "Bize dünyanın yuvarlak olduğunu kimin keşfettiğini öğrettiler" diye soruyorum...:p