[quote=Astatin;312317]Balya balya graşka[/quote]
Graşarakdan indiremedim graşamadım zühtü, ben sana yandım zühtü...üwwww
strobull nerde yaw...ühühü
Printable View
Graşarakdan indiremedim graşamadım zühtü, ben sana yandım zühtü...üwwww
strobull nerde yaw...ühühü
astusta trnd yok diyo 5 likte bile onun için bende hala flat bekliyom
[quote=Astatin;312321]
strobull nerde yaw...ühühü[/quote]
Strobull 9:15'de ekran başına geçip long'ları kapatmayan o kafasını duvara vurmakla meşgul... üvvv... :..:
kapadım kısaları beklerem
[quote=Strategist;312320]Bu ne lem bu ne... Açılışa bakamadım kuşa çevirmiş Pala benim long'ları... üvvv... Ama yine de oturacam bu pozda... üvv... :)))[/quote]
Strobull,
Yaw şimdi tamam doğru diyosunda, bu pozda otorup oturmayacağına nasıl karar verecez:))):))):)))
ben sormuyorum, sadece potansiyel sorular:..:
[quote=Astatin;312326]Strobull,
Yaw şimdi tamam doğru diyosunda, bu pozda otorup oturmayacağına nasıl karar verecez:))):))):)))
ben sormuyorum, sadece potansiyel sorular:..:[/quote]
Bu soru kolay... Şöyle bir yukarı hamle yapsın, bak nasıl kapatıyorum... Zarara düşsün, bak nasıl pozda oturuyorum... :..:
rastgele patronlar,iyi seanslar !
83.900 long'lar 84.725'den full flat... Bugün tarımdışı istihdam var çok çalkalayacak belli... Bulaşmayalım... :)))
Graştığın yağmurla gel, küskünüm graşkalara,
Graştığın yağmurla gel böylesi daha güzel..üwww
Bugün CUMA neşe doluyor insan...Grip oldum, faranjist milisler boğazıma saldırdı faranjit oldum, eklemlerim dayak yemiş gibi her an salabilir kendini....olsun bugün cuma neşe doluyor insan..graşdığın yağmurla geeelll, graşkınım yağmurlara
[quote=Strategist;312335]83.900 long'lar 84.725'den full flat... Bugün tarımdışı istihdam var çok çalkalayacak belli... Bulaşmayalım... :)))[/quote]
Angaralı durgut ve angaralı yasemin'den, "çalkala yavrum çalkala şehriye çorbası gibi" şargısını koyacaydım ama nedense bugün erişemiyorum ilgili sitelere
saensın ilk işlemi 84975 mi yoksa 85100 mu arkadaslar? matrıkste fiyat zaman kısmından bakınca farklı gozukuyor, grafiğe bakınca farklı gozukuyor..
[quote=Astatin;312336]Graştığın yağmurla gel, küskünüm graşkalara,
Graştığın yağmurla gel böylesi daha güzel..üwww
Bugün CUMA neşe doluyor insan...Grip oldum, faranjist milisler boğazıma saldırdı faranjit oldum, eklemlerim dayak yemiş gibi her an salabilir kendini....olsun bugün cuma neşe doluyor insan..graşdığın yağmurla geeelll, graşkınım yağmurlara[/quote]
geçmiş olsun,:)
sazan da gripti,:(
ekrandan geçmiş olmasın bu virüs,hıı?:D