[quote=enorton;166787]Abi bir de full+full var ::: Nasıl oluyorsa...[/quote]
mevcut nakitinni tümünü bağladın o zaman full oldu..uzlaşmadan kar geldi misal..onuda bağladın full+full oldu..uzlaşmadan zarar gelirse o zaman full-kapak oluyor
Printable View
[quote=enorton;166787]Abi bir de full+full var ::: Nasıl oluyorsa...[/quote]
mevcut nakitinni tümünü bağladın o zaman full oldu..uzlaşmadan kar geldi misal..onuda bağladın full+full oldu..uzlaşmadan zarar gelirse o zaman full-kapak oluyor
[quote=security;166827]Ya bir dost tarif etsede bende yapıştırsam gari, bir yanım eksik böle, bir yanım deryada gibi.......mtx ten nasıl yapacağız bu işi..........[/quote]
grafik üzerinde sağ tıkla .png olarak kaydet...
Skandal... :)
[url]http://fanatik.ekolay.net/Sapkadan-Tufan-cikti_3_Detail_32_153537.htm[/url]
[quote=VOBiX;166823]Benim hatırladığım kadarıyla matriks full kaldıraç ve pirmait usülü çalışıyor. Sabit kontrat yapmıyor sanırım.[/quote]
yok kaldıraçı sen giriyosun değer olarak.....ama piramit dediğin gibi
[quote=Astatin;166859]yok kaldıraçı sen giriyosun değer olarak.....ama piramit dediğin gibi[/quote]
asti yavrım yahında MTX işine el atıyorum.yetti artık sürekli farklı dillerden konuşuyoruk senle.böylece kesintisiz iletişime geçeceğiz...
hazır ol hahahahahahhaha ::::::::::::
[quote=Astatin;166857]grafik üzerinde sağ tıkla .png olarak kaydet...[/quote]
dostum ondan sonrasını, windows mu coral mı basit bir proğram, bir link ver, freeware olan, hepsi shareware diyor, grafiğim cırlop ve güzel çıksın istiyorum, sinyal neyin tam gözüksün, renk ambians canlı olsun diyom, cizgular parlak olsun, yereyi tam versin, vatandaş görsün, dost düşman nasiplensin cümbüş panayır olsun,........
[quote=security;166862]dostum ondan sonrasını, windows mu coral mı basit bir proğram, bir link ver, freeware olan, hepsi shareware diyor, grafiğim cırlop ve güzel çıksın istiyorum, sinyal neyin tam gözüksün, renk ambians canlı olsun diyom, cizgular parlak olsun, yereyi tam versin, vatandaş görsün, dost düşman nasiplensin cümbüş panayır olsun,........[/quote]
senin derdinin devası SNAGIT kardeş...çek yapıştır şak diye, internette diyelim bir sayfa gördün ama sayfa uzunca bir şekilde aşağı doğru devam ediyor normalde bunu ctrl-print screen ile alamazsın ama SNAGIT ile web sayfasını komple alabiliyorsun.hareketli görüntüleri kaydedebiliyorsun.
mesela anı olsun diye piyasayı hayvan gibi aldıkları bir günde çekim yapabilirsin.ve ileride bir tarihte nostalji olsun diye sanki o gün alıyorlarmış gibi yeniden o anı izleyebilirsin v.s.
SNAGIT üstüne program tanımıyorum...
[quote=SEYYAH;166865]senin derdinin devası SNAGIT kardeş...çek yapıştır şak diye, internette diyelim bir sayfa gördün ama sayfa uzunca bir şekilde aşağı doğru devam ediyor normalde bunu ctrl-print screen ile alamazsın ama SNAGIT ile web sayfasını komple alabiliyorsun.hareketli görüntüleri kaydedebiliyorsun.
mesela anı olsun diye piyasayı hayvan gibi aldıkları bir günde çekim yapabilirsin.ve ileride bir tarihte nostalji olsun diye sanki o gün alıyorlarmış gibi yeniden o anı izleyebilirsin v.s.
SNAGIT üstüne program tanımıyorum...[/quote]
hocam google + snagit işi çözüyormu, % free deyilmi,
[QUOTE=SEYYAH;166865]senin derdinin devası SNAGIT kardeş...çek yapıştır şak diye, internette diyelim bir sayfa gördün ama sayfa uzunca bir şekilde aşağı doğru devam ediyor normalde bunu ctrl-print screen ile alamazsın ama SNAGIT ile web sayfasını komple alabiliyorsun.hareketli görüntüleri kaydedebiliyorsun.
SNAGIT üstüne program tanımıyorum...[/QUOTE]
Resmen SNAGIT için AL tavsiyesi verdi. Hemen butik bir dava açalım .dng
[quote=security;166866]hocam google + snagit işi çözüyormu, % free deyilmi,[/quote]
yoh free değil ama yapılabiliyor ya kardeş TÜRK'ün aklı herşeye çalışır biliyon :D
normalde indirdiğin zaman 30 gün free trial var.hele sen bi trialı kullan programla bütünleş,yakınlaş sonna bakarız çaresine :D
aşağıdaki linkten isteyen baksın.son derece kullanışlı bir program.
[URL]http://www.techsmith.com/snagit/features.asp[/URL]
[QUOTE=VOBiX;166867]Resmen SNAGIT için AL tavsiyesi verdi. Hemen butik bir dava açalım .dng[/QUOTE]
[url]http://www.myformtr.com/katilimsiz-programlar/1296-snagit-9-full-turkce-katilimsiz-kurulum.html[/url]
19.11.2009 12:37:14 TÜRKİYE-BANGLADEŞ 3. DÖNEM [COLOR="Blue"][B]KEK TOPLANTISI[/B][/COLOR] PROTOKOLÜ İMZALANDI .kom