[quote=Astatin;166771]Security ptronaj,
Sen tüm forumdan ortalama 1,5 saat fazla uyuyorsun.. o dikkatimi çekti bir süredir:)
günaydın[/quote]
Doğrudur patron, ama tüm forumdan iki saat geç yatıyorum,
Printable View
[quote=Astatin;166771]Security ptronaj,
Sen tüm forumdan ortalama 1,5 saat fazla uyuyorsun.. o dikkatimi çekti bir süredir:)
günaydın[/quote]
Doğrudur patron, ama tüm forumdan iki saat geç yatıyorum,
[QUOTE=sovalye;166780]hesapları böyle yapıyorsan hapı yuttuk desene:D
yüzde 15 demek[B] 3/20[/B] demektir yani senin söylediğin rakamın 3 katı oluyor.
ayrıca ben kaldıraç hesabını kullanırken söylediğim sermaye kavramı tüm mal varlığıdır(ev,araba, arsa banka mevduatı vs...)
yani benim için full demek hayatım demek.
bazı arkadaşlar genelde havalı konuşmak için full kavramını kullanıyorlar ya bunlar genelde aracı kurumundaki hesabın tamamı oluyor ki benim için bu full demek değil...[/QUOTE]
Abi bir de full+full var ::: Nasıl oluyorsa...
[QUOTE=security;166785]Doğrudur patron, ama tüm forumdan iki saat geç yatıyorum,[/QUOTE]
Ben dün gece 03.30 da yattım... :)
Bu günkü amacım tepki yakalamak, ille olacak demiyorum ama takibim bu yönde, yukarıdan kamyonları tekrar doldurmak için,..........
[quote=SEYYAH;166784]valla üstüme vazfe deel amma grafiğin safra kesesinden gördüğüm kadarıylan getirisi götürüsünde fazla :D[/quote]
emortım, geçenlerde konuştuğumuz sistem bu yaww..getiri rakamlaını da demiştim...
[QUOTE=Astatin;166792]emortım, geçenlerde konuştuğumuz sistem bu yaww..getiri rakamlaını da demiştim...[/QUOTE]
Ben daha dün gece ne yediğimi hatırlamıyorum :::
[quote=enorton;166790]Ben dün gece 03.30 da yattım... :)[/quote]
Hocam sende benim gibi, yani pizza kulesi gibi, 02, 03, bazen sistem ayaklarına 04, malum bu opt ler yaramaz çocuklar, yerinde duramıyorlar, allahtan bıraktım, opt leri, dünya varmış, amacım, para kazanmaktan çok, önce şööle 24 lerde uyuyabilmek, ama çok direnç var önümde,
[quote=sovalye;166780]hesapları böyle yapıyorsan hapı yuttuk desene:D
yüzde 15 demek[B] 3/20[/B] demektir yani senin söylediğin rakamın 3 katı oluyor.
ayrıca ben kaldıraç hesabını kullanırken söylediğim sermaye kavramı tüm mal varlığıdır(ev,araba, arsa banka mevduatı vs...)
yani benim için full demek hayatım demek.
bazı arkadaşlar genelde havalı konuşmak için full kavramını kullanıyorlar ya bunlar genelde aracı kurumundaki hesabın tamamı oluyor ki benim için bu full demek değil...[/quote]
sen %15 mi yazmıştın heee ben uykulu uykulu baktım 1/15 sandım...
valla ben kaldıraç işini kendi kendime çözdüm.kimin ne dediği neye göre belirlediğini bilmiyorum FULL denilen şeyi yıllar evvel yapıyordum.
benim için maksimum pozsiyon aracı kurumda VOB hesabımda bulunan paramın 1/3 ü kadardır.daha fazlasını kimse açtıramaz bana.
yani aracı kurumda 18.000 TL param varsa ben bunun 6.000 TL sini kullanır ve 10 kontratla oynarım.11. kontratı kimse aldırıp sattıramaz.bu artık prensip haline geldi bende.
daha ötesine benim aklım ermez.
[quote=Astatin;166792]emortım, geçenlerde konuştuğumuz sistem bu yaww..getiri rakamlaını da demiştim...[/quote]
aloooo...la burada benden habersiz sivrisinek uçamaz.sen ne konuşuyon la eyle özelden güzelden enortonla...alooo alırım sistemini pardon anahtarını haaa :D
Benim usd ler güzel gidiyor bu gün, maşallah,......41,5
bugün desteği defalarca kırmaya çalıştım kırılmadı
piyasa kısa vadede güçlenmiş gözüküyor
herkese bol şanslar..
[QUOTE=SEYYAH;166800]aloooo...la burada benden habersiz sivrisinek uçamaz.sen ne konuşuyon la eyle özelden güzelden enortonla...alooo alırım sistemini pardon anahtarını haaa :D[/QUOTE]
Abi Astatin, Sazan abi ve ben 3 lü konferans yapıyoruz MSN de... Sazan abi yeni sistemlerini paylaşıyor... Kendisinin zamanı kısıtlı olduğundan testlerini biz yapıyoruz :)