bu kadar negatif ayrışmanın nedeni acaba milliyetin manşeti mi...
akp kapatma davası falan konuşuluyor...
Printable View
bu kadar negatif ayrışmanın nedeni acaba milliyetin manşeti mi...
akp kapatma davası falan konuşuluyor...
[QUOTE=Strategist;166198]MACD'nin işlem sayısını azaltmak için başka bir indikatörle birleştirmek lazım. Mesela MACD sinyal veriyorsa ve bar kapanış fiyatı > PSAR(0.01,0.1) ise al, < ise sat gibi... (en basitinden diyorum, yoksa çok daha iyi filtreleme yolları da var)
Sonuçta MACD 15'dklıkta dün 62.000'den sat verdi ve hala satta... Sadece ona uyan bile en az 2.500 puanı cebine koydu...[/QUOTE]
Dün en yüksek açılış esnasında 61875 görüldü onu da yakalayan olduysa iyi....
[QUOTE=abka;166249]bu kadar negatif ayrışmanın nedeni acaba milliyetin manşeti mi...
akp kapatma davası falan konuşuluyor...[/QUOTE]
benceede benimde aklıma ilk o geldi.. Ama üstadların teyidi lazım.
[quote=Astatin;166247]misal fiyat 650 olunca şincik, TGG 0 dan 2 ye çıktı..yani ya biraz daha yükselip al verceek yada tepki bitti aşağı çuf çuf.. o yüzden 250 den kapattığım piramit kısaları 625 den tekrar açtım.. umarm teprik ederim bu hareketi[/quote]
piramitler 550 flat fitflat
CIN BASBAKANI: CIN DIS TICARET FAZLASI PESINDE KOSMUYOR
Cın basbakanı: Umuyorum kı abd cın`ın ıhracatına yonelık engellemelerı degıstırecek
-matrıks-
|
[QUOTE=SEYYAH;166199]MACD çok tehlikeli bir indicator mlk1 kardeşim.nerden biliyon diycen.bizzatihi kullandım ve vaktiyle dayağımı yedim.
tehlikesini hemen açıklayayım...
bu indikatör divergence yapar...hem bearish hem bullish seni terse yatırır.
60 dk. kullanırsan örneğin 3 ve 5. dalga tepe ve diplerinde uyumsuzluk yapar.yani MACD sana tepede SAT der satarsın MACD al konumuna geçmez ama fiyatlar yükselir.bu sana 60 dk. periyotta 1000/1500 hatta 2000 puana mal olabilir.aynı şekilde diptede AL verir LONG yaparsın fiyatlar düşer fakat SATa geçmez ve yine dayak yersin.
5 ve 15 dk için kullanmaya kalkarsan korkunç fazla işlem yaptırır.bunun kayma ve komsiyon giderini çıktığın zaman her ay borçlu çıkarsın kardeş.
MACD tek başına hiçbir işe yaramaz.demedi deme peynir ekmek yeme...[/QUOTE]
Bu sorunalr trend dönemlerinde ortaya çıkıyor yatay dönemde özellikle Kasımda bir çok ahzır indikatör iyi iş çıakrtmıştır. Hele RSI bile 10 bin puana yajkın kazandırmıştır 5 dklıkalrda ama trende girince hoplatır. Bu yüzden hazır indikaötleri yatayda kullanın ve yataydan çıkış ya da trend için belirlediğiniz seviyeler aşılınca bu indikaötrlerin sinyallerini es geçin.
Domuz gribi aşısı oldum yarım saat beklettiler bir numara olmayınca gidebilirsiniz dediler.:D2 yaşında yeğene de yaptıracam bakalım.
vay be almanyada domuz grıbı aşısı olduktan 1 gun sonra 7 kişi ölmüş allah rahmet eylesin :(
[QUOTE=Larossıan;166261]Domuz gribi aşısı oldum yarım saat beklettiler bir numara olmayınca gidebilirsiniz dediler.:D2 yaşında yeğene de yaptıracam bakalım.[/QUOTE]
abi dikkat et iyi beslen lütfen
Mobıus:Türkiyedeki yatırımlarımızı muhtemelen artıracağız..
Türkiyede yatırımları etkiliyecek şu anda ciddi bir risk yok.
Matriks
altın 1048 yükselen kanal direncinde [COLOR=red]ilgilenenlere[/COLOR]
15 dk indiklerde PU lar oluşmaya başladı ve BB daralıyor..benzer görüntü 61875 dede oluşmuş ve aşağı kırılmıştı.. bakalım bu sefer ne buyuracak ağalar...