hellim aplaya ani ve çabuk müdahalesinden ötürü teşekkür ediyorum.. bu forum her aklına gelinenin söylendiği bi yer olmamalı...
Printable View
hellim aplaya ani ve çabuk müdahalesinden ötürü teşekkür ediyorum.. bu forum her aklına gelinenin söylendiği bi yer olmamalı...
13:50 itibariyle 5 lik yataya girmiş görünüyor çarpar bu herfi gene poz yoksa hiç bulaşmamalı varsada dikkatli olmalı :o
:p[quote=a.kaya;311915]13:50 itibariyle 5 lik yataya girmiş görünüyor çarpar bu herfi [COLOR=red]gene poz yoksa hiç bulaşmamalı varsada dikkatli olmalı[/COLOR] :o[/quote]
yeni bulaşanlarda dikkatli olsun mu:p
[QUOTE=zozo;311914]hellim aplaya ani ve çabuk müdahalesinden ötürü teşekkür ediyorum.. bu forum her aklına gelinenin söylendiği bi yer olmamalı...[/QUOTE]
dolaylı oalrak benden kaynaklandı aslında ... herkesten özür dilerim şahsen .....:o:o:o:o:o ...
veri kötü gelecek galiba bi aşağı salacak gibi .dng
[quote=a.kaya;311919]veri kötü gelecek galiba bi aşağı salacak gibi .dng[/quote]
yorum yok:p
EURUSD'den noktasal Fibonacci projeksiyonu örneği... Tesadüf diyenin kellesini alırım... :..: Aynı piyasada oynuyorsak parasını da alırım... :..:
85000 üstü kaparsak bugün, yarın ve sonrası devamı gelebilir ufak bi realizeden sonra
graşka...
[quote=Strategist;311925]EURUSD'den noktasal Fibonacci projeksiyonu örneği... Tesadüf diyenin kellesini alırım... :..: Aynı piyasada oynuyorsak parasını da alırım... :..:[/quote]
ustad bunda bi terslik var sanki fibo açış yerlerin dip ve tepe olan yerler yanlış gibime geldi yanlış anlamada ben böyle bilmiyodum :o
Selpatros EURUSD'ye gel abi bırak altını falan.. Teknikçisin sen teknikçi piyasasına gel patron... Eski günlerdeki gibi omuz omuza trade edelim... Şu grafa bak... Yorumsuz... üvvv... :)))
[quote=a.kaya;311930]ustad bunda bi terslik var sanki fibo açış yerlerin dip ve tepe olan yerler yanlış gibime geldi yanlış anlamada ben böyle bilmiyodum :o[/quote]
Fibo düzeltme değil projeksiyon bu patron...