-
grafa göre direnç bölgesindeyiz...
bildiğim bu dirençleri pala genellikle tek barla geçmeyi sever...
geçer giderse zirveye çok yaklaşacağımız gibi zirve yenileme de güçlü bir ihtimaldir...
geçer gibi yapıp geri dönerse de aynı şekilde sert bir barla hooop 101XXX görülebilir...
sert bir hafta olacak gibi...
gidip spor yapayım da dirençimi arttırayım pala efendiye karşı....boks.
[IMG]http://666kb.com/i/cd6xoxj0hui8qa6zz.gif[/IMG]
-
İyi haftalar değişen bir şey yok aynı bol kazançlar
-
saatlik macd sat verdi.:)
-
Nasıl verdiyse öyle alacaktır tekrar.
-
günaydınlar..larossian hocama ters ama, bu gün o cuma kırılmayan gösterilen 103675 i kırabilirler gibi geliyro bana da..sabah sabah bu kadar satmaları pek hayra alemet değl gibi.. sanki birşeyler var..
-
[quote=nedim972;442740]günaydınlar..larossian hocama ters ama, bu gün o cuma kırılmayan gösterilen 103675 i kırabilirler gibi geliyro bana da..sabah sabah bu kadar satmaları pek hayra alemet değl gibi.. sanki birşeyler var..[/quote]
Nedim o kadar verebileceğini sanmam adamlar gardını yukarı doğru almış biraz zor buralarda ufak tefek çarpmalarda kullanıyor şimdilik k.yatırımcıyı, k.y aman gidiyor diye shortlar hemen klasik durum malum.
İşte bunlarla aradaki fark budur bunlar çarpmaya odaklıdır k.y çarpılmamaya odaklanmalı aklını kulanmalı..
-
Birde şunu söylemek isterim en ufak bir yamuk hareketlerini hissedersem hemen flatlarım beni kimse tutamaz ama şimdi yok öyle birşey.
Bol kazançlar dilerim
-
haklı çıkacaksın gibi abi yine :)
-
Bende değişen bir durum yok şimdilik
-
hocam sisteme göre gidiyorsunuz gerçi ama alttan nere kırılırsa şorta dönme ihtimali var?malum 600 ü kırdı gibi..
-
Sistemlerinde değişiklik olan varsa söylesin lütfen:)))
-
[quote=nedim972;442866]hocam sisteme göre gidiyorsunuz gerçi ama alttan nere kırılırsa şorta dönme ihtimali var?malum 600 ü kırdı gibi..[/quote]
ne zaman kırdı nedim:)))