100.800 açtığım longlarımı tutuyorum bakalım sabreden derviş ne edermiş:..:
Bu aralar buralardan para kazanıyorlar aşağı, yukarı beklemeye devam bakalım sistemim bozulana kadar.:D
Printable View
100.800 açtığım longlarımı tutuyorum bakalım sabreden derviş ne edermiş:..:
Bu aralar buralardan para kazanıyorlar aşağı, yukarı beklemeye devam bakalım sistemim bozulana kadar.:D
Hayırlı akşamlar cümleten
1. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu ve sahibi olan Türk Milleti’nin adı, vatandaşlık tarifinden ve Anayasa’dan çıkarılamaz.
2. Devletimizin eşit ve şerefli üyeleri olan aziz vatandaşlarımız, ırklara ve mezheplere ayrıştırılamaz.
3. Anadolu coğrafyasında Selçuklu ile başlayıp Osmanlı ile devam eden Türk Milleti’nin kesintisiz egemenliğini esas alan büyük Atatürk’ün kurduğu milli devlet yapısı ortadan kaldırılamaz
bdp pkk öcalan abd ve akp el ele vermiş adım adım ülkeyi kalbinden hançerleyip TÜRK kelimesini silip TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ve ATATÜRK ü tarihten silmeye çalışıyorlar ..
içeride ve dışarıdaki işbirlikçiler lazistan kürdistan dıyerek türk ulus devletinin
parçalanmasına bölünmesine eyaletlere ayrılmasına çanak tutuyorlar.
yüce Türk millleti birlik ve beraberliğini bölünmez bütünlügünü koruyarak ıç ve dış isbirlikçilere gereken cevabı verecektir.
Yüce Türk milletinin mensubu olmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum.
Ne Mutlu Türküm Diyene..
Şimdilik longa devam ediyorum sistemimde bozulma yok
Bol kazançlar dilerim
103300 drencimiz var önümüzde
daha öncekı yükselişte 60 dak barlar dikkate alındığında aşağı sert satış dalgası şimdi saat 15 te gelmesi gerekiyor. birazcık gecikme olsada sert düşüş gelmeli.:) bence.
103450-103750 drençler
Cümleten hayırlı akşamlar benim sistemde değişen birşey yok bekledik derviş olarak kaç gündür muradımıza erdik.
Saygılar sevgiler
sistemimde değişen bir durum yok
Bol kazançlar
değişen bir durum yok aynı devam
Kalın sağlıcakla iyi tatiller para sağlığınızı bozmasın şimdiye kadar birşey yok bundan sonra olursa haber veririm.
Sevgiler saygılar cümleten
iyi tatiller larossian hocam..