her şeyin bir hakkı vardır, bir arkadaş vardı derdiki '''hakkı bu moruk'', aslında çok şey söylerdi,.....
Printable View
her şeyin bir hakkı vardır, bir arkadaş vardı derdiki '''hakkı bu moruk'', aslında çok şey söylerdi,.....
annadınıznı,....
ben bu foruma 2009 ağustosta katıldım, daha önce forum ne bilmem, keşkede bilmeseydim, gecelerim gündüzlerim gitti, hayatım zehir oldu,...
ama şunu dedim katılırken aranızda kardeşiniz olarak hakettiğim yeri alcam dedim, eskiler bilir, ben şimdi hakettiğim yerdeyim,....
ve bir kişinin bile bu işe yazısı yok,......öğreneceğimiz çok şey var,....
[QUOTE=indregandi;364029]günaydınlarıma ve garflarıma çok teşkkür istiyorum, .....bu biline , ,....[/QUOTE]
İnsanlar hakikate değil, hakikat gibi görünen şeylere inanırlar
gerçeğe ancak tek yoldan gidildiğini bilelim yolumuzu sapıtmayalım yoksa, Dünya malı elde iken hep düşmanlar dost olur elde birşey kalmayınca dost bile düşmam olur ya çok ararız bir daha indregandi yi değerini bilelim dostlar
[quote=indregandi;364028][B]işte bu genel manada 75825 sevyesi sigortam olmak kaydıyl[/B]a, bana desnizki 64 mü 103 mü,....
75825 var korkmam söylerim, ...ben ralli var diyorum önümüzde, yani faiz baskısı altına alımış görece yüksek bir usd ile, bir tükeniş rallisi yapcağız,......banklar fazie parayı toplayacak ve bu para bir müddet çevirecek derim, olmadı 75825 var ölçü,......dalarım 64 de,......
ancak 1 sene önce dedim bu analizi(4 e kadar 4 ten sonra diye, celinin orada) ve arkasındayım, flationla birlikte şişen fiyata şien endex, teğete devam,......[/quote]
sayın indregandi,bu 75825 rakamı haz.vade içinde.ağustos vade için 800-900 makas farkını eklersek bu sigorta rakamı.;76625 olmaz mı? iyi çalışmalar...
şimdi bu entegrasyon analizi artık eminim entegre olduk, hatta öle bir hal aldık, futuraları bie pas geçiyor, dji yi bekliyor, djinin bunlara vereceği bir şey yok,...hatta yükselerk hiç bir şey veremz,....
emtia düşmeli,....
dji düşmeli, djiçıkıyorsa bu defa dxy de çıkmalı,...ten yearsold lar glob için çıkmalı ama burası için faiz fazla çıkmamalı, önümüzdeki anayasa nedeniyle,.....hormonal düzey nedeniyle, yani siz bunu oylarsanız halkınızla, [I][B]halkın hormonu[/B][/I] buna elverişil olmalı turkeydeki incelik bu,.....sanatsal yani,.....sanat yönü var,........heyk
[IMG]http://i53.tinypic.com/34revrk.jpg[/IMG]
[quote=BARBAROS;364036]sayın indregandi,bu 75825 rakamı haz.vade içinde.ağustos vade için 800-900 makas farkını eklersek bu sigorta rakamı.;76625 olmaz mı? iyi çalışmalar...[/quote]
fibon olduğu için olmaz, onun tutarsılığı var ama o da sigortalı, makası makasa benzet eline bir makas al aça kapa,...
şu demek bak adam + maks kodu, dün ve bu gün yemeye başladı, maks öle,....yani graf ilk zamn sapıtır ama bir iki gün sonra düzelir, dün o nedenle kar aldım bu gün flatım halen,....ama aşağıya şartlı short girdim bekliyorum mesala, yukarı giderse ki imkb 100 öle 5 liklerde,...oradanda şaortlarım,....bu ortlamalara yakın olmam lazım 75825 e maliyette, ne zamanki o fibonların kırmızı olnlarına daldılar long devam, çünkü maliyet geçilmiş illüzyon bşlamış olacak,....yani herşey kötü ama çıkış var, buna şort alırlara ve keserler, şimdilik niyetlerini bulmalıyız çünkü ortlamalara geldiler yeni vadede,...koklaşıyorlar,...işte garanı takip edin 7.36 üstü veya 7.27 altı kalış her iikiside,....
bu tutarsızlık bende saklı, ama sizin için sonuç değişmez, 75825 çalışır size,.....her durumda merak etmeyin, tutarsızlığı ise şöle düşünün, aslında 75825, 78xxx miş gibi, capito, ama sana ne değişir hiç birşey, sen zaten burayı longsan geçeceksinki para kazan, 81250 de tahakkuk et,....geçmek durumunda sın burayı, geçemedin, 75825 bekliyor bu defa,....orayı test et bak bir daha,....bu durumda 78xxx den shortu yakalayan bu test işinde avantajli, şu 74250 gibi düşünün 6 gün kırdık ama kalamadık, kalsa idik 70 ler olacak, ve çok kişi pra kazanacaktı,....topik olarak deyilmi,.....
[quote=BARBAROS;364036]sayın indregandi,bu 75825 rakamı haz.vade içinde.ağustos vade için 800-900 makas farkını eklersek bu sigorta rakamı.;76625 olmaz mı? iyi çalışmalar...[/quote]
bir diğer konu o fibon ta mart 2009 öncesinden geliyor,....bu makasın o nedenle de hükmü yok,....
Sayın Citiwan
Gandi Bölüğünün İstihbarat sorumlusu seçildiniz.
Sizi tebrik ederiz...
Düzenli olarak hergün tablosal bilgi akışı sağlayacağınıza güveniyoruz..
Başarılarınızın devamını dileriz.
kısaca tepkideyiz, tepki ortalamalara vardı, tepki içinde realize veya short durumundayız bir taraftanda ortalama geçilecekmi buna bakıyoruz, ama genelde bunu +/-gap tercih ediyorlar, dün yazdıydık,....