[B][FONT=Arial Black][SIZE=3]Günaydın,+.[/SIZE][/FONT][/B]
Gayhan'a haber verin..Aboooo:eek:
[IMG]http://www.guzel-resimler.org/data/media/233/Kedi_patisi_Resimleri.jpg[/IMG]
Printable View
[B][FONT=Arial Black][SIZE=3]Günaydın,+.[/SIZE][/FONT][/B]
Gayhan'a haber verin..Aboooo:eek:
[IMG]http://www.guzel-resimler.org/data/media/233/Kedi_patisi_Resimleri.jpg[/IMG]
pala hem uzuncuyu hem kısacıyı çarpmak için tüm dansözlere meydan okuyor...
[quote=ATHLON;360047]:)
gunaydın...[/quote]
Patron senin avatarı her gördüğümde irkiliyorum :) değiştir şunu :..:
[IMG]http://img03.blogcu.com/images/r/e/s/resimlerfikralar/12_gulen_kedi_patik_1241823027.jpg[/IMG]
78'de dur dedim.ÖHHHHÖÖÖ.boks.
kendımı ortaçağda kalabalık bı meydanda çığırtkanlarla ticaret yapıo ,mal alıp veriomuş gibi hissediorum şu anda...:)
[quote=ATHLON;360059]kendımı ortaçağda kalabalık bı meydanda çığırtkanlarla ticaret yapıo ,mal alıp veriomuş gibi hissediorum şu anda...:)[/quote]
Tabii öyle hissedersin. [B]Alıcıyla satıcı gözüküyor[/B] mu ki??:..:
Pala bu günlerde bi acayip yanına ne şortcu ne longcu istiyor eline alya bıçağı yaklaşanı kesiyor.
pala abim ben asada seni bekliyom 700 lere gelirsen orada duramacağını biliyom.
Trişe konuşması öncesine kadar uyusam mı??;)
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRUTsxTvN_r4I_cZ0O0ftRd5IeGMoK1Jn6WUK8jpf0Dz4YFAg70&t=1[/IMG]
[quote=excali;360068]Trişe konuşması öncesine kadar uyusam mı??;)
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRUTsxTvN_r4I_cZ0O0ftRd5IeGMoK1Jn6WUK8jpf0Dz4YFAg70&t=1[/IMG][/quote]
Ondan sonrada hareketlenmezse ancak gelecek hafta kurtuluruz herhalde..
[quote=flexy;360070]Ondan sonrada hareketlenmezse ancak gelecek hafta kurtuluruz herhalde..[/quote]
Sen şimdiden Pazartesi gapını hesaplamaya başla...:cool:
Klasik hareketlere başladı gene bakalım nereye kadar gidebileceksin.
2 gün daha sıkacaklar sanırım.umarım seçim sonrası normale döner piyasa.baksanıza bugünde aynı soytarılık devam ediyor.sabah bastı 800 puan döndü geri aldı utanmadan.
VOB iyice tezgah vede karanlık, adamlar istedikleri gibi at oynatıyor.
Küçük yatırımcı öpülmeye mahkum şu sıralar...
[quote=cozbek83;360076]VOB iyice tezgah vede karanlık, adamlar istedikleri gibi at oynatıyor.
Küçük yatırımcı öpülmeye mahkum şu sıralar...[/quote]
sadece şu sıralarla kalırsa şükür etmek lazım.. bu sıra hiçde bitmeyebilir gibi geliyor...
ARALIK tan bu yana böyle.sürekli indir-kaldır uzun tek barlar v.s. TREND yok.büyük hareket olsa bile sürekli bas-çek yapıp trendi rezil ediyorlar.bu şekilde devam ederse kimsecikler kalmaz burada.zaten forum katılımındanda anlamak mümkün.bir kısım insanı zaten küstürmüş bezdirmiş ve pes ettirmiş durumdalar.bu şekil devam ederse geri kalanıda pes eder.
benim 5. senem VOB ta ama son 6 ay kadar kepaze piyasa hatırlamıyorum.günlük grafiğe bakanda zaten görür durumu.
umarım eskisi gibi olur piyasa.o zaman para kazanmak daha kolaydı.şimdi çok zorlaştı.700/800 puan kar görüyorsun şimdi karı alsan bir dert almasan başka bir dert.
[quote=Se_M;360078]sadece şu sıralarla kalırsa şükür etmek lazım.. bu sıra hiçde bitmeyebilir gibi geliyor...[/quote]
algo ile işlem yapan makinaların çalışma prensibini açıklamak istiyorum müsade varmuuuu
sizde onları öpün :)
bio dizelle çalışıyorlar haha
bunu foruma yazarsam göçerler adamlar
yazda göçsünler o zaman, hep bizmi göçelim...
dünkü 78650 kısa devam ediyor halen..
[IMG]http://i53.tinypic.com/2dgqi5z.jpg[/IMG]
[quote=cozbek83;360092]yazda göçsünler o zaman, hep bizmi göçelim...[/quote]
o zaman izlemeniz gereken nokta toplam alıcı ve toplam satıcı sayısı
ama adamlar bunu ters koreliasyon olarak kullanıyorlar anlatabildimmi :)
düşmesini isteyenler altlara alış yazarsa bakın neler oluyor :)
Bu VOB la ilgilnemeden önce Forexe meraklı şekilde bakar girmeye niyetlenirdim, sonra bir üstadım beni kaldıraçlar vede normal hareketlerden ötürü VOB a teşfik etti, birkaç senedir böle devam ederken son günlerde VOB un birkaç hırsıza kaldığını düşünmeye başladım, 3-5 ay deneme hesapları vede araştırmadan sonra Forex için kararımı verecem, orda en azında dünya piyasası söz konusu...
bu işlemleri makinalara karşı yapıyorsunuz beyler hisleri yok rakamlara göre hareket ediyorlar siz ne diyorsunuz vay be 500 taneye verdi yada 1000 taneyi aldı ama karşınızdaki okumuyor sayıları hesaplıyor olay bu yaklaşık 6 aydır bunu izliyorum ve hep doğru işlemler yaoılıyor düşecekse düşüyor çıkacaksa çıkıyor olay bu izleyin bana hak vereceksiniz
mesela şimdi 78000 e alış yolladım 100 tane 50 kısayım 50 uzun olacak gibi ama kademelere verirken siliyorum :)
piston herşeyi açıklıyor olay bu lotlara takılmayın
[quote=cozbek83;360096]Bu VOB la ilgilnemeden önce Forexe meraklı şekilde bakar girmeye niyetlenirdim, sonra bir üstadım beni kaldıraçlar vede normal hareketlerden ötürü VOB a teşfik etti, birkaç senedir böle devam ederken son günlerde VOB un birkaç hırsıza kaldığını düşünmeye başladım, 3-5 ay deneme hesapları vede araştırmadan sonra Forex için kararımı verecem, orda en azında dünya piyasası söz konusu...[/quote]
sakın derim çok ama çok tehlikeli :eek:
76500 isterik hatta 76125 isterükkk
sn negro makinadan şüphe yokda yönü izleyerek yakalamak her zaman tutmuyor...
[QUOTE=negrolino;360097]bu işlemleri makinalara karşı yapıyorsunuz beyler hisleri yok rakamlara göre hareket ediyorlar siz ne diyorsunuz vay be 500 taneye verdi yada 1000 taneyi aldı ama karşınızdaki okumuyor sayıları hesaplıyor olay bu yaklaşık 6 aydır bunu izliyorum ve hep doğru işlemler yaoılıyor düşecekse düşüyor çıkacaksa çıkıyor olay bu izleyin bana hak vereceksiniz[/QUOTE]
konuyu biraz daha açarmısın
[quote=cozbek83;360096]Bu VOB la ilgilnemeden önce Forexe meraklı şekilde bakar girmeye niyetlenirdim, sonra bir üstadım beni kaldıraçlar vede normal hareketlerden ötürü VOB a teşfik etti, birkaç senedir böle devam ederken son günlerde VOB un birkaç hırsıza kaldığını düşünmeye başladım, 3-5 ay deneme hesapları vede araştırmadan sonra Forex için kararımı verecem, orda en azında dünya piyasası söz konusu...[/quote]
[quote=Se_M;360103]sn negro makinadan şüphe yokda yönü izleyerek yakalamak her zaman tutmuyor...[/quote]
yöne bakmayın sadece toplam alıcı ve satıcıya bakın
[quote=oguzhan;360104]konuyu biraz daha açarmısın[/quote]
daha açık nasıl olabilirim önce imzamı değiştirmem lazım bekleyin lütfen
[quote=negrolino;360105]yöne bakmayın sadece toplam alıcı ve satıcıya bakın[/quote]
yani top. alıcı veya satıcı hangi çoğunluktaysa yön tersi demek istyor negro... doğru anladıysam tabii
ben bu makinaların işlemlerini bire bir gözümle gördüm aracı kurum ismi açıklayamayacağım ama yerli değil ve adamlar sadece kademelerin üstüne işlem yapıyorlar sadece işlem yazıp işlem siliyorlar o kadar
peki parayı ne ara kazanıyorlar? ben bişey anlamadım bu işten.
[quote=negrolino;360108]ben bu makinaların işlemlerini bire bir gözümle gördüm aracı kurum ismi açıklayamayacağım ama yerli değil ve adamlar sadece kademelerin üstüne işlem yapıyorlar sadece işlem yazıp işlem siliyorlar o kadar[/quote]
[QUOTE=Se_M;360107]yani top. alıcı veya satıcı hangi çoğunluktaysa yön tersi demek istyor negro... doğru anladıysam tabii[/QUOTE]
bende tersini anladım yani alıcı çoğunlukta ise veriyorlar düşüş oluyor.
satıcı çoğunlukta ise alıyorlar yükseliş oluyor.
doğrumu anladım bilemedim.
benim mtrx. zaten derinlikli olmadığından sadece 6 kademe görebiliyorum. toplam alıcı ve satıcıyı zaten göremiyorum. arada bu noktada basit uyarılarda bulunursanız oldukça makbule geçer sn negro..
[quote=oguzhan;360111]bende tersini anladım yani alıcı çoğunlukta ise veriyorlar düşüş oluyor.
doğrumu anladım bilemedim.[/quote]
aynı şeyi söylüyoruz zaten..:)
[quote=oguzhan;360111]bende tersini anladım yani alıcı çoğunlukta ise veriyorlar düşüş oluyor.
doğrumu anladım bilemedim.[/quote]
doğruuuu