-
[quote=Astatin;164590]Bu mesajı sadece fikrisent teprik etmiş..[B]Teprik etmeyenleri kınıyorum.[/B].Pambbıkkkk nerdesin, şirketin hisseleri düşüyo acil hit lazım...:..:
Şaka bir yana, ciddi de bir yana, ben bu grafa inandım arkidaş..küskü büyük hedef büyük bence...[/quote]
Asti dostum,
Sürekli takip edemiyorum forumu,karışıklığa meydan vermemek için,fikir,düşünce ve görüşlerini paylaşan herkese içten samimi teşekkürümü sunuyorum ayırım yapmadan ayu boğa farketmez..
İmzamda da belirttim samimi olarak..:cool:
-
[quote=ERGEN;164626]Asti dostum,
Sürekli takip edemiyorum forumu,karışıklığa meydan vermemek için,fikir,düşünce ve görüşlerini paylaşan herkese içten samimi teşekkürümü sunuyorum ayırım yapmadan ayu boğa farketmez..
İmzamda da belirttim samimi olarak..:cool:[/quote]
samimiyetini teprik ederim
-
[quote=selçuklu;164618]patron çok olmuş o ... ama teprik ederim yinede .. :D:D:D..[/quote]
Ben de senin avatar'ı teprik ediyorum. Aylardır yediği dayak kalmadı, hala kapı gibi duruyor ayu oğlu ayu... Çok kalender ayuymuş... :..: Her görüşümde short açasım geliyor... :)
-
yaktın beni Selçuklu patron.....:) Teprik virüsü kaptım senden :::::: az önce çaycı hanım çay getirdi masaya, teprik ederim seni dedim..yüzüme çok tuhaf baktı:..::..::..::..::..:
waybe...dün de SAZAN dan toplantı virüsü kapmıştım..:::::::::
Forum değil, biyolojik silah labaratuvarı.dng.dng:D:D:D
Kayıp virüsü kapmak istemiyorum ama..maske alayım bari:cool::cool::cool:
-
Abiler ben bu sitedeki herkesi teprik ederim,herkes gercekten birbirine karsı cok saygılı ve buyuk dostluk havası var,muhabbetide cok kaliteli..ihsallah yakın zamanda bi yerlerde bulusup ıslatırır:),birbirimizi daha yakından tanırız..
-
Dov cansın ı bu akşamki %2 lik düşüşü için şimdiden teprik ederim
-
Selçuklu sal şu yılanları palanın pantalonunun içine, hareketlensin ortalık.
-
1000 tane daha agresif short acıldı hadi hayırlı olsun... demekkı dıbını bulucaz.. ula tırsıyom short acmaya ama acmadıkca dusuyo namıssız... üvvv gül gibi shortları kapattık...
-
[quote=Astatin;164631]Dov cansın ı bu akşamki %2 lik düşüşü için şimdiden teprik ederim[/quote]
Ağzından bal damlıyor, teprik ederim... :..:
-
[quote=elstock;164630]Abiler ben bu sitedeki herkesi teprik ederim,herkes gercekten birbirine karsı cok saygılı ve buyuk dostluk havası var,muhabbetide cok kaliteli..ihsallah yakın zamanda bi yerlerde bulusup ıslatırır:),birbirimizi daha yakından tanırız..[/quote]
buluşmaya gelecek olan Pelinn i şlimdiden teprik ederim
-
[quote=sazan;164632]Selçuklu sal şu yılanları palanın pantalonunun içine, hareketlensin ortalık.[/quote]
yılanlarıda teprik etmek lazım..şimdiden
-
[B][COLOR=red]al[/COLOR][/B] gız istiorum,ayı üstünde gelin olarak gelsin hemde,davullu zurnalı...