[quote=negrolino;311730]şimdi hesap şu kısalar patates olucak kesin uzunu nereden yakalıyacak bu millet piyasa emirleri uçurmasın burayı[/quote]
kediyi en yakından gören cortçu tüyecek doğal olaraktannn:D
Printable View
[quote=negrolino;311730]şimdi hesap şu kısalar patates olucak kesin uzunu nereden yakalıyacak bu millet piyasa emirleri uçurmasın burayı[/quote]
kediyi en yakından gören cortçu tüyecek doğal olaraktannn:D
[quote=Astatin;311731]hakka doğru emin adımlarla yürüyoruz sayın şortcu kardeşlerim..üstelik vob kapalı olduğundan yok ben almayayım ben iki sıryık bir yarayı sineye çekip geri döneyim de diyemiyoruz....
VOB yönetimini ve teknik ekibini her zamanki duygularım ve içtenliğimle tebrik ederim..[/quote]
Cem Yılmaz'ın yahşi batı filmindeki kızılderililerin soygun sahnesi aklıma geldi patron "....bari"
Neremy patron, sen halledebildin mi formül olayını?
Vob: Vob ıslem sıstemı uye erısımıne acılmıstır. Seans baslangıc saatı daha sonra duyurulacaktır
-matrıks-
sabah shortlayanların canını yakacaklar spota bakarsak eğer.spot uçtu.kafadan 700 puan falan yukarıdan açılır şimdi bu.
[quote=flexy;311738]Neremy patron, sen halledebildin mi formül olayını?[/quote]
hayır sn flexy formülü yanlış hatırladım galiba :(
12,10 start verliyor voba
12.10 da baslıyor
[quote=eloy;311747]12.10 da baslıyor[/quote]
birinçççççç.lelele
12.10 da başlıyormuş seans spotuda 85000 yaptılar mı değme keyiflerine...böyle olmuyor ama sayın vob ve sayın imkb..yazıı turaya çeviriyosunu **...biri kapalıysa öbürünü de kapat..
negrolino, kimse benden hızlı silah cekemez:)
Ben alış yaptım saniyeler sonra vob durdu iyimi:)
Neden acaba?
Ben doğru yöne geçtimmi bi terslik oluyor mutlaka.