-
[quote=Astatin;163479]eyide patronaj, hem haftalık garf demişin hem sat vermek üzere demişsin...:) bunun üzeresinin tek barı 5 gün, 3 bar oyalansa 1 ay...kşm öle kim kala ...hele ki vob da:::[/quote]
Na'apayım, gördüm yapıştırayım dedim... :)))
Haftalık grafikten trade etmek kim, ben kim.. Ben günde ortalama 10 trade ediyorum, haftalık grafiğe bakıp pozisyon alıp beklemek nerde... Olsa olsa Şövalye yapar o işi... :)
Bi de terste kalırsan o kadar zamanda Margin Call'lar telefon santrallerini kitler tabi... :)
-
Gerçi kehanetlere bakılırsa 2012'de sağlam şelale var deniyo... Şimdiden 2012 kontratını şort'lasak mı ne yapsak.... :..:
-
günaydın bol kazançlar ... zero işlem long devam .. gol olur ... hehheee:D:D
-
+150 açar, +1500 kapatır...:) gololur
-
[quote=SEYYAH;163469]yafu içinizde toktor var mı?
bu pneumo 23 mü ya da başka bişey mi adı neyse yetişkinler için zatürre aşısı olmak bu H1N1 zıkkımı için bir fayda sağlar mı? önlemiyor elbette ama ALLAH korusun yakalanırsak en azından zatürreye çevirmesini önleriz düşüncesiyle sordum.
çünkü ölenler hep solunum yetmezliği,zatürre v.s. sebebiyle hayatını kaybetmiş deniliyor.
bir toktor arkadaş ALLAH rızası için aydınlatsın bizi...[/quote]
Pneumo 23 pnomokokların sebep oldğu zaturreye etkili.Oysa domuz gribinde gelişen zaturre virutik zaturre olduğundan hiç bir faydası yok.
-
Günaydın FORUMUN GÜZEL İNSANLARI!
-
[quote=Strategist;163481]Gerçi kehanetlere bakılırsa 2012'de sağlam şelale var deniyo... Şimdiden 2012 kontratını şort'lasak mı ne yapsak.... :..:[/quote]
Kendimden anlatayım... Borsa önceki yıl zirvelerdeyken, hiçbir kehanete bakmaksızın, 100 endeks için bu 30500 lere gider (AB olayından buralarda çok oyalanıp dehşet bir iki hacimle yukarı kırmıştı), orda durmazsa 2000 rallisindeki seviyelere kadar destek yok diye kafamda kurgulamıştım..endeks 23000 lerin altına indikçe kesinlikle VOB da değil ama spotta banka hissesi alırım diye düşünüyordum..sonra endeks oralara geldi.. ama biz spotta alım planına uyamadık? neden? endeks tepelerdeyken gıkı çıkmayan bir sürü ünvanlı, ünvansız meşhur analist, yüzyılın krizi, kapitalizmin çöküşü, krizin 15 yılda bitemeyeceği analizlerini uçuşturmaya başladılar..tırstım..almadım..almadığım gibi, vobdada çıkış trendinden faydalanamadım...ne kadar bağımsız düşünebilirim diye iddia etsek de insan etkileniyor..malum eldeki para sıcak..kıymetki...DJ 7000 deyken birileri 150 yılın düzeltmesi olacak DOW 900 olacak deyince, insan parasının o nispette düşmesinin sonuçlarını kurgulamaya başlıyor...
Sözün özü patron: Başkalarının kehanetlerinin **..En iyi analiz kendi analizindir..Yanılsan bile kendim ettim kendim buldum dersin için yanmaz:cool:
-
[quote=selçuklu;163482]günaydın bol kazançlar ... zero işlem long devam .. gol olur ... hehheee:D:D[/quote]
Günaydın dostlar bol kazançlar...
Gol yok,kaleci sağlam,direkte cabası...:)
OFF SAIT OFF SAIT
-
fdow + 27 de .. bilgi vereyim .. :o
-
[quote=Astatin;163486]Sözün özü patron: Başkalarının kehanetlerinin **..En iyi analiz kendi analizindir..Yanılsan bile kendim ettim kendim buldum dersin için yanmaz:cool:[/quote]
Dibine kadar haklısın, ama herifler filmini bile çekmiş 2012 diye, bu hafta vizyona giriyo... Maya'lar bile bu büyük küskübardan korkup takvimlerine 2012'den sonrasını eklememişler... :)))
-
[quote=selçuklu;163488]fdow + 27 de .. bilgi vereyim .. :o[/quote]
gold 1109 ...bende bilgi vereyim dedim
-
patron ben 68000 e kadar direnç göremiyorum ya sen :) ekikiii...patron iyiymiş bu sisteme uyma olayı ya :) yoksa şimdi zırlıyo olacaktık ** :)..long tabiki long birtanem