[quote=security;163153]Biraz geç oldu ama, Günaydın Arkadaşlar,[/quote]
geç ossun güç olmasın :::
saada günaydın!
Printable View
[quote=security;163153]Biraz geç oldu ama, Günaydın Arkadaşlar,[/quote]
geç ossun güç olmasın :::
saada günaydın!
Evet 5 likte flatladı.
60600 ün altına sarkmadığı sürece yukarı denemelere devam edecek gibi piyasa..
bence yukarı yönlüde pek marj kalmadı,61200 - 61700 seviyeleri olası yukarı harekette ciddi direnç seviyeleri olarak çalışacaktır diye düşünüyorum..
long lara 60600 stop,short lara 61200 stop münasip şu durumda..
3 ün biri başladı herhalde .. o sayım spottaydı ama olsun farketmez... spot vadeli .. vadeli önde gidiyor biraz .. hhehehe :D:D
[quote=SEYYAH;163154]geç ossun güç olmasın :::
saada günaydın![/quote]
olmaz, olmaz çünkü bu aralar, tırtığı bıraktık, makro analizci olduk,
mikro yu bırkatık,
Bu kadar random hareket eden bir piyasa görmemiştim uzun zamandır. Pala inanılmaz formda... Özlemiştik... :..:
[QUOTE=enorton;163148]Şimdi küfür edicem ama, bu nedir abi... Dünkü makası yoketti... Sistem de sapıttı... Şimdi de geçici SAT çıktı... Böle giderse her saat başı sinyal verecek...[/QUOTE]
12.00 da 60925 SAT verdi...
Gösterge olan tahvilin nosunu bilen varmı, ben bitane yapıştırdım, ama emin deyilim, araştırmak istemiyorum, kısadan indregandi mümkünmü,
py destek 60619 dur(10 dak,log), 20 deyil, bir desteğide 60774, ama o önemsiz, çünkü oralarda gezincek, hazırlıklar buna göre yapılsın, deniz durumu 2, tornalar 200,
fiyat duserken 3000 lere gelen apsd 700 seviyelerine geldi sanırım ters bi hareket baslayacak.. yukselıs yonunde.. DI+ ve DI- de bırazdan kesısecek ve DI + yukarı yonlu hareket edecek bunun yanı sıra moneyflow endex 20 sınırına suan ıtıbariyle dokundu.. heryer yukselıs ısaret edeıyo ama korkuyorum bugun 2 kere carpıldım zaten :D
py şu an için 60950,60609 arasında bir kanal içinde hareket etmekte, 609 kırılırsa shrt olan bizler biraz nefes alırız,
[quote=Kennym;163164]fiyat duserken 3000 lere gelen apsd 700 seviyelerine geldi sanırım ters bi hareket baslayacak.. yukselıs yonunde.. DI+ ve DI- de bırazdan kesısecek ve DI + yukarı yonlu hareket edecek bunun yanı sıra moneyflow endex 20 sınırına suan ıtıbariyle dokundu.. heryer yukselıs ısaret edeıyo ama korkuyorum bugun 2 kere carpıldım zaten :D[/quote]
bu ne hız hocam, terso devam mı bu günde, o na göre poz alacaz,