Garantiyede shrt, gol olur.......
Printable View
Garantiyede shrt, gol olur.......
% 2,5 luk prime rağmen tahta çok sıkı durdu tüm gün..
geceye long !
geceye flat .. dow manyaklaşabilir bu gece ..
[QUOTE=YAVUZHAN;163026]% 2,5 luk prime rağmen tahta çok sıkı durdu tüm gün..
geceye long ![/QUOTE]
bende long girecektim ksmet değilmiş .. hayırlısı olsun ..
[QUOTE=AMON RA;163015]Sn.Sazan bu haber seni ilgilendiriyor gibi geldi bana!
[url]http://www.milliyet.com.tr/Ekonomi/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&KategoriID=3&ArticleID=1159671&Date=09.11.2009&b=Turkiyenin%20ilk%20super%20otomobili%202010da%20yollara%20cikmayi%20bekliyor[/url][/QUOTE]
nerelerdesin kürşat patron ... :D
günün en önemli seviyesi olan 60.600 bir defa bile stop ettirilmeden çok kolay geçildi yarın longcuların eli biraz daha güçlü görünüyor... en kötü ihtimalle açılış yatay yada +-150 puan civarı olur bence
[quote=Astatin;162980]hula bu PAMBIK terapiyemi yattı nedir...bütün gün online ama [B]bir kelam[/B] etmiyor...kırlaşmış vahşi :)[/quote]
söyle sevgili hadi söyle hiç mi mutlu olmadık?
martıları sayarken hiç mi hayal kurmadık?
resimlere bakarken...
bu yüzden her gece ben her gece üzülmüşüm
bu yüzden her gece bu aşkın eline düşmüşüm
[B]mirkelam[/B] :::
ilginç durumlar söz konusu asti.hayatımda enteresan değişiklikler olabilir,olmayadabilir...şu iş konusuna girsem mi girmesem mi? çok kafamı kurcalıyor fakat karar veremiyorum.piyasaya pek alıcı-satıcı gözüylen bakamıyorum çünkü konsantrasyon zıpır :::
şimdi A.Tiedje stop mu olsu Strategist..:..:
Dow eğer, bu gün dötünün üstüne oturmaz ise, yarın için10329 da (burada dirençle karşılaşacağı kesin) alır soluğu, ve bir sonraki günde takozunu deler geçer,günlük olarak buna imkanı var, ama haftalıkta yorgun, zor bir durum, bu durum bizde OBO da yapabilir(62175), çift tepede (65600),
Önümüzdeki dirençler sırasıyla, yarın için
62175, eğer 62175 civarı kapanış olursa, 64300
destekler ise önemli deyil, çünkü her düşüşte uzun kalacağım, ancak çıkışlara flat olacağım,...........................
[quote=jerfin;163032]şimdi A.Tiedje stop mu olsu Strategist..:..:[/quote]
Yemişim Tiedjke'yi. :..: 2. dalga, 1. dalganın başlangıç noktasını geçmeden, yani yeni tepe gelmeden benim sayım iptal olmaz... :)))
[QUOTE=Strategist;163034][COLOR="Red"]Yemişim Tiedjke'yi[/COLOR]. :..: 2. dalga, 1. dalganın başlangıç noktasını geçmeden, yani yeni tepe gelmeden benim sayım iptal olmaz... :)))[/QUOTE]
iyi afiyet olsun da..:..: dji yeni tepe gördü ama..:confused:
[quote=jerfin;163035]iyi afiyet olsun da..:..: dji yeni tepe gördü ama..:confused:[/quote]
Eve yeni geldim, henüz grafiğe bakmamışım. O zaman 10.500'ü geçmeden diyelim... :..: Acelem yok, ne zaman isterse o zaman çöksün, yalnız ben toplantıda falanken çökmesin yeter.... :..: