Kulağa kar suyu kaçtı, 60875 kesin, sonrası, daha sonra
Printable View
Kulağa kar suyu kaçtı, 60875 kesin, sonrası, daha sonra
apsd - 4000 oldu longcularda ınanmadı yukselıse ve pozısyon kapatmaya basladılar.. shortcular zaten kol kesmıstı ...
bakın bugun 5. short denemem ımkan yok dusmesının :) donuma kadar aldı pala bence donuda alıcak bugun benden ehueheuhe
üstad ew ciye göre (Ew analisti A.Tiedje ) bugün dow artı açıldıktan sonra çakılmalı..ve çakılmalar epey sürmeli..gerçi site almanca..stopp 10120 demiş..ama en kararlı tesbiti ilk yazdığım biçimle..
ani bi panik dalgasıyla 275 shortları 225 ten kapattım lol ki ne lol :D simdi coker piyasa.. ykr de ne savunurmus be 61100 agannın orjinal hesabımı nedir..
[QUOTE=abka;162893]üstad ew ciye göre (Ew analisti A.Tiedje ) bugün dow artı açıldıktan sonra çakılmalı..ve çakılmalar epey sürmeli..gerçi site almanca..stopp 10120 demiş..ama en kararlı tesbiti ilk yazdığım biçimle..[/QUOTE]
Linkini de gönderir misiniz?
site açılmıyo abi..bu ne ya
kısa vadede 60400 üzerinde kalındıkça yukarı denemeler devam edebilir gözüküyor..
ben 61 bin üstünü kısalarak değerlendiriyorum,taktik değiştirdim bu sefer :)
Makas açıldı, spot şimdilik iyi ama, eğilip aşağı bakarsa şırak diye kapanabilir,
[QUOTE=thracian;162898]Linkini de gönderir misiniz?[/QUOTE]
[url]http://www.markt-daten.de/kommentare...etje/index.htm[/url]
bu adresten eski analizlerine bakabilirsin...
[quote=7410;162900]site açılmıyo abi..bu ne ya[/quote]
pala hatları kesiyor bazen :::
[quote=abka;162893]üstad ew ciye göre (Ew analisti A.Tiedje ) bugün dow artı açıldıktan sonra çakılmalı..ve çakılmalar epey sürmeli..gerçi site almanca..stopp 10120 demiş..ama en kararlı tesbiti ilk yazdığım biçimle..[/quote]
Almanca'dan az buçuk anlarım. Link'i verirseniz analizi özet olarak Türkçe'ye çevirip burada yazabilirim.