Bu iş organize değilse bişey bilmiyorum.77 deyken de olmuştu iki üç gün sonra 73 leri öpmüştük...
Printable View
Bu iş organize değilse bişey bilmiyorum.77 deyken de olmuştu iki üç gün sonra 73 leri öpmüştük...
[quote=TÜRKOĞLU;311626]lem bi gün zotirkse bişey olur ertesi gün vob sistemi çöker.lem takacam lem bu işe!3 kuruş kazanacaz diye çekilen çileye bak.gerçi çile mile çektiğimiz yok oturup aylak aylak bekliyoruk yani :p[/quote]
longsun seeennn....boks..boks. ankette oy kullanmamışın...aha da yakalandın...boks.
ulen coskuyu geri alıyorlar şimdi de, vob açılır spotun o çıkışını görmezden geliverir :..:
[quote=Sekube;311629]Bu iş organize değilse bişey bilmiyorum.77 deyken de olmuştu iki üç gün sonra [COLOR=red]73 leri öpmüştük[/COLOR]...[/quote]
:))):))):))):))):))) sorun deel aynı şey olsun...çete olsun bizden olsun, organize olsun bizden olsun...veya benim hırsızım iyidir de diyebilirsin...:rolleyes:
fıçırlara eurusd ye gold a satış geldi goçlar goçyiğitler..selçuklu nerde, strobear nerde, gartley nerde...nerde bu insanlık...nerde ayular..
Selçuklu gelsin "Graşka" türküsünü çığıralım..üw
[quote=Sekube;311629]Bu iş organize değilse bişey bilmiyorum.77 deyken de olmuştu iki üç gün sonra 73 leri öpmüştük...[/quote]
yani diyosunki düşeceğiz gene öylemi hocam :confused:
birazdan açarlar makas kapandı :)
Yeni vob kontratı ;
"VOB ARIZASI GİDERİLDİĞİNDE ARADAKİ FARK"
Teminat : Gönlünden ne koparsa
- Hoppalaaa haber -
[quote=a.kaya;311635]yani diyosunki düşeceğiz gene öylemi hocam :confused:[/quote]
hehehehehhe..işte böyle KAYA...sisteme uydum diye gerinmeyecen...neden? çünkü VOB un sistemi hepsini yer::::::
VOB un GM sini hala görevden almıyorlar ya..teprikk ederim...
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1012.hizliresim.com/2010/12/2/1098.gif[/img][/url]
[quote=Astatin;311639]hehehehehhe..işte böyle KAYA...sisteme uydum diye gerinmeyecen...neden? çünkü VOB un sistemi hepsini yer::::::
VOB un GM sini hala görevden almıyorlar ya..teprikk ederim...[/quote]
astusta sisteme uysam rahat olurdum da dün kapanışta açtım 625 den nasıl rahat olayım halbuki sistem 81900 de al demişti orda açsam longu stres olmazdım aynı 5000 point lik düşüşteki gibi ;)
[quote=a.kaya;311642]astusta sisteme uysam rahat olurdum da dün kapanışta açtım 625 den nasıl rahat olayım halbuki sistem 81900 de al demişti orda açsam longu stres olmazdım aynı 5000 point lik düşüşteki gibi ;)[/quote]
hımmmm..gördüğüm kadarıyla herkes sistemi rahat olmak için kullanıyorken, sen rahatsız olmak için kullanıyorsun:D