Canım FDOW'cuğumda 9975 ciddi direnç oldu. Geçemezse çıkamayan piyasa düşer kuralı çalışabilir...
Printable View
Canım FDOW'cuğumda 9975 ciddi direnç oldu. Geçemezse çıkamayan piyasa düşer kuralı çalışabilir...
[quote=sazan;162445]Ortalık katılımcıdan geçilmiyor zaten. Sadeleştirme lazım bilakis.[/quote]
Sadeleştirme operasyonunu yapacak adam lazım mı :)
[quote=Astatin;162405]60 dakkalığa bak be....maşşallah...indikelrdeki yükseliş trendine bak..toboya bak..cillop cillop hedef 62800 :) matadoru parçalamak istercesine azgın bir bull formayonu görüyorum..yada kılıcı yer oturur üwwww....fiyat buralarda direndikçe fraktalik hislerim kıpraşıyor...61200 de üst boll bandı yakalar..sonra her saat 800 puan çıkar...62800 ü yakalamsı için kaç saat geçmesi gerekir...2...61200+2*800=62800...Veriler açıklandığında yani 15:30 da 61200 ü yakalar....15:30 dan seans bitimine kaç saat var...2...yani 17:30 a kadar 62800...he rşey uyumlu...son 5 dakika tepeden şort... Yüzyılın analizini yaptım bu rada....vay be...şu sayılardaki gizemleri çözenler gibi oldum..geyik tabiki geyik bir tanem
[IMG]http://i36.tinypic.com/snnz3k.jpg[/IMG][/quote]
Bu tutarsa, bu teoreme AW yani Asti Waves diyeceğim...Hem Awwsome ın kısaltması olarak AW diye kullanıyorya ABD liler...buyrun abiler, matematik, fonetik, ontoloji, epistemoloji v.b. herşey cuk oturuyor bu analize..tutmazsa çok ayıp olur...demi lem pambık...
PAMBIK a not: Şu beşiktaşdaki yerin adresini ver bakam..Hemen bir P&L çıkarayım ona..belki ben alırım belki müşteri bulur komisyon alırım.. Bu arada Beşiktaş çarşı ne opera yazmış lem öyle..ayıp ayıp..kaka adamlar sizi :)
ÇARŞI , AW ye( Asti Waves) karşı...dng
plansına uyacan arkadaş..önceki gece dj geberince, oh dedim yarın açılış gap ında parayı cebe koyayım..sonra cuma verilerine kadar flat kalayım..2 gün boyunca bir longcularla bir şorcularla dalga geçersin flat flat....amma uymadık..şimdi hem para kaybettik hemde stres tepede...way **.......
[quote=Astatin;162450]...PAMBIK a not: Şu beşiktaşdaki yerin adresini ver bakam..Hemen bir P&L çıkarayım ona..belki ben alırım belki müşteri bulur komisyon alırım.. Bu arada Beşiktaş çarşı ne opera yazmış lem öyle..ayıp ayıp..kaka adamlar sizi :)[/quote]
lem saa söylemem yerini söylersem gider beleş yer içersin hepsini sen bitirin.başlamadan iflas ederik o zaman lem :::
Verinin pozitif gelceğini beklediğimden long'da bekliyorum ama her an stop&reverse yapabilirim....
iyidik daha karpuz kesecektik.
oha beee...tek barda 825 puan boyadılar aşağı...
malesf malın birini 60125 den kaptırdım iptala yetişemedim, birini kurtardım
aw oldu üwww way**
tarım dışı datası kötü geldi galiba ?