işte ağam şu an frene bastı, bir sonraki salınım, titreşim veya gıpraşım can neyin yakabilir,
Printable View
işte ağam şu an frene bastı, bir sonraki salınım, titreşim veya gıpraşım can neyin yakabilir,
ağam freni pompalıyor, o zaman sürati az, momosu yok, kazık fren olsa idi kötüydü, ama ağa tehdit altında, baskı hissediyor,
Sazan corks.
[QUOTE=Astatin;162414]kararsız değilimki..aksine gayet kararlıyım...62800.kom alırım anahtarını[/QUOTE]
ben senin anahtarını alacağım gibi görünüyor ama...kom
[quote=sazan;162421]Sazan corks.[/quote]
Şirkete adam lazımmı Bay SAZAN :)...çok iyi toplantı katılımcısı olurum...
isteklı cortcuları sınırları zorlayarak heveslendırmek ve yeni longları korkutmakmı bu yaptıı hareket aceba ??
eyleyse birazdan 60700 yeresınde olcavız
dünden gelen şaşırık kanalı bıraktım artık, ağa yeni kanalın var onu kullan dedi, 60050 gösteriyor, ama bu veriden arındırılmış değer, kötü veriye ne olur, bilmem.........karışmam , tanımam.........
[quote=fXci;162426]isteklı cortcuları sınırları zorlayarak heveslendırmek ve longları korkutmakmı bu yaptıı hareket aceba ??[/quote]
heyy badi....lelele
[QUOTE=Astatin;162428]heyy badi....lelele[/QUOTE]
benim 15 likte sata girmüş piff saatlik hala alda.. gercı o sat verene kadar endex 30000 olur :) üvvvv o kadar yazı tura atmıstım sigara molasında shortlıcaktım gelmeye düşmüş bile.. pifff
her büyük hareketten sonra olan şey oluyor.yatayda çarpma durumları.
Ya forumu bırakacam valla tuzlu oldu, 375 görmüş, ben teori yaparken,
saatlik ortalamanın üstünde kalabilecekmi bakalım ?
bu arada göstergedeki trende dikkat etmek lazım..
[IMG]http://i33.tinypic.com/dr74mo.gif[/IMG]