hacılar bu ne yaw....peeeeee...yine vurmuş 1000 puan yukarı lebron..ayıp valla...üww..
Printable View
hacılar bu ne yaw....peeeeee...yine vurmuş 1000 puan yukarı lebron..ayıp valla...üww..
[quote=excali;378726]Aste ,
RMI negatif 16 barında. Ondan tepki geldi..:..::..:[/quote]
ciddi misin:D:D:D abi ne diyem..doktora konusu
Bu ralli 200.000 - 300.000 arası biryerlerde biter.... :)))
[QUOTE=Strategist;378744]Bu ralli 200.000 - 300.000 arası biryerlerde biter.... :)))[/QUOTE]
vaauuvvvvvv :eek: :::
[QUOTE=The Tatar;378734]bugün sistem günüymüş :)[/QUOTE]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/200/clipboard01vt.jpg/][IMG]http://img200.imageshack.us/img200/7910/clipboard01vt.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
[quote=Strategist;378744]Bu ralli 200.000 - 300.000 arası biryerlerde biter.... :)))[/quote]
Ulu bilge StroBULLyanüs;
Biterse sorun değil de ya bitmezse ralli:o:o:o
Yani saygıdeğer bilge, kredi notları patır patır, ülkeler patır patır, endeksler yıkılmıyor.. e şimdi yıkılmıyosan ne zaman yıkılacaksın, demekki yıkılmayacaksın demek de gayet mantıklı tabe... bilemiyorum...:D
Bu arada 73-69 karını almadığım için, eğer yarın da artı gap olursa VOB bu aralar benim için "Başladığın yere dönmenin en stresli ve yıpratıcı yolu" olmaya devam edecek...üwwwwwww
strobaba..gurtar bizi babaaaaa
emlakçılığa mı başlasak? iyi para var diyolar...
Slovakya Parlamentosu Efsf Planını Reddetti
11 Ekim 2011 Salı 23:57
BRATİSLAVA Slovakya'da parlamentoda yapılan oylamada Avrupa Finansal İstikrar Fonu (EFSF) ile ilgili plan reddedildi.
BRATİSLAVA Slovakya'da parlamentoda yapılan oylamada Avrupa Finansal İstikrar Fonu (EFSF) ile ilgili plan reddedildi.
Parlamentoda 10 saat süren görüşmelerden sonra yapılan oylamada, 21 milletvekilinin "evet" oyu verdiği plan kabul edilmedi.
Slovakya parlamentosundaki oylamaya koalisyon hükümetinin küçük ortağının katılmayacağı bildirilmişti.
Liberal Özgürlük ve Dayanışma Partisi (SaS) Başkanı Richard Sulik, "Parlamentodaki oylamaya katılmanın Avro Bölgesi Kurtarma Fonunun onaylanması şansının kaybedilmesi olduğunu" söylemişti.
Oylamayı koalisyon hükümeti için bir güven oylaması yapmayı reddettiklerini belirten Sulik, bunu güven oylaması haline getirmenin kurtarma fonlarının kabul edilmesini tamamen başarısızlığa uğratacağını ifade etmişti. Sulik, EFSF'nin büyütülmesini "cehenneme giden yol" olarak tanımlamıştı.
Slovakya Başbakanı Iveta Radicova da koalisyon ortağı SaS'nin uzlaşma önerisini kabul etmediğini belirterek, "Parlamentodaki EFSF oylamasının hükümete güvenoyu anlamına geleceğini" söylemişti.
Koalisyon hükümetinin diğer ortaklarından Radicova'nın lideri olduğu merkez sağ Slovakya Demokratik Hristiyan Birliği, Hristiyan Demokratlarn ve etnik Macarların partisi EFSF'nin genişletilmesine destek veriyor.
SaS'nin desteği olmadan EFSF'nin genişletilmesinin kabul edilmesinde koalisyon hükümetinin muhalefetin oylarına ihtiyacı bulunuyor.
EFSF'nin genişletilmesiyle ilgili oylamanın yapılacağı tek ülke olarak Slovakya kaldı. Avro Bölgesi'nin 17 üyesinden 16'sı EFSF'nin genişletilmesine onay verdi.
Slovakya Parlamentosundan hayır oyu çıkması halinde EFSF'nin genişletilmesinin yolu kapanacak.
[quote=The Tatar;378762]Slovakya Parlamentosu Efsf Planını Reddetti
11 Ekim 2011 Salı 23:57
Parlamentoda 10 saat süren görüşmelerden sonra yapılan oylamada, 21 milletvekilinin "evet" oyu verdiği plan kabul edilmedi.
Slovakya parlamentosundaki oylamaya koalisyon hükümetinin küçük ortağının katılmayacağı bildirilmişti.
Liberal Özgürlük ve Dayanışma Partisi (SaS) Başkanı Richard Sulik, "Parlamentodaki oylamaya katılmanın Avro Bölgesi Kurtarma Fonunun onaylanması şansının kaybedilmesi olduğunu" söylemişti.
Oylamayı koalisyon hükümeti için bir güven oylaması yapmayı reddettiklerini belirten Sulik, bunu güven oylaması haline getirmenin kurtarma fonlarının kabul edilmesini tamamen başarısızlığa uğratacağını ifade etmişti. Sulik, EFSF'nin büyütülmesini "cehenneme giden yol" olarak tanımlamıştı.
Slovakya Başbakanı Iveta Radicova da koalisyon ortağı SaS'nin uzlaşma önerisini kabul etmediğini belirterek, "Parlamentodaki EFSF oylamasının hükümete güvenoyu anlamına geleceğini" söylemişti.
Koalisyon hükümetinin diğer ortaklarından Radicova'nın lideri olduğu merkez sağ Slovakya Demokratik Hristiyan Birliği, Hristiyan Demokratlarn ve etnik Macarların partisi EFSF'nin genişletilmesine destek veriyor.
SaS'nin desteği olmadan EFSF'nin genişletilmesinin kabul edilmesinde koalisyon hükümetinin muhalefetin oylarına ihtiyacı bulunuyor.
EFSF'nin genişletilmesiyle ilgili oylamanın yapılacağı tek ülke olarak Slovakya kaldı. Avro Bölgesi'nin 17 üyesinden 16'sı EFSF'nin genişletilmesine onay verdi.
Slovakya Parlamentosundan hayır oyu çıkması halinde EFSF'nin genişletilmesinin yolu kapanacak.[/quote]
bunlar hikaye ab de slovakya nedir.. izsüreni izle..
rsı olumlu
stoc olumlu
wıllıms olumlu
momentum olumlu
macd yatay
dök dök yee...
Günaydın size ey şanlı brakisefaller...Acıyorum hepimizi,, lonkada şortada :D
Ula bu raning triyengıl yapıyor..bu gorgunç olasılığa geçen hafta da temas etmiştim sanırsam.... üçgen de yerler:D
[quote=medet;378777]bunlar hikaye ab de slovakya nedir.. izsüreni izle..
rsı olumlu
stoc olumlu
wıllıms olumlu
momentum olumlu
macd yatay
dök dök yee...[/quote]
katılıyorum.. eski bir vob atasözü der ki, piyasa öngörebildiği risklerin fiyatlamasını son ana brakmaz+.
[quote=mosyo2000;378749]emlakçılığa mı başlasak? iyi para var diyolar...[/quote]
Kesinlikle öyle bir iş mösyö..Aslında benim elimde AsteJobs olarak anılmamı sağlayabilecek bir tüketici elektroniği projesi var ama memlekette görüntü işleme tekniklerinden anlayan bir tane zurna bulamadım...çinlilere de tasarım aşamasında güvenilmiii biliimisin...mösyö